Paši uzticīgākie un neuzticīgākie vīrieši pēc zodiaka zīmes

Mēs netaisāmies droši apgalvot, ka noteiktas zodiaka zīmes ir uzticīgas, bet kāda citas  – neuzticīgas.

Viss ir ļoti individuāli, un ir atkarīgs no daudziem faktoriem (dzimšanas datuma un laika, kas ir noteiktās zodiaka zīmes pāris, viņa dzimums un vecuma), jo pat visrūdītākais krāpnieks var agri vai vēlu kļūt par uzticīgu cilvēku, kuram viss attiecībās ir lieliski un krāpšana viņam vairs neinteresē.

Visīstākie sievietes skaistuma cienītāji ir Svari. Svariem var būt daudzas skaistas draudzenes, bet no tā nevajag baidīties.

Vīrietis – Auns – arī ir samērā krāpnieciskas dabas. Dziļš dekoltē, augsts šķēlums un vai īsi svārciņi, un vīrietis – Auns ir jūsu gultā. Šie vīrieši ir ļoti azartiski, un pat spēcīgas jūtas netraucē viņiem meklēt un uzsākt jaunas intrigas.

Vīrietis – Vērsis – viņi, protmas, nevar nepamanīt skaistu meiteni, bet Vērši nav no tiem vīriešiem, kuri metas virsū katrai skaistulei, tādējādi krāpjot savu mīļoto sieviņu.

Vīrietis – Dvīņi – ir ļoti komunikabli un sabiedriski, kas nereti beidzas ar īslaicīgām intrigām, bet Dvīņiem tas nekad nav bijis pirmajā vietā, tāpēc uz krāpšanu viņus var pamudināt nogurums vai arī vienveidība attiecībās.  .

Vīrietis – Vēzis – viņiem viens no galvenajiem faktoriem ir dvēseliskā tuvība ar mīļoto sievieti, viņi reti krāpj. Vīrieši – Vēži mīl uzslavu un komplimentus. Ja arī viņi sāk krāpt, tad visdrīzāk viņi ir vīlušies mīļotajā un jau meklē sev jaunu sievieti.

Vīrietis – Lauva – sevī iemīlējušies vīrieši, kuri mīl, ka ap viņiem ir gan skaistas, gan dārgas mantas, kā arī skaistas un spilgtas sievietes. Lauva vienmēr izvēlēsies”vislabāko”, tā kā, ja viņš sev jau ir izvēlējies “lauveni”, tad viņu krāpt nesāks.  

Vīrietis – Jaunava – viena no uzticamākajām un lojālākajām zodiaka zīmēm. Tieši vīrieši – Jaunavas nepakļausies pirmās satiktās meitenes skaistumam, un, ja Jaunava ir nolēmis krāpt, tad tam noteikti ir jābūt iemesliem. Regulārs sekss, mīlestība un mājīgums – un jūsu vīrietis jums būs uzticīgs līdz mūža galam.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru