Nogurdinošais vai neatkarīgais draugs? Noskaidro, kāds esi tu pēc savas zodiaka zīmes!

Neatkarīgais, uzticamais, emocionālais vai varbūt nogurdinošais draugs? Kāds esi tu un tavi draugi?

Auns – Neatkarīgais draugs

Tu esi uzticams un lojāls draugs, kurš par saviem draugiem vienmēr pastāvēs. Tomēr, dažkārt tev patīk sajaukt kopā vairākas lietas un darīt kaut ko dumpiniecisku un atšķirīgu.

Vērsis – Patiesi uzticams draugs

Tu esi stabils un tev vienmēr patīk ieklausīties draugos. Tas nenozīmē, ka neesi pietiekoši spēcīgs, lai izlauztos un pārtrauktu draugu, kad viņš stāsta pilnīgākās muļķības.

Dvīņi – Draugs, kuram visa dzīve ir viena vienīga ballīte

Dvīņi ir tas draugs, kurš ir vienmēr gatavs apmeklēt ballīti un galu galā kļūst par tās populārāko dalībieku.

Vēzis – Emocionālais draugs

Tava saraksta augšgalā atrodas ģimene un draugi, tās ir visvērīgākās lietas tavā dzīvē. Tu dzīvo vadoties pēc iekšējām sajūtām, ja jūti, ka draugs tevi apmelo, tu uz mūžīgiem laikiem no viņa atvadīsies.

Lauva – Nogurdinošais draugs

Lauva vienmēr vēlas, lai viss riņķotu ap viņiem, viņi ir gatavi uz itin visu, lai nonāktu uzmanības centrā, piemēram skaļi runāt, lai viņu ievērotu.

Jaunava – Darba draugs

Jaunavas parasti patur emocijas sevī un koncentrējas uz darāmo darbu sarakstu. Jaunavas tik ļoti koncentrējas uz darbu, ka darba kolēģi ir vienīgie draugi, kuriem viņām pietiek laika.

Svari – No sociālajiem mēdijiem atkarīgais draugs

Svari ļoti nopietni uztver sociālos kontus un to saturu. Viņiem ir ļoti svarīgi atzīmēt “patīk”, atstāt labu komentāru vai novēlēt laimīgu dzimšanas dienu jubilāriem. Viņi rūpīgi apdomā katru jaunu “draudzības uzaicinājumu”, nevis nedomājot to pieņem.

Skorpions – Draugs ar priekšrocībām

Skorpioni ir ļoti seksuāli un kaislīgi, viņiem nesagādā problēmas draudzības līniju sapludināšana. Viņu prāts ir iztēles bagāts un neķītrs.

Strēlnieks – Bezbailīgs piedzīvojumus meklējošs draugs

Strēlniekam patīk ceļot, pamēģināt ko jaunu un likt draugiem smieties, viņš māk aizraut stāstot piedzīvojumu stāstus.

Mežāzis – Gudrais draugs-mentors

Mežāzis ir ļoti stabils un atpazīstams. Viņš ir draugs, kādu alkst stabilitāti cienoši draugi, Mežāzis ir īstais pie kura griezties pēc padoma vai lūgt, lai viņš kaut ko izskaidro.

Ūdensvīrs – Patiesi unikālais draugs

Ūdensvīrs atšķiras no visiem citiem, tieši tādēļ viņš ir lielisks draugs. Ūdensvīrs ir neparasts un unikāls, tādēļ arī viņa draugi ir eklektiski. Ikviena draugu pulkā jābūt kaut vienam Ūdensvīram.

Zivis – Labais draugs

Draugs uz mūžu? Jā, Zivis tieši tādas ir, viņas ir tieši tik ļoti uzticamas draugs. Šī zīme visupirms nostādīs citus un tad tikai sevi, tas ir ļoti jauki.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru