Nežēlīgāko zodiaka zīmju skala – kurā vietā ierindojies tu?

7. vietā – VĒRSIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji tikai savās iedomās ir nežēlīgi, reti kad šīs idejas nāk gaismā. Parasti apslāpē savas emocijas.

6. vietā – DVĪŅI

Ja vajadzēs, būs nežēlīgi, ja nevajadzēs, tad savaldīsies. Varētu teikt, ka visai neprognozējami cilvēki. Ne velti Dvīņi ir šī topa 6. vietā.

5. vietā – MEŽĀZIS

Mežāzis nav gluži nežēlīgs, bet viņš ir  – nežēlīgi prasīgs un ar viņam ir nežēlīgi augsti standarti. Ir grūti izpatikt viņa vēlmēm un vajadzībām!

4. vietā – LAUVA

Lauva var būt īsts siržu lauzējs, nežēlīgi salaužot kāda cilvēka sirdi, vai, būt nežēlīgs darba devējs, kas iekasās par katru sīkumu.

3. vietā – AUNS

Auni ir bezgala emocionāli. Viņu kaislīgā un dinamiskā daba padara katru piedzīvojumu par ļoti spilgtu – gan labā, gan sliktā nozīmē. Ja izdarīsiet kaut ko, kas Aunam nepatīk, rēķinieties ar nepatīkamām sekām.

2. vietā – SKORPIONS

Pat Skorpions nav pirmajā vietā. Tomēr ļaunatminīgs un negants viņš patiešām spēj būt. Bet tas atkarīgs no viņa paša. Kuram šīs īpašības parādīt, bet no kura slēpt.

1. vietā – JAUNAVA

Viņa, pirmkārt, ir nežēlīga un prasīga pati pret sevi, un tikai tad pret citiem. Būtībā vienmēr ar kaut ko līdz galam nav apmierināta.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru