Noskaidro, kas katrai zodiaka zīmei šķiet seksīgi

LAUVA

Nebeidzami glaimi. Saki Lauvam, ka viņš ir brīnišķīgs, gudrs un brīniķšīgs gultā. Viņa libido paaugstināsies līdz maksimumam un tu pretī saņemsi neaprakstāmu baudu.

JAUNAVA

Jaunavai patīk  tradicionāla aplidošana un pārbaudītas vērtības. Pret viņām ir jāizturas ļoti uzmanīgi. Sarūpē jauku dāvanu, nolasi dzeju, un vienkārši ņem vērā, ka Jaunavai ir vecmodīga gaume.

SVARI

Gaumīgi iekārtota guļamistaba, vislabāk ar skatu uz pilsētu. Tas guļamistabas atmosfērai piešķir zināmu romantiku. Lai arī Svari nevēlas to atzīt, viņam patīk dārgas dāvanas.

Lasi arī: Zodiaka zīmju saderība 10 baļļu skalā

SKORPIONS

Kad tu saproti, ko tavs Skorpions vēlas, dari to. Ja gribi izmēģināt sasiešanu, tad šī ir zīme, kurai vari piedāvāt izmantot virvi un pletni. Skorpioni nebaidās no neķītrībām.

STRĒLNIEKS

Piedzīvojumi. Pakaļdzīšanās. Jaunas pozas un eksotiski seksa paņēmieni. Sekss lidmašīnā.

MEŽĀZIS

Viņa sirdij straujāk liek pukstēt gudri un pieredzējuši cilvēki, kas ir gatavi spert pirmo soli un ir pietiekoši pacietīgi, lai viņus aizvilinātu prom no darba ar seksīgu tērpu, romantiskām vakariņām un jutekliskām izklaidēm. Viņiem patīk jau iepriekš izplānot randiņu un laicīgi sagatavoties “seksa vakaram”.

Lasi arī: Kā uzvedas katra zodiaka zīme, kad tā ir iemīlējusies? 

ŪDENSVĪRS

Sarunas, neparastas personības, intelektuāli meklējumi. Ūdensvīrs ir viena no retajām zīmēm, kurām guļamistabā patīk baudīt visu – sākot no mīlēšanās, līdz pat perversām idejām.

ZIVIS

Ja otrs ir laimīgs, tad arī Zivis ir laimīgas. Tāpēc parādi, ka novērtē to. Zivis ir sapņotājas, un viņām patīk arī lomu spēles.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru