Nejaukais horoskops – cik nežēlīgs spēj būt tieši tu?

Lauva

Lauvai cilvēkus iedala divās daļās – tie kuri viņu dievina, un tie kurus Lauva labprāt saplosītu gabalos. Lielākoties pie otrā tipa pieder cilvēki, kuri ir nobloķējuši džungļu karalim ceļu. Lauva drīkst smieties par citiem, bet lai Dievs stāv klāt tam, kurš atļausies pasmieties par viņu – labākajā gadījumā no šīs personas paliks slapja vieta. Šīs zīmes pārstāvji ir pārliecināti, ka ir vislabākie, visskaistākie, visgudrākie un vistalantīgākie, pat ja realitāte saka ko citu. Lauva nebaidās izteikt savu viedokli, pat ja nevienu tas īpaši neinteresē, jo Lauvas izpratnē tikai viņas viedoklim ir vērtība un jēga. Jāteic, ka bieži vien tā arī, ja vien Lauvas zīmē dzimušie iemācītos to pasniegt taktiski un ne tik rupjā manierē, kā viņi parasti to dara. Attiecībās Lauva grib zināt, ka ir pats vienīgais un īstais, pieprasa uzmanības apliecinājumus. Pārsteidzošā kārtā Lauvas netaktiskais godīgums, apkārtējiem liekas ļoti pievilcīgs, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem ir daudz draugu un paziņu. Lai cik uzticams un mīlošs Lauva arī nebūtu attiecībās, bieži vien visvairāk viņš mīl sevi.

Jaunava

No visām zodiaka zīmēm visneparedzamākā – Jaunava vienā mirklī var uzsmaidīt apkārtējiem, bet atliek pateikt vienu vārdu, kas nebūs viņai pa prātam un viss… Jaunava jūs uzšķērdīs kā zoss cepeti. Šīs zīmes pārstāvji ne reti ir visai varaskāri un ir gatavi iet pāri līķiem, lai panāktu savu. Un nav svarīgi kā līķi tie ir – draugu, radu vai ienaidnieku. Bieži vien Jaunavas pedantisms apkārtējos var padarīt trakus – Jaunava nepieļaus, lai kaut puteklītis nokristu bez viņas ziņās. Jaunavas zīmē dzimušajiem visa dzīve notiek pēc grafika, pat attiecības, kas bieži vien kalpo par iemeslu, kāpēc Jaunavai neveicas mīlas frontē.

Svari
Svariem dzīve kā zebra – ja ir viss ir labi, tad josla ir spoži balta, bet ja slikti tad melnāka par melnu. Katra mazākā neveiksme tiek pārvērsta par grieķu traģēdiju piecos cēlienos, pie kuras parasti ir vainīgi visi citi tikai ne Svari paši. Šajā zīmē dzimušie allaž dzenās pēc nesasniedzamiem ideāliem it visā karjerā, attiecības ar otro pusīti un līdzcilvēkiem. Bieži vien Svari ir visai nenovīdīgi un skaudīgi, tāpēc ja viņiem liekas, ka kāds varētu būt labāks par viņiem, izdarīs visu, lai pierādītu pretējo. Svarus ir iespējams viegli nokaitināt, īpaši pat nepūloties. Svari ir tā zodiaka zīme, kura ir spējīga uztvert tikai uzslavas, bet kritiku uztver, kā apkārtējo skaudību, par viņa izcilību. Attiecībās visam ir jābūt tā kā to vēlas Svari – ja tā nav, spalvas ies pa gaisu. Svaru dzīves moto ir: “ Vai nu būs, tā kā es gribu, vai nu nebūs vispār.” Šī iemesla dēļ bieži vien Svari ir vieni.

Skorpions
Nereti tik ļoti noniecina un kritizē citus un sevi, ka nav spējīgs saskatīt gandrīz nekādus plusus. Skorpionam patīk ne tikai ka citi viņu žēlo, bet bieži vien viņš nodarbojas arī ar sevis žēlošanu. Paniski baidās no pārmaiņām, pat pozitīvām. Pie mazākajām problēmām, mēdz reaģēt ļoti neadekvāti – dažreiz Skorpionus var piemeklēt arī histērijas lēkmes. It īpaši tas attiecās uz sievietēm – Skorpioniem. Šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams dzirdēt nonstopā, cik lieliski un labi viņi ir, lai Skorpions spētu novērtēt ne tikai sevi, bet arī citus. Taču nevajadzētu pārcensties ar Skorpiona slavināšanu tas var novest pie otras galējības – Skorpions sāks tik ļoti tīksmināties pats par sevi, ka nespēs paiet spogulim garām, lai nepateiktu pats sev cik izcils, perfekts un skaists viņš ir.

Strēlnieks
Strēlniekam svarīgs ir tikai viņa personīgais viedoklis, jo, viņaprāt, tā ir vienīgā un īstā patiesība, kāda eksistē. Mēdz aizvainot apkārtējos bez jebkāda ticama iemesla, vienkārši tāpēc, ka šodien Strēlniekam ir slikts garastāvoklis. Nespēj glabāt noslēpumus – iegaumējiet ja uzticat kādu noslēpumu Strēlniekam, tas nozīmē, ka pēc desmit minūtēm to ziņās visa pasaule. Strēlnieka zīmē dzimušajiem līdzīgi kā Vēži ir nedaudz “drāmas karalienes”- no vissīkākās mušas uzpūtīs tādu ziloni, kādu vēl neviens nebūs redzējis. Kapitāls četrrocis – pat cenšoties paveikt, ko labu var salaist visu dēli un radīt globāla mēroga katastrofu. Lai izpatiktu pārējiem, bieži vien melo par savu svarīgumu un izcilību. Attiecībās patstāvīgi tiecās pēc ideāliem, kuri realitātē neeksistē, tāpēc bieži vien paliek ar garu degunu.

Mežāzis

Mežāzis vadās pēc principa: ja tev liekas, ka šodien bija slikti pagaidi, kad pienāks rītdiena, tad tu tikai ieraudzīsi elli zemes virsu!” Nereti Mežāža zīmē dzimušie skatās tik reālistiski uz pasauli, ka tas kļūst par viņu galveno klupšanas akmeni. Pēc dabas visai negatīvi un pesimistiski noskaņoti, reti, kad ir spējīgi saredzēt arī labo. Nepacietīs kritiku – ja kāds atļaujas izteikt piezīmes Mežāzim, tātad šis cilvēks priekš, viņa vairs neeksistē. Mēdz apvainoties bez īpaša iemesla. Strīdā, Mežāzis vienmēr nostāsies cietēja pozā, lai gan pats ir bijis strīda iniciators. Daudzi šīs zīmes pārstāvji ir izcili manipulātori – ir gatavi darīt visu, lai tikai panāktu savu un liktu apkārtējiem darīt to, ko vēlas viņi.

Ūdensvīrs
Aiz harizmātiskās Ūdensvīra ārienes bieži vien slēpjas īsts tirāns – lai tikai apkārtējie pamēģina nedarīt to ko viņiem liek Ūdensvīrs. Strīdos nespēj piekrist nekādiem kompromisiem. Ja kāds kritizē Ūdensvīru, tad automātiski šī persona kļūst par viņa galveno ienaidnieku. Ūdensvīri izvairās no problēmu risināšanas, jo uzskata, ka tās atrisināsies pašas no sevis. Skaudro patiesību parasti saprot tad, kad jau ir smagi pa vēlu.  Šīs zīmes pārstāvjiem ne reti patīk kaitināt apkārtējos tikai, lai paskatītos uz viņu reakciju. Attiecībās Ūdensvīrs vēlas, lai viss norit pēc viņa plāna – ultimāti un noteikumi viņa skatījumā, ir veiksmīgu attiecību pamats.

Zivis

Ar Zivīm kā ar bitēm nekad neko nevar zināt – kad liekas ka neko trakāku izdarīt vai pateikt Zivis vairs nevar izrādās, ka jūs maldaties. Pēc dabas šajā zīmē dzimušie ir viltīgi aprēķinātāji, kas nelaidis garām iespēju gūt personisku labu, pat tad, ja tas nozīmē iedzīvoties uz cita nelaimes. Ar Zivīm ir bezjēdzīgi strīdēties – lai ko arī jūs nepateiktu, vienmēr būs desmit vārdi pretī un beigās jūs tiksiet padarīts par vainīgo un slikto. Zivis nemoka sirdsapziņas pārmetumi, ja tās ir izdarījušas kaut ko sliktu, viņu moto ir: “Tas bija sen un vairs nav taisnība.” Zivīm ļoti patīk aprunāt un kritizēt citus, it īpaši ja tas var viņām nest kādu labu. Attiecībās mīl manipulēt ar savām otrajām pusītēm, lai panāktu vēlamo. Neticiet Zivju žēlabainajām asarām, jo tas viss ir rūpīgi pārdomāts teātris, lai piespiestu jūs darīt to, ko grib Zivis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru