Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. janvārim

Uzzini, kas šonedēļ sagaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns Nedēļas sākumā tevi var nomākt domas par lietām, kuras nevajadzēja darīt, un, kuras tu lielākā vai mazākā mērā nožēlo. Neļauj šīm nepatīkamajām domām sevi nomākt! Būs jāsaņemas un jārīkojas tā, kā tu uzskati par pareizu. Mazāk laika velti nevajadzīgām nodarbēm, centies būt produktīvs!

Vērsis Nāksies piespiest sevi darīt arī to, kas ne īpaši iet pie sirds. Taču, tu labi zini, ka ceļš uz panākumiem ne vienmēr ir īss un viegls! Saņemies un rīkojies, pirms kāds izmanto tavas iespējas!

Dvīņi Šonedēļ nemelo pats sev! Nemāni sevi ar nereālām ilūzijām, centies uz nākotni raudzīties tik reāli, cik vien iespējams. Tev ir nepieciešams plāns, kuram sekot. Šoreiz labāk pieturēties pie pārbaudītām vērtībām.

Vēzis Atstāj visas nepatīkamās atmiņas pagātnē, un pāršķir jaunu lapu dzīvē! Nav ko lieki rēķināt un pētīt, labāk ļaujies visuma plūdumam un klausi tam, ko saka tava sirds! Sajūtas tevi nepievils, tāpēc vadies pēc tām!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru