Lūk, ko NEKAD neteikt un nenodarīt zodiaka zīmju sievietēm

Lūk, ko attiecībās necieš katras zodiaka zīmes sieviete! 

Katram ir kas tāds, ko viņš nevar ciest. Un ir atsevišķas situācijas, kuras katru var izvest no pacietības. Izrādās, ka katrai zodiaka zīmei ir dažādas lietas, kuras viņas nevar paciest.

Lasi arī: Kā iemīlas dažādu zodiaka zīmju pārstāvji

Noskaidro, kas kaitina katras zodiaka zīmes daiļā dzimuma pārstāves! Ņem šīs lietas vērā un atceries tās!

 

Auns

Sliktākais, ko tu vari darīt ir jaukties viņas emocijās. Ja liksi viņai justies slikti par kaut ko, tu iekulsies nepatikšanās, izvilinot no viņas riebīgo maitu.

Vērsis

Vērsis var tik pāri daudzām lietām, tomēr viņa necietīs, ka cilvēki viņu apmāna vai piekrāpj. Vienalga vai tu uzsāc strīdu, parādi, ka neesi uzticams, vai noniecini viņu, labāk ceri, ka šī sieviete spēs apvaldīt savas dusmas. Ar Vērsi joki mazi.

Dvīņi

Ja apņemies noniecināt Dvīņu zīmē dzimušo sievieti un viņas izvēli, labāk laicīgi izdomā labu atvainošanās tekstu.

Vēzis

Tev nekādā gadījumā nevajadzētu likt Vēžu zīmē dzimušai sievietei nožēlot tevis mīlēšanu. Viņa par to tavu dzīvi padarīs par īstāko elli. Tu noteikti nožēlosi, ka sabradāji viņas sirdi.

Lasi arī: Otrās pusītes horoskops! Kas Tev nepatīk savā otrajā pusītē?

Lauva

Diemžēl, dažkārt Lauvas radars var nebūt gana labi kalibrēts un tas ļauj viņas dzīvē ienākt nevis mīlestības, bet citu mērķu vadītiem cilvēkiem. Neatkarīgi no tā vai viņa tevi pieķers agri vai vēlu, viņa noteikti kopš pirmā brīža zinās, ka tu ar viņu gribi tikai paspēlēties.

Jaunava

Jaunava neuzskata par vajadzīgu dalīties visos savos mērķos un idejās, jo viņa domā, ka labākās lietas dzīvē jāpatur noslēpumā, tas viņa ļauj justies kā vienīgajai situācijas noteicējai. Tas kalpo par iemeslu, kādēļ cilvēki noniecina Jaunavu, izsakoties, ka viņa nesaprot, ko dara. Šādi teikt ir milzīga kļūda.

Svari

Svaru zīmē dzimušās sievietes sapņu sagraušana ir viena no sliktākajām lietām, ko viņai nodarīt, jo pēc visa kopā pavadītā laika, kurā viņa tevi mīlēja, tu esi spējīgs parādīt, ka viņa tev ir vienaldzīga.

Skorpions

Asajai, Skorpiona zīmē dzimušajai sievietei nav nepieciešams cilvēks, kurš viņu māca kā rīkoties. Vienkārši tā iemesla dēļ, ka tā ir viņas dzīve, nevis tava.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: Erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā katrai Zodiaka zīmei

Strēlnieks

Entuziasms ir īpašība, kura uzturēšanos kopā ar Strēlnieka zīmē dzimušo sievieti padara tik īpašu un lielisku, diemžēl, viņai blakus vēl joprojām ir negatīvi noskaņoti cilvēki.

Mežāzis

Ja tu pieminēsi Mežāža zīmē dzimušās sievietes pagātni, tai skaitā viņas pieļautās kļūdas vai sliktos lēmumus, viņa velti nevilcināsies, lai liktu tev aizvērties.

Ūdensvīrs

Nekādā gadījuma necenties aizēnot šo sievieti, ne jau tādēļ, ka viņa netiks ar to galā, bet gan tādēļ, ka viņa visus pūliņus ieliek jomā, kas viņai ir vissvarīgākā. Pasakot, ka ar to nepietiek vai, ka visi pūliņi nekam nav derīgi, tu būsi neticami rupjš.

Zivis

Papildus viņas lieliskajai attieksmei, Zivis neņem vērā nesvarīgu cilvēku noniecinošo attieksmi. Viņa dažkārt var šķist pārlieku jauka vai tāda, kura nevar par sevi pastāvēt, tieši tādēļ cilvēki bieži cenšas viņu izmantot.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru