Nedēļas horoskops no 9. līdz 15. jūlijam – harmonisks laiks

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns Šonedēļ pēc iespējas vairāk laika ieteicams pavadīt sabiedrībā vai ārpus mājas. Noteikti nesēdi mājās. Iepazīsies ar jauniem cilvēkiem. Nav izslēgts, ka atjaunosi kontaktu ar kādu vecu paziņu.

Vērsis Būsi ļoti motivēts, lai izdarītu to, kas tev ir padomā, tomēr ieklausies savu tuvāko cilvēku teiktajā, varbūt, ka tas, kas viņiem ir sakāms, tomēr nav nekas bezjēdzīgs! Mēģini saskatīt skaisto un labo it visā.

Dvīņi Šī nedēļa būs attīstības nedēļa. Nevēlēsies klausīties apkārtējo muļķībās un nepatiesajās runās. Šī nedēļa ir piemērota nostaļģijai – aplūko savas vecās fotogrāfijas un paklausies vecos hītus!

Vēzis Tavā pusē šonedēļ stāvēs veiksme. Radošajiem Vēžiem būs iedvesma, tādēļ dariet to, kas no jums prasa jūsu iztēli. Kontakti ar cilvēkiem šajā posmā dos pozitīvus rezultātus. Pozitīvs un harmonisks laiks.

Lauva Raiba nedēļa, kad daudzas lietas var mainīties. Vislielākās pārmaiņas sagaida māju dzīve. Viss notiks tik ātri, ka acis nepaspēsi pamirkšķināt. Pievērs uzmanību sev tuvajiem cilvēkiem! Iespējami lieki izdevumi.

Jaunava Jo enerģiskāk uzsāksi šo nedēļu, jo ātrāk redzēsi visus rezultātus. Būs notikumi, kas raisīs daudz pozitīvu emociju, tāpēc darbojies un iesaisties – tas vairos prieku! Neļaujies rutīniskām nodarbēm!

Svari Gatavojies pārmaiņām! Tagad, kad šķiet, ka visu esi sapratis, tevi sagaida kāds pārsteigums, kas liks pārdomāt lietas un, iespējams, mainīt virzienu. Šajā posmā viss nāks atpakaļ – labais vai sliktais – tas būs atkarīgs no tevis!

Skorpions Veic darbus ar lielu precizitāti un atbildības sajūtu, jo tu tiksi pamanīts! Domā, ko runā un nepasaki par daudz. Atsevišķās situācijās ieteicams paklusēt! Ir cilvēki, kuri nespēj paciest skarbo patiesību.

Strēlnieks Komunikācija, optimisms un radoša pieeja novedīs tevi pie labiem rezultātiem. Privātajai dzīvei pievērs mazliet mazāk uzmanības, bet gan koncentrējies uz darāmajiem darbiem!

Mežāzis Ja pārlieku liela domāšana ir tava īstā taktika lēmumu pieņemšanai – nemaini to! Neņem vērā to, ko tev saka citi, šoreiz klausi tikai savai sirds balsij!

Ūdensvīrs Dzirdēsi ziņas, kuras tevi iepriecinās un tai pat laikā arī apbēdinās. Diemžēl, prātā paliks tās negatīvākās, taču šoreiz nebojā savu garastāvokli un priecājies par visu skaisto sev apkārt!

Zivis Relaksējies! Tu to esi pelnījis. Tavam ķermenim un prātam nepieciešama atpūta. Esi vērīgs un neignorē zīmes un mājienus!  Pievērs uzmanību detaļām! Būtu jābūt īpaši uzmanīgam, lai kaut ko nepazaudētu. Atceries – arī tavi enerģijas avoti ir izsmeļami, nepārcenties ar veicamajiem darbiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru