Noskaidro, kāds ir katras zodiaka zīmes labvēlīgākais gada mēnesis

AUNS

Jums visveiksmīgākais laiks ir vēls rudens, jo novembris šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti labvēlīgs mēnesis pašrealizācijai un svarīgu lēmumu pieņemšanai. Šajā laikā Jūs varat mēģināt rīkoties nepārdomāti un ieplānot kādus svarīgus notikumus, jo šī gadalaika beigas var kļūt par labu laiku, lai uzsāktu kaut ko jaunu!

VĒRSIS

Bieži vien Vērši mēdz būt diezgan spītīgi un ne visai runīgi, tāpēc Jūsu labvēlīgākais mēnesis ir aprīlis, kad mostas daba, kas ļoti pozitīvi atsaucas uz Jūsu emocijām. Kontaktēties ar cilvēkiem būs viegli un arī privātajā dzīvē gaidāmi pozitīvi momenti. Šis ir laiks, kad Jūs gaida panākumi jebkurā dzīves sfērā!

DVĪŅI

Uz šīs zīmes pārstāvjiem labvēlīgi iedarbojas ziemas vidus, jo janvāris ir spējīgs “iesaldēt” Jūsu nesaskaņas pašiem ar sevi un dot Jums pārliecību un ticību sev. Tas ir īstākais laiks, kad īstenot pašas kvēlākās Jūsu vēlmes, tāpēc rīkojieties un Jums viss izdosies!

VĒZIS

Šajā zodiaka zīmē dzimušie parasti ir ļoti pozitīvi un jautri. Oktobris šīs zīmes pārstāvjiem palīdz nopietni noskaņoties un risināt svarīgus jautājumus. Šajā laikā Jums ir raksturīgs mierīgs prāts un skaidras domas, kas veicina kāpšanu pa karjeras kāpnēm, kā arī attiecībām, kas sākušās tieši oktobrī, ir lemts ilgs mūžs.

LAUVA

Jūsu mēnesis ir jūlijs, jo šis karstākais gada laiks aktivizē visas Jūsu stiprās puses. Vasaras vidus priekš Jums ir tas laiks, kad Jūs pārņem dzīves spēks un enerģija, kas ļauj Jums pilnveidoties. Jebkuras iemaņas, kas tiks iegūtas šajā periodā, dzīvē noteikti noderēs!

JAUNAVA

Jums ar sevis pilnveidošanu vajadzētu nodarboties februārī, jo šis pēdējais ziemas mēnesis ļaus Jums sākt domāt racionālāk. Pārskatiet savas pozīcijas un aizdomājieties par pārmaiņām dzīvē, jo, iespējams, ka tieši februāris ir vispiemērotākais laiks, lai palūgtu paaugstinājumu darbā vai vienkārši nomainītu darbu.

SVARI

Svariem ir nosliece uz garastāvokļa svārstībām, taču decembrī Jūs noteikti varēsiet sakoncentrēties un izlemt kādus svarīgus jautājumus. Laulības, kas noslēgtas šajā laikā, Svariem bieži vien mēdz būt ļoti veiksmīgas!

SKORPIONS

Jūsu labvēlīgākais gada mēnesis ir augusts, jo šis pēdējais vasaras mēnesis ļoti pozitīvi ietekmē Jūsu spēcīgo raksturu. Jūs varēsiet nokārtot savu privāto dzīvi, kas Jums šajā laikā radīs tikai pozitīvas emocijas, kā arī šis ir ļoti labvēlīgs laiks ceļojumiem un atpūtai!

STRĒLNIEKS

Parasti šīs zīmes cilvēki ir ļoti sabiedriski, bet diezgan naivi, taču jūnijā Jūs diez vai padosieties apmānam. Šis ir laiks, lai realizētu sevi gan darbā, gan mājās, Jūs lieliski atšķirsiet, kurš ir draugs, bet kurš ienaidnieks. Paņemiet savu likteni rokās paši savās rokās, un Jūs noteikti piemeklēs veiksme!

MEŽĀZIS

Mežāži ir ļoti daudzpusīgi, kas spēj pielāgoties pilnīgi visam, tai skaitā arī gadalaikam, taču Jūsu labvēlīgākais mēnesis ir septembris, jo rudens sākums ļoti pozitīvi ietekmē Jūsu karjeru un privāto dzīvi, tāpēc rīkojieties  izlēmīgi un spontāni, uzticieties savi intuīcijai, un septembris Jūs noteikti nepievils!

ŪDENSVĪRS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var izpausties pirmajos pavasara mēnešos, jo ziema ir pagājusi un līdz ar to arī visas Jūsu grūtības, tāpēc marts noteikti ir tas laiks, kad ir vērts aizmirst par problēmām un sākt jaunu dzīvi. Darba vai atpūta – Jums pilnīgi viss sagādās baudījumu!

ZIVIS

Jums vispiemērotākais būs ziedēšanas laiks – maijs, jo tas pilnībā atbilst Jūsu spilgtajai un neierastajai personībai. Tas ir laiks, kad Jums saasinās vēlme parādīt savas līdera spējas. Nospraudiet mērķus un sapņus, drosmīgi ķerieties klāt jaunām lietām, un zvaigznes noteikti būs Jūsu pusē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru