3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (27.08.-02.09.)

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Strēlnieks

Ja esi brīvs, tad šī nedēļa ir piemērots laiks jaunu attiecību veidošanai, tāpēc nebaidies no došanās uz randiņiem! Ieteicamas ir jebkuras aktivitātes, kurās vari iepazīt jaunus cilvēkus, tāpat nevajadzētu izpalikt arī jaunu hobiju uzsākšanai. Lai vai kā – mēģini patīkamo apvienot ar lietderīgo!

Attiecībās esošie Strēlnieki īpašas izmaiņas attiecībās neizjutīs – svarīgi atrast balansu starp pienākumiem un mīlas lietām, un šīs lietas strikti nošķirt!

Mežāzis

Ja esi attiecībās, tad nododies mīlas baudām ar savu partneri. Augsts risks Mežāža zvaigznājā dzimušajām sievietēm ieņemt bērniņu, tāpēc, ja to neplānojat, tad esiet piesardzīgi! Daudzi Mežāži var apsvērt domu par iestūrēšanu laulības ostā!

Brīvie Mežāži var nodoties dažādām izklaidēm un baudai, tomēr nedrīkst aizmirst arī par pienākumiem! Ja paveiksies mīlas jomā, tad, visticamāk, ka nedēļas nogalē. Nereti draugu draugi izrādās nudien interesanti cilvēki!

Zivis

Ja visu šo laiku esat bijuši lielākoties divvientulībā, tad pamainiet kaut ko, izklaidējoties ar draugiem! Dalieties ar savu pieredzi un izbaudiet kopā pavadīto laiku no visas sirds! Gūsi jaunus iespaidus un kārtīgi izsmiesies!

Tām Zivīm, kuras vēl nav sastapušas savu liktenīgo, šonedēļ to pagaidām arī nesastapt, taču tas nebūt nenozīmē, ka izklaides ar citiem ir liegtas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru