Nezini, kā pārtraukt attiecības? Horoskops var palīdzēt!

AUNS

Auns ir tiešs un atklās. Viņš neveltīs laiku atrunām. Vienalga vai šķiršanās notiek aci pret aci, vai ar īsziņas palīdzību, visticamāk, ka Auns vairs vispār nevēlēsies kontaktēties ar šo personu. Tādēļ necenties attaisnoties vai labot situāciju. Auni ātri atkopjas pēc šķiršanās un nevēlas ne lieku minūti tērēt bijušajām attiecībām.

VĒRSIS 

Vērsis ir godīgs, loģisks un saglabā veselo saprātu, runājot par to, kādēļ attiecības ir sarežģītas. Lai arī pats Vērsis nejutīsies priecīgs par to runājot, viņš tevi nekādā gadījumā netiesās un nenoniecinās.

DVĪŅI 

Dvīņi ir uzstājīgi, tieši tādēļ tev nāksies būt mierīgam un saprātīgam izbeidzot attiecības. Dvīņi ir lielisks pārrunu vadītājs, pārliecinies, ka esi pateicis to, ko vēlējies un izbeidz šo lietu. Ja nespēsi, tad Dvīņi tevi ievilinās atpakaļ attiecībās, izmantojot savu šarmu.

VĒZIS 

Jūtīgais Vēzis vēl ilgi skums par šķiršanos. Tieši tādēļ jābūt gatavam asarām un lūgumiem saglabāt attiecības. Esi stiprs un sarauj saites tik labi, cik vien māki, ļoti iespējams, ka Vēzis vēl centīsies tevi sazvanīt vai uzrakstīt tev kādu īsziņu.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras pēc šķiršanās mēdz ienīst savus bijušos

LAUVA

Mēģinot izšķirties no Lauvas tev būs nepieciešama krietna deva drosmes. Ar zodiaka karali ir grūti izšķirties. Vislabākā pieeja ir būt atklātam un tiešam savos nodomos. Lauvas sirds var tikt viegli aizskarta, tomēr viņš vēlas zināt, kādēļ notiek šķiršanās, lai no šī gadījuma mācītos.

JAUNAVA

Jaunava būs patiesi šokēta, ka esi izvēlējies izbeigt attiecības. Tas tādēļ, ka viņām patīk rūpēties par cilvēkiem, ja tas tiek apdraudēts, Jaunavas jūtās zaudējušas pašas savā spēlē. Dari zināmu to, cik ļoti tu novērtē visu, ko Jaunava tavā labā ir darījusi un skaidri izsakies, kādēļ vēlies šķirties.

SVARI

Šķiroties no Svariem esi racionāls. Svariem patīk izzināt situāciju no dažādiem rakursiem un viņiem nepatīk dzirdēt to, ka viņi ir pie visa vainīgi tajā, ka attiecības nav izdevušās. Ja atradīsi līdzsvarotu pieeju, iespējams, ka spēsiet pat saglabāt draudzīgas attiecības.

SKORPIONS

Šķiroties no pavedinošā Skorpiona nevajadzētu iesaistīties mistiskās lietās vai veidot atriebības plānus. Skorpions redz cauri taviem meliem un spēj noteikt, ko tu esi nodomājis darīt. Atceries: nekādā gadījumā neļauj seksam ievilināt tevi atpakaļ Skorpiona midzenī, citādi tu nekad netiksi no tā ārā.

Lasi vēl: Noskaidro, kāds gultā ir katras Zodiaka zīmes pārstāvis

STRĒLNIEKS 

No piedzīvojumu kārā un spontānā Strēlnieka vislabāk izšķirties atrodoties ārpus mājas, piemēram pastaigājoties parkā vai tuvējā apkārtnē. Strēlnieks noteikti vēlas, lai tu pret viņu esi atklāts. Ja tāds būsi arī tagad, visticamāk, viņa pašcieņu neaizskarsi, galu galā arī Strēlnieks vēlas, lai tev būtu labi, tādēļ samierināsies ar tavu lēmumu.

MEŽĀZIS

Piesardzīgais Mežāzis noteikti nepadosies bez cīņas. Tādēļ ir svarīgi palikt pie sava viedokļa, piemetināt, ka tev ļoti patika būt attiecībās, kā arī pateikt to, ka esi pateicīgs par iemācīto. Dari Mežāzim zināmu to, ka tavs lēmums nav personisks, nekādā gadījumā nešķiries no Mežāža nosūtot īsziņu vai e-pastu – tu to rūgti nožēlosi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs pieprasīs konkrētus iemeslus, kādēļ attiecības tiek izbeigtas. Citiem vārdiem sakot, “nav tā kā es domāju” vai “tu neesi mans tips” nebūs gana labs iemesls. Ūdensvīriem ir pastāvīga vēlme zināt, kādēļ kaut kas notiek vai nenotiek, tādēļ sagatavojies atbildēt uz jautājumiem, kādēļ attiecības nav tādas, kā vēlies.

ZIVIS

Ja vēlies savaldīt empātiskās un jūtīgās Zivis, iesaki viņām atklāt savas jūtas, jo tas palīdzēs nonākt pie sarunas par to, ka pienācis laiks katram doties savu ceļu. Tomēr, neesi pārsteigts, ja Zivis nolems paturēt mīkstās mantiņas, ko viņām dāvināji. Ļauj tās paturēt, tas palīdzēs tik pāri attiecību izbeigšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru