Šis varētu izbojāt jūsu attiecības! Ko darīt katrai zodiaka zīmei, lai tās izdotos

Uzzini, ko attiecībās necieš katras horoskopa zīmes pārstāvis!

Auns – slinkums un garlaicība. Auns nav tas cilvēks, kuram patiktu sēdēt mājās un neko nedarīt. Viņam ir svarīgi, lai arī viņa partneris, tāpat kā viņš pats, būtu gatavs mesties trakos piedzīvojumos.

Vērsis – haoss un nekārtība. Attiecības ar nenoteiktu cilvēku, kas pats nezina, ko vēlas, Vērsim sagādā zināmas galvas sāpes. Atrašanās pāris centimetrus virs zemes, iespējams, ir interesanti, taču Vērsim tas nedotu drošības un stabilitātes sajūtu, kas viņam tik ļoti ir nepieciešama.

Dvīņi – klusums un aizspriedumainība. Viņš ir runīgs un atvērts, un necieš, ja partneris ir kluss, kautrīgs un savos uzskatos ļoti aizspriedumains. Svarīgas ir sarunas, bet ne jau parastas un ikdienišķas, bet gan filozofiskas un ļoti dziļas.

Vēzis – viņam ir svarīgi, lai tu patiktu viņa ģimenes locekļiem un draugiem. Ja tā nav, tad tā visnotaļ nav laba zīme. Vēzim nav nepieciešams kāds, kam prātā ir tikai izklaide un trakošana, viņš vēlas būt ar cilvēku, kas liktu viņam justies kā septītajās debesīs.

Lauva – šīs zīmes pārstāvim ir svarīgi dzirdēt atbalstu un to, ka otrs ar viņu lepojas. Turklāt, Lauvu nekad nevajadzētu pazemot publiski, atriebsies trīskārtīgi!

Jaunava – ja esi bezatbildīgs, slinks un nekārtīgs – tad viss, kas tev ir sakāms – uzneredzēšanos!

Svari – anti-sociāls partneris. Ja gribēsi sēdēt mājās un neiziet sabiedrībā, tad Svari aizies vieni un atradīs sev citu.

Skorpions – attiecībās ar Skorpionu, ļaunākais, ko tu vari izdarīt, ir viņam melot, acīs skatīdamies.

Strēlnieks – mājās kurnētāji. Strēlnieks sirdī vienmēr ir jauns un traks, ja nespēj tikt viņa trakajai dabai līdzi, tad, iespējams, ka jums nav lemts.

Mežāzis – viņam nepietiks pacietības kādam, kurš ir stulbs un bezatbildīgs.

Ūdensvīrs – viņa joki mēdz būt asi un sarkastiski. Ja kāds to nesaprot un ātri apvainojas – tad ļoti žēl.

Zivis – viņam ir nepieciešama regulāra mīlestības izrādīšana un tās sajušana. Ja būsi vēss, tad, Zivis jutīsies ļoti slikti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru