Nemeklē laimi tur, kur tās nav! Mīlestības horoskops no 27. augusta līdz 2. septembrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns

Nemeklē laimi tur, kur tās nemaz nav! Nereti pats labākais stāv pašā deguna galā – mēģini to saskatīt un novērtēt! Brīvajiem Auniem šī nedēļa nesola drastiskas izmaiņas mīlas jomā, viss, ko tu vari darīt, ir vairāk laika veltīt savai attīstībai.

Vērsis

Sākumā tiec skaidrībā pats ar savām vēlmēm un jūtām, un tikai tad domā par citu! Atļaujies būt mazliet egoistisks. Attiecībās esošajiem Vēršiem šonedēļ mēle būs jātur aiz zobiem – var gadīties aizvainot mīļoto!

Dvīņi

Nespēlējies ar citu cilvēku jūtām! Ja kāds pret tevi izrāda interesi, bet tu nejūti to pašu, tad nevilcinies, bet gan liec otram laicīgi saprast, ka starp jums nekā nebūs. Tomēr, ja jūti to pašu, tad izrādi to, nesūti maldīgus signālus!

Vēzis

Tikai tāpēc, ka tavs mīļotais cilvēks attiecībās kaut ko dara nepareizi, nenozīmē to, ka tev jārīkojas tāpat! Izrunājies ar partneri, un dalies ar saviem pārdzīvojumiem – ja viņš ir tevis vērts, tad sapratīs un ar tevi tam meklēs risinājumu.

Lauva

Saskati skaisto arī ikdienišķos sīkumos. Ja agrāk partnerī kāda iezīme likās ļoti kaitinoša, tad šonedēļ tā vairs neliksies. Mīli sevi un apkārtējos! Brīvās Lauvas nedēļas nogalē var iepazīties ar interesantiem cilvēkiem un to vidū sastapt izredzētos.

Jaunava

Izturies pret partneri tā, kā tu gribētu, lai izturas pret tevi! Ja jūties nenovērtēts, tad neklusē, bet gan atrodi veidu, kā ar savu partneri par to izrunāties! Šonedēļ attiecības centies nesarežģīt, bet gan padarīt labākas!

Svari

Nemēģini vilkt attiecības uz priekšu paša spēkiem – tas jādara kopīgi. Ja nesen uzsāktajās attiecībās jūties daudz gudrāks un veiksmīgāks, tad, iespējams, ka jums nav lemts – tev nav nepieciešams kāds, kas bremzētu tavu attīstību!

Skorpions

Problēmu sakne var slēpties tavā nedrošībā par sevi – neuztraucies, tu esi to vērts! Nenovērtē sevi par zemu, bet gan tiecies pēc labākā! Tava izvēlīgā daba šonedēļ nesīs jaunus piedzīvojumus – sagatavojies!

Strēlnieks

Brīvajiem Strēlniekiem brīnišķīgs laiks, kad uzsākt attiecības, tomēr, īsto mīlestību sastapsi tad, kad vismazāk gaidīsi! Ļaujies mirklim un brīnumam! Attiecībās esošajiem Strēlniekiem neitrāla nedēļa.

Mežāzis

Vēlēsies izjust vairāk kaisles un fiziska kontakta, alksi pēc tuvības un mīlestības. Tiem, kas ir attiecībās, šī nedēļa būs visai veiksmīga, taču tie, kas ir brīvi, lai labāk koncentrējas uz darbu un pienākumiem!

Ūdensvīrs

Zvaigznes sola interesantu situāciju mīlas jomā – daži Ūdensvīri var piedzīvot šķiršanos, taču citiem šis var izvērsties par visai veiksmīgu periodu, jo tiks apspriesta pāriešana nākamajā attiecību līmenī.

Zivis

Pavadiet vairāk laika ar draugiem, nevis divvientulībā! Kopīga pasākumu apmeklēšana stiprinās jūsu attiecības, turklāt, milzīga smiekla deva ir garantēta!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru