Noskaidro, kur katra zodiaka zīme atradīs savu mūža mīlestību

AUNS

Auns nav tipiskākais sporta zāles iemītnieks, bet, tici vai nē, tieši šeit Auns var atrast savu lielo mūža mīlu. Varbūt, nonācis tur joka vai nejaušības pēc, atradīs ko vairāk par trenažieriem.

VĒRSIS

Vērsis mīlu meklē līdzīgi kā filmās. Un to arī atrod tur. Kafijas veikalā, sēdēdams vienatnē pie galda, tas redz viņu. Un viņš vai viņa redz Vērsi, kurš tūlīt, tūlīt pārmīs pirmos vārdus ar savu mūža mīlestību.

DVĪŅI

Dvīņi mēdz būt lieli grāmatu tārpi, tāpēc tas itin nemaz nav brīnums, ka savu mūža mīlestību tie atrastu grāmatu pilīs – grāmatnīcās vai bibliotēkās.

VĒZIS

Kaut Vēzis nav tas lielākais ceļotājs, pastāv liela iespēja, ka savu mīlu tas atradīs ārpus dzimtenes robežām. Apstākļiem mainoties, Vēzis pamana tos cilvēkus, kas viņam ir nepieciešami, tos, īstos. Arī īsto mīlu.

LAUVA

Lauvai patīk daudz kas, bet iemīlas tā patiesi un pamatīgi, tādēļ savu lielo mūža mīlu, iespējams, jau pazīst un ir sastapusi jau skolas solā, tomēr viss, kas nepieciešams, ir vēl viena satikšanās.

JAUNAVA

Jaunavas iepazīšanās stāsts nešķitīs pats romantiskākais. Jaunava, kā jau praktiska būtne, nemeklē mīlu, sēdēdama kafejnīcās vai parkā uz soliņa. Lielāka iespēja, ka tas īstais vai īstā atradīsies, piemēram, slimnīcas uzgaidāmajā telpā.

SVARI

Svari kļūst sentimentāli, kad redz, kā draugi vai tuvinieki mij laulību gredzenus. Šādos brīžos Svaros iededzas diža vēlme atrast savu vienīgo mīlu, tāpēc nav brīnums, ka tieši tur tie atrod savu lielo mīlestību.

SKORPIONS

Skorpionam, līdzīgi kā citiem, nav nedz vēlme, nedz laiks, lai mīlu gaidītu parkā uz soliņa. Skorpions allaž ir kustībā, tādēļ mīlu satiek tur, kur, neatkarīgi no apstākļiem, tas ir spiests apstāties un ievilkt elpu – lidostā.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir īpatnējs, tas mīlu meklē krasi pretēju sev. Tādēļ tas dodas uz ārzemēm un meklē mīļoto, kas būtu īsts pretpols pašam Strēlniekam.

MEŽĀZIS

Nebūs nekāds pārsteigums, uzzinot, ka Mežāzis savu dzīves mīlestību atrod darbā.. jo Mežāzim dzīve ir arī darbs.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs nemeklē mīlu pārāk ātri, tas nogaida un sagaida, tādēļ to satiek universitātes solos sēdēdams.

ZIVIS

Trauslās Zivis mīlu satiek pasākumos, kad atraisa emocijas un jūtas – koncertā vai teātra izrādē.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru