Pavisam dīvains horoskops – kāda ir katras zodiaka zīmes jocīgā puse?

 

Ir cilvēki, kuri sevi uzskata par pilnībā normāliem un ir arī tādi, kuriem patīk domāt, ka viņi ir visnotaļ dīvaini, taču savas dīvainības piemīt katram no mums, tikai ne visi tās apzinās!

Ja Tu esi no tiem, kuri domā, ka viņiem nekādu dīvainību nepiemīt, tad Tev noteikti būs visnotaļ interesanti uzzināt, ko par to visu saka zvaigznes, jo, kā izrādās, katra cilvēka dīvainības, dīvainākie paradumi un lietas ir atkarīgas no tā, kādā zodiaka zīmē šis cilvēks ir dzimis, tāpēc mēs esam apkopojuši katras zodiaka zīmes pārstāvju dīvainākos paradumus, kas no otras puses šķiet pilnīgi normāli, ņemot vērā, ka katram no mums kas tāds piemīt!

 

AUNS

Auns ir dīvains, jo viņš nespēj savaldīties. Vienalga, vai tā būtu deguna urbināšana publiskā vietā vai arī skaļa smiešanās (iespējams, arī ar pilnu muti), Auna dabiskā pārbagātība pārkāpj visas sabiedriskās tikumības normas. Auna draugi apbrīno viņa vienaldzību, tajā pašā laikā viņiem bieži vien ir kauns atrasties sava nenovīdīgā drauga sabiedrībā.

VĒRSIS 

Šajā pasaulē Vērsim galvenās ir izjūtas. Oža ir viena no galvenajām maņām, tādēļ Vērsim visur jāiebāž savs deguns. Viņam noteikti mājās ir ducis dažādu smaržu un ķermeņa spreju jebkurai dzīves situācijai, jo Vērsim piemīt emocionāla reakcija pat uz visvienkāršākajām smaržām.

DVĪŅI

Dvīņi domā lielas domas, pirms viņi ko apspriež ar citiem, idejas tiek simtiem reižu pārģenerētas un apsmadzeņotas savā prātā. Smieklīgākais šajā padarīšanā ir tas, ka Dvīņi tik daudz laika pavada pašdiskusijā ar sevi, ka viņi to uzskata par normālu un paši smejas par saviem jokiem.

VĒZIS 

Jā, Vēzis ir noslēgts attiecībā pret nepazīstamiem cilvēkiem, tomēr viņam ir kāds noslēpums – viņam ļoti patīk iejusties kāda cita tēla ādā. Vienalga, vai tā būtu mīļākā supervaroņa atveide vai arī iejušanās kāda noslēpumaina, pašizdomāta tēla drēbēs.

LAUVA

Lauva ir boss no dienas dienā, un tas var būt ļoti nogurdinoši. Lai kompensētu augstās prasības, Lauva bieži vien eksperimentē ar ķermeņa modifikāciju. Tie var būt tetovējumi, pīrsingi vai kas cits, tāpēc zem Lauvas biznesa drēbēm slēpjams pamatīgs noslēpums.

JAUNAVA

Jaunavā slēpjas spēcīga vēlme pēc apkārtējās pasaules kontrolēšanas, ir tikai dabiski, ka tādēļ Jaunava iztēlojas, ka nedzīvi objekti ir īsti. Šīs nesarežģītās attiecības ļauj Jaunavām paust savu rūpjpilno pusi, kā arī manipulēt ar šī objekta rīcību, pat tad, ja tā ir izdomāta.

SVARI

Mīlošie Svari dzīvo romantikas labad, pat tad, ja tā ir tikai viņu iztēles auglis. Sevis, spilvena vai sienas skūpstīšana Svariem itin nemaz neliekas dīvaina nodarbe. Lai arī viņi jutīsies apkaunoti, ja kāds pieķers viņus šī procesa laikā, Svari tik un tā izbaudīs katru kaislīgā skūpsta mirkli.

SKORPIONS

Šī sīkstā un dumpinieciskā zīme bieži vien internetā uzzina visu iespējamo informāciju par ikvienu satikto cilvēku. Ir tikai divas iespējas, vai nu šis cilvēks Skorpionam ļoti iepaticies vai arī izraisījis īpaši negatīvas emocijas, tādēļ netiks tērēts ne mirklis laika, lai uzzinātu ko lietderīgu vai sagatavotu sev augsni citām tikšanās reizēm. Skorpionu sajūsmina detektīva tēlošana interneta plašumos.

STRĒLNIEKS 

Strēlnieks ir brīvais gars, tieši tādēļ viņam piemīt īpaši dīvaini netikumi. Visdīvainākais no tiem ir apsēstība ar pirkstu bāšanu mutē. Vienalga, vai Strēlnieks ēd ar rokām, grauž nost nagu kutikulu vai sūkā īkšķi, viņa pirksti atrodas mutē, un tā tas ir jau kopš mazotnes, turklāt neizskatās, ka šis ieradums tik ātri pazudīs.

MEŽĀZIS

Šajā zīme dzimušie smagi strādā un pastāvīgi cenšas apgūt ko jaunu, lai saglabātu augstas pozīcijas savā amatā. Tas noved pie garām darba stundām un izlaistām ēdienreizēm, tieši tādēļ Mežāžiem bieži attīstās traucējumi, kuri liek vēlēties ēst neēdamas lietas. Tā var būt rīta avīzes graušana vai pārpalikuša krīta apēšana, Mežāzis noteikti paslepus ēd visādas dīvainas lietas.

ŪDENSVĪRS

Šī sapņojošā zīme tic Visuma spēkam, tādēļ Ūdensvīrs izmanto katru iespēju uzņemt enerģiju no apkārtējās pasaules. Viņi apskaus koku, pļavā noturēs seansu vai arī pliki peldēsies ūdenstilpnēs, lai godinātu Māti Zemi.

ZIVIS

Fiziskiem objektiem šīs Ūdens zīmes acīs piemīt sentimentāla vērtība, tie ir kuģi, kas spējīgi nogādāt cilvēku atpakaļ pie kāda sen aizgājuša cilvēka vai pagaisuša mirkļa. Zivis izjūt mīlestību pret emocijām, tādēļ viņas bieži vien kļūst par mantraušiem, kuri izjūt saikni ar katru mājās pārnesto papīra vienību vai kartona kasti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru