Kādu attiecību partneri vajadzētu meklēt zodiaka zīmju vīriešiem un sievietēm

Ideālais partneri katrai zodiaka zīmei – lūk, kāds tas būtu!

Protams, ka cerēt uz pilnīgi perfektu partneri ir nereāli, tomēr ir īpašības, kuras otrā cilvēkā mēs meklējam īpaši ilgi, un bez tām attiecības vienkārši neizdotos.

Sieviete – Auns

Tev parasti patīk apburoši un gādīgi puiši, iespējams, tāpēc, ka Tu arī pati tāda esi, taču reizēm viņi vēlas vairāk Tava laika un enerģijas, nekā Tu vēlies sniegt. Pasaki šiem puišiem, lai viņi respektē Tavu privāto telpu vai arī vienkārši atraidi viņus.

Vīrietis – Auns

Tev ir nepieciešama sieviete, kura nebaidās no jaunā un kurai patīk konkurence visās dzīves sfērās, bet kura pie tam ir arī piesardzīga. Šī sieviete tevi notur un liek padomāt, pirms tu kaut ko sāc darīt. Un vēl tādam partnerim nevajag pievērst uzmanību, kad tevi pēkšņi pārņem dusmu un niknuma viļņi.

Sieviete – Vērsis

Tavu uzmanību piesaista kaislīgi un mērķtiecīgi puiši, jo Tev patīk, ka cilvēkam ir savs viedoklis. No otras puses, Tu pati vienmēr stingri un spītīgi turies pie sava viedokļa, tāpēc Jums būtu grūti saprasties.

Lasi arī: Kuras zodiaka zīmes ir spējīgas piedot krāpšanu attiecībās, bet kuras ne?

Vīrietis – Vērsis

Tev vajadzīgs tas, kurš ir pelnījis uzticību, nedalītu un bezierunu. Tu ļoti ilgi sevi neatklāj, un tev patīk vērot, kā visi notikumi attīstās lēnām, dažreiz pat pārāk lēni, tāpēc tev ir vajadzīgs cilvēks, kurš virzās ātrāk, bet ir holistiskāks un ar spēcīgākām morālajām vērtībām; toties diez vai tu atradīsi kopīgu valodu ar cilvēku, kurš ir pārlieku enerģisks un nervozs.

Sieviete – Dvīņi

Tu dod priekšroku harizmātiskiem puišiem, kuriem patīk piedzīvojumi. Ja viņi bieži riskē un beigās gūst panākumus, tad Tu ātri vien iemīlies. Pat ja viņi ir ļoti pakļāvīgi, viņiem nāksies turēt Tev līdzi un pielāgoties vēlmei pēc dažādības, citādi Tu meklēsi kādu citu.

Vīrietis – Dvīņi

Meklē kādu, kura spēs atšifrēt tavas domas, vēlmes un tieksmes, un kuri nav vajadzīga pastāvīga aprūpe. Ja cilvēks nepārdzīvo, kad tu viņu ballītē atstāj vienu – tas viennozīmīgi ir tavs cilvēks! Viņa mierīgi attiecas pret visām tavām izdarībām un vienmēr seko principam “dzīvo un ļauj dzīvot citiem”.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko Tava zodiaka zīme saka par tiem vīriešiem un sievietēm, kuros Tu parasti iemīlies

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru