Noslēpumu horoskops – lietas, kuras katra zodiaka zīme baidās sev atzīt

Katram ir savi noslēpumi un slepenās tieksmes. Bet slikti ir tad, ja glabājam savus noslēpumus pat paši no sevis un baidāmies atzīties sev savās patiesajās vēlmēs.

Šis horoskops palīdzēs tikt skaidrībā ar sevi un sniegs padomu, kā dzīvot labāk un pilnvērtīgāk.

Auns
Auni ir pašpietiekami līderi, kas spēj iekarot pasauli. Viņi ir uzstājīgi un neatlaidīgi. Piemīt nosliece uz augstprātību, varaskāre un tieksme izturēties pret citiem nevērīgi. Auniem nevajadzētu uzņemties neattaisnotu risku un pārāk aizrauties ar azartspēlēm. Centies būt iecietīgs pret citiem cilvēkiem!

Vērsis
Pirmajā brīdī šķiet spītīgi, bet patiesībā Vēršiem vienkārši ir svarīgi darīt visu pēc sava prāta. Vērši augstu vērtē uzticību un uzticēšanos. Ja piederi šai zīmei, mēģini kļūt diplomātiskāks un piekāpīgāks. Tas nav tik briesmīgi, kā tev šķiet.

Dvīņi
Dvīņiem ļoti sarežģīti saglabāt nemainīgu viedokli par kaut ko. Viņi ir harizmātiski, bet tai pat laikā labāk ietur distanci no citiem cilvēkiem. Reizēm Dvīņus uzskata par augstprāšiem. Centies kontrolēt savu noskaņojumu un koncentrēties vienlaicīgi tikai vienam mērķim.

Vēzis
Vēži baidās parādīt savu maigo iekšējo pasauli, labāk slēpjoties aiz cietajām bruņām. Neej “pārāk dziļi sevī”, ļauj citiem ieraudzīt tavu patieso būtību, palīdzēt un atbalstīt tevi.

Lauva
Lauvām nepatīk pieķerties pagātnei. Viņi vienmēr tieši pasaka visu, kas uz sirds, tāpēc reizēm šķiet nekaunīgi un nepatīkami. Neļauj glaimiem un slavināšanai padarīt tevi pārāk iedomīgu! Biežāk liec lietā savu šarmu, lai palīdzētu citiem cilvēkiem.

Jaunava
Jaunavai piemīt lieliska loģiskā domāšana. Jaunava ir pirmais cilvēks, pie kura vērsties pēc padoma. Reizēm citi viņas ne īpaši ieredz kritiskuma un prasīguma dēļ. Tāpēc Jaunavām vajadzētu censties būt pacietīgākām un maigākām.

Svari
Svari ir romantiķi un ideālisti. Viņiem patīk harmonija itin visā. Tev vajadzētu mazāk uzmanības pievērst sadzīves problēmām, kas reizēm tevi pārāk kaitina, un vairāk laika pavadīt kopā ar cilvēkiem, kurus mīli.

Skorpions
Skorpions ir cilvēks – mīkla. Pat pēc pašas dziļākās un atklātākās sarunas tev var neizdoties saprast viņa patiesās domas. Šie kaislīgie un enerģiskie cilvēki ģimenē var uzvesties kā despoti. Viņiem vajadzētu kļūt taktiskākiem un līdzjūtīgākiem pret tuviniekiem.

Strēlnieks
Strēlnieki viegli aizsvilstas, mīl piedzīvojumus un jaunus iespaidus. Neskatoties uz ārējo neatkarību un spēku, šiem cilvēkiem vajadzīgs nevis vienkārši draugs, bet domubiedrs, kas atbalsta viņu idejas un viedokļus.

Mežāzis
Mežāži ir nelabojami darbaholiķi. Aizrāvušies ar darbu, viņi var stundām ilgi nepievērst uzmanību savām domām un pašsajūtai. Tev jāmēģina atslābināties, patiesi – baumo, ka atpūsties esot patīkami.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs visu dzīvi meklē līdzīgi domājošos. Viņiem ir ļoti plašs redzesloks un augstu attīstīts intelekts. Bet reizēm šajā zīmē dzimušie kļūst pārāk atrauti no reālās pasaules un krietni izklaidīgi. Tev vairāk laika jāvelta praktisku iemaņu attīstīšanai, citādi būs grūti izdzīvot mūsdienu pasaulē.

Zivis
Zivis ir labsirdīgas un nesavtīgas radības. Šajā zīmē dzimušie ir patiesi altruisti, kas gatavi ziedot savu laiku veselību un principus tuvinieku labā. Ja esi dzimis šajā zīmē, tev jāiemācās reizēm teikt citiem “nē” un vairāk darīt savā labā.

Protams, mēs katrs esam unikāls, un šie padomi ne vienmēr ir universāli derīgi visiem. Bet pat viens ieteikums reizēm var iedvesmot labām pārmaiņām!

Avots: misstits.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru