Numeroloģiskā saderība ar partneri – vai jūs esat kā radīti viens otram?

Skaitlis 1 – lieliski mīlnieki

Viņi ir ļoti apmāti, taču tik pat daudz arī aizsargā savu partneri. Cilvēks, kuru viņi mīl, ir viņiem ir ļoti dārgs, tādēļ šiem cilvēkiem ļoti patīk viņu izrādīt citiem. Viņiem nav nekādu problēmu būt pieklājīgiem, jo viņi apbur citus cilvēkus ar savu šarmu.

Skaitlis 2 – romantiķi

Kad viņi ir iemīlējušies, viņiem ļoti nepieciešamas mīlestības izpausmes no sava partnera puses, jo ir ļoti nepieciešams izjust, ka kāds viņus tiešām mīl. Viņiem vajag partneru, kas novērtēs viņu uzticību un lojalitāti, kas spēs paciest viņu garastāvokļa maiņas un pārlieku emocionālo dabu.

Skaitlis 3 – viegli iemīlas

Viņi ir ļoti emocionāli, līdzcietīgi, ļoti viegli iemīlas. Viņiem ir nepieciešams partneris, kas spēs viņus nomierināt un pasargāt, kad vajag. Šajā skaitlī dzimušie cilvēki ir ļoti jūtīgi, taču nav gana stabili. Viņi atrodas nemitīgos ideāla partnera meklējumos, kas liek viņiem bieži pāriet no vienām attiecībām uz citām.

Skaitlis 4 – grūti veidot ilgstošas attiecības

Šajā skaitlī dzimušie cilvēki ir ļoti patstāvīgi un mīl brīvību. Būdami iemīlējušies, viņi nespēj būt līdz galam uzticīgi savam partnerim un viņiem ir grūti veidot ilgstošas attiecības, jo laika gaitā viņi rod interesi pret daudziem. Pirms viņi nonāks līdz tiešām nopietnām attiecībām, viņi izies cauri ļoti raibai mīlas dzīvei.

Skaitlis 5 – viņi slēpj savas jūtas

Viņi reizēm ir ļoti stingri, jo viņi racionalizē pilnīgi visu, ir emocionāli, ar grūtībām atveras citiem cilvēkiem. Taču vienu gan viņi prot – pavedināt. Viņiem vislabāk sader ar cilvēkiem, kas dzimuši skaitlī 1 un 6.

Skaitlis 6 – mīlestība pirmajā vietā

Viņi vienmēr ir ļoti mierīgi, bieži paklausīgi, turklāt mīlestība viņiem vienmēr būs pirmajā vietā. Viņiem ļoti viegli izdodas iemīlēties, turklāt viņi atrodas nemitīgos mīlestības meklējumos.

Skaitlis 7 – viņi darīs visu sava partnera labā

Viņiem ir grūti atgūties no problēmām mīlestībā, tādēļ paies ļoti ilgs laiks, kamēr viņi atkal nolems uzsākt jaunas attiecības. Iemīlējušies, šie cilvēki būs maigi, romantiski, turklāt partnera dēļ darīs teju jebko. Lai gan viņiem ir laba intuīcija, tie bieži izvēlas nepareizo partneri.

Skaitlis 8 – mīlestībā viņi ir piesardzīgi

Viņiem piemīt analītiskā domāšana, tādēļ arī mīlestībā viņi ir ļoti uzmanīgi. Viņiem ir neizsakāmas bailes tikt sāpinātiem, tādēļ savu partneri viņi meklēs ilgi un ļoti rūpīgi.

Skaitlis 9 – attiecību guru

Viņiem ir ļoti liela garīgā izturība, taču arī ļoti izteikts libido. Līdzko viņi ir iemīlējušies, teju zaudē savu prātu. Viņi iekaro tieši un pat ļoti apburošā veidā, neatkarīgi no viņu dzimuma. Gan sievietes, gan vīrieši šajā skaitlī darīs visu, lai iekarotu personu, kas iekritusi viņiem acīs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru