Nejaukais horoskops – cik nežēlīgs spēj būt tieši tu?

Uzzini, kuras ir pašas riebīgākās zīmes!

Auns

Auns kā jau Auns – viņam vienmēr ir taisnība, pat ja ir acīmredzams, ka tā nav. Aunu vieglāk ir nosist nekā pārliecināt, ka viņam nav taisnība. Uzvarēt strīdā ar Aunu jūs variet tikai vienā gadījumā – ja viņš ir kurls, akls un mēms. Neskatoties uz to, Auni ir visai godīgi – pat tādās reizēs, kad vajadzētu paklusēt. Šīs zīmes pārstāvji pēc dabas ir vairāk, domātāji nevis, darītāji – lai ko arī Auns neizdomātu īstenot to nāksies citiem, viņš koriģēs darba procesu. Ar Auniem nekad nav garlaicīgi, jo viņi vienmēr meklē piedzīvojumus uz savu pēcpusi.

Vērsis

Šajā zīmē dzimušie spītības ziņā liek nobālēt pat Auniem – uz Vērša fona Auns izskatās kā mazs nekaitīgs buciņš. Vērši ir ļoti taupīgi, varētu sacīt, ka daži ir pat slimīgi taupīgi – var lietot vienu lietu, līdz tā sadalīsies reizinātājos. Vērsis ir pilnībā pārliecināts, ka nav radīts nopietnām attiecībām, taču tāpat kā ar daudzās situācijās savā dzīvē, kļūdās. Kad Vērsis ir iemīlējies viņš savai otrajai pusītei piesūcās gluži kā ērce, savam upurim. Vērša mīlestības apliecinājumi var novest viņa otro pusi līdz samaņas zaudēšanai, kas ne vienmēr ir pozitīvs aspekts.  Šīs zīmes pārstāvji lielākoties attiecībās ir ļoti privātīpašnieciski un greizsirdīgi – ja Vērsim liksies, ka kāds var apdraudēt viņa attiecības, viņš izdarīs visu, lai izolētu savu partneri no šīs personas. Vērši pēc dabas ir īsti altruisti, tāpēc nereti dabū pa ausīm.

Dvīņi

Komunicējot ar Dvīņu zīmes pārstāvjiem dažreiz tik tiešām liekas, ka viņā mīt divi dažādi cilvēki – mazliet slinkais optimists un kaislīgs pesimists. Dvīņos mītošais slinkajam optimistam parasti ir simts un viena ideja, kuru viņš vēlas realizēt, kuras beigu beigās viņš uzgrūž kādam citam. Savukārt kaislīgais pesimists patstāvīgi gaužas par to, ka slinkais optimists ir spējīgs tikai runāt, bet darīt neko negrib. Dvīņiem arī patīk ļoti diskutēt par dažādiem tematiem – vienalga kāds būs viņa paša subjektīvais viedoklis par vienu, vai otru tematu viņš vienmēr pielāgosies sava sarunu biedra viedoklim, tā lai tie saskanētu. Dvīņu zīmē dzimušie pēc dabas ir lieli avantūristi – gan attiecībās ar līdzcilvēkiem, gan karjerā, lai gan dažreiz šī īpašība kaitē nevis palīdz. Tic īstai romantikai, un mīlestībai, lai gan ar putām uz lūpām centīsies pierādīt pretējo.

Vēzis
Daudzi Vēži ir visai piekasīgi un īstas “drāmas karalienes”- ja Vēzis gribēs strīdēties viņš ne tikai var pacelt iemeslu no zemes. Ja vajadzēs, viņš aizraksies kaut vai līdz zemes kodolam, lai tikai atrastu iemeslu strīdam. Vēžiem nekas nekad nav labi – ja nepieliek pie algas slikti, ja pieliek atkal slikti. Un pamatojums var būt arī pilnīgi bezjēdzīgs. Lai gan šajā zīmē dzimušie bieži vien sasniedz spīdošus rezultātus un spēj ļoti ātri uzkāp pa karjeras kāpnēm, tas Vēzi nedara laimīgu. Nereti Vēži mēdz justies vainīgi, ka daudz kas viņiem padodas daudz labāk, kā citiem. Tāpat arī, Vēzis savus panākumus mēdz izmantot, kā iemeslu, lai gaustos un žēlotos. Attiecībās paniski baidās no tā, ka otrā pusīte varētu viņu krāpt, tāpēc bieži vien izbeidz attiecības pirmais, lai netiktu sāpināts.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru