Numeroloģiskais horoskops no 23. līdz 29. aprīlim – karjera, mīlestība un veselība!

Aprīlis strauji tuvojas savai izskaņai, laika apstākļi vēl joprojām ir ļoti mainīgi, un pavasaris vēl tā īsti nemaz nav jūtams, taču maijs solās būt patiešām pavasarīgs!

Kā mums veiksies karjerā, naudas lietās un mīlestībā? Kāda būs mūsu veselība?

To visu mums palīdzēs uzzināt šī perioda numeroloģiskais horoskops! Pār šo periodu valda skaitlis 5. Šim skaitlim piemīt patiešām liels enerģētiskais potenciāls!

FINANSES UN KARJERA

Ņemot vērā skaitļa 5 pozitīvo ietekmi, biznesa jomā cilvēkiem būs daudz vieglāk panākt cieņu un sapratni. Šajā laikā pilnīgi noteikti vajadzētu pievērst uzmanību tām lietām, kas pirms tam ir sagādājušas grūtības. Svaigs skatiens un spēcīgs enerģiskais impulss palīdzēs uz šīm problēmām paskatīties no cita rakursa un atrast pareizo risinājumu. Šis laiks būs sava veida cīņa ar savām ambīcijām. Gūt panākumus šajā periodā izdosies tiem cilvēkiem, kuri ir radoši, pārliecības pilni un seko saviem mērķiem.

Sakarā ar pieaugošo enerģiju cilvēkiem būs grūti nosēdēt uz vietas. Jūs sajutīsiet alkas pēc piedzīvojumiem, kas, protams, finanšu un karjeras sfēru var ietekmēt visnotaļ negatīvi, tāpēc šajās jomās uz avantūrām nevajadzētu parakstīties.

MĪLESTĪBA UN ATTIECĪBAS

Partnera meklējumi šajā nedēļā var būt visnotaļ sarežģīti, jo skaitlis 5 velk uz vieglprātību. Cilvēkiem vajadzētu meklēt sev otro pusīti ar līdzīgām interesēm. Iekarot kāda simpātijas šī mēneša beigās palīdzēs radošās spējas un nestandarta pieeja procesam, taču numerologi iesaka nezaudēt galvu un ņemt vērā arī partera intereses, lai pārsteigumi un negaidītās situācijas nestu tikai un vienīgi pozitīvas emocijas.

Skaitlis 5 ietekmē sabiedriskumu un noskaņojumu, tāpēc šajā aprīļa nedēļā jūs pilnīgi noteikti ļoti viegli atradīsiet gan jaunus draugus, gan biznesa partnerus. Vieglums sarunās atvērs jūs no pilnīgi jaunas un pavisam negaidītas puses. Apkārtējiem tā var būt gan liela veiksme, gan arī vilšanās, tāpēc pacentieties ierobežot savus impulsus. Atklātība ir laba lieta, taču ir situācijas, kurās ar to ir nepieciešams nedaudz piebremzēt.

VESELĪBA

Šī nedēļa pilnīgi noteikti nesola nekādas nopietnas problēmas ar veselību, taču enerģiju, protams, nāksies papildināt, lai nedēļas beigās nepaliktu bez spēka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru