Nedēļas horoskops no 8. līdz 14. janvārim

Lauva Būs lietas, kas tevi nomāks un neļaus pilnībā atslābt, liksies, ka neesi visu līdz galam izdarījis. Šis ir laiks, kad sakārtot ne tikai savas domas, bet arī savu vidi. Par ļaunu nenāks friziera vai stilista apmeklējums – pamaini savu izskatu!

Jaunava Būs daudz darba, kuri steigšus būs jāpaspēj izdarīt. Tomēr tādam cilvēkam kā tev tas ļoti labi padosies. No stresa neizbēgt, tāpēc jau laicīgi dari to, kas jādara. Atpūtai paredzēta būs nedēļas nogale!

Svari Kas nepadosies citiem, tev padosies lieliski! Nenovērtē sevi par zemu. Šonedēļ vari izlemt uzņemties jaunus darbus un projektus. Pozitīva nedēļa, kad vari iepazīties ar domubiedriem un līdzīgi domājošajiem. Kāda pazīšanās var novest pie iespējas mainīt darba vietu.

 Skorpions Neturi aizdomās visus, kas kaut ko dara ne tā! Neizdari pārsteidzīgus secinājumus, pirms neesi pārbaudījis visus faktus! Šonedēļ visu ieteicams darīt ar apdomu un bez steigas, taču – bez liekas slinkošanas!

Strēlnieks Galva būs idejām pilna, taču to realizēšanai trūks līdzekļu un pieredzes. Šoreiz talkā var nākt kāda pieredzējuša drauga padoms un palīdzība – nebaidies prasīt! Svarīgi būs virzīties pēc plāna, nevis ļauties spontānām darbībām.

Mežāzis Kamēr septiņas reizes mērīsi, cits paspēs nogriezt! Šonedēļ jārīkojas veikli, bez liekas apdomāšanās. Karjeras sfērā var parādīties vairākas izdevīgas iespējas, kuras noteikti nevajadzētu palaist garām.

Ūdensvīrs Būsi apņēmies darīt daudz, tomēr, pareizāk būtu sākt ar mazumiņu. Visu šonedēļ mēģini darīt uzmanīgi, akurāti un prātīgi. Iespējams, ka tiksi pārbaudīts, tāpēc katra detaļa būs no svara. Lai iegūtu kāroto būs smagi jāpacīnās.

Zivis Visu negatīvo atstāj pagātnē, koncentrējoties uz pozitīvajām un skaistajām lietām. Šonedēļ jāiemācās novērtēt jau esošais, lai tiektos pēc kārotā. Neļauj citiem sev kāpt uz galvas! Būs ļoti būtiski pastāvēt pašam par sevi un savu taisnību. Nepadodies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru