3 Zodiaka zīmes, kuras pēc šķiršanās mēdz ienīst savus bijušos

Vai arī tu esi viena no šīm Zodiaka zīmēm?

Daudzi no mums šķiršanos pārdzīvo traģiski, taču šīs Zodiaka zīmes vēl ilgi nespēj tikt pāri faktam, ka attiecības ir beigušās. Patiesībā, viņi pārdzīvo tik ļoti, ka sāk ienīst savu kādreizējo mīlestību. Ne velti ir teiciens, ka no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis…

 

SKORPIONS

Šie cilvēki šķiršanos uztver visai traģiski, vēl jo vairāk, ja viņš ir bijis tas, kuru pamet. Īpaši dusmīgs un riebīgs Skorpions paliek tad, kad uzzina, ka viņa bijušais pavisam neilgi pēc šķiršanās jau ir atradis citu. Ne velti ir teiciens, ka no mīlestības līdz naidam ir tikai viens solis. Šie cilvēki ilgi pārdzīvo šķiršanos, un ilgi pēc tam neveido nopietnas attiecības, toties īslaicīgi romāni un došanās uz randiņiem gan nav izslēgti. Skorpioni bieži vien tur ļaunu prātu uz saviem bijušajiem līdz nav atraduši kādu citu un no jauna iemīlējušies.

LAUVA

Ja Lauvu pamet, tad tas pamatīgi iedragā viņa ego. To gan viņš nevar ne paciest, ne piedot, un noteikti ne aizmirst. Parasti ir gatavs darīt teju jebko, lai atgūtu šo cilvēku, ja pats ir sastrādājis ziepes. Toties, ja otrs viņu ir piekrāpis – gatavojieties mūžīgam naidam! Lauva nekad nepiedod šādus gājienu un nepieņem atvainošanās. Ja pēc piekrāpšanas vēlaties ar Lauvu atsākt attiecības, tad jums izdevīgāk ir lodi sev ielaist pierē, nekā mēģināt atgūt šī cilvēka uzticību.

AUNS

Viņš naidu tur ilgi, un nespēj piedot nodevību. Protams, ir arī izņēmumi, taču skandaloza šķiršanās Aunam atmiņā paliks kā kaut kas ļoti nepatīkams, līdz ar to liekot ienīst viņa bijušo.

Stūrgalvīgi gājieni no viņa puses ir gaidāmi, Aunam pēcāk ir visai grūti saņemties un atsākt darbus to ierastajās sliedēs. Un kurš cits gan var būt vainojams pie tā, ka Auns vairs pienācīgi nespēj koncentrēties un darboties? Protams, ka tas, kurš viņu ir sāpinājis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru