Paši uzticīgākie un neuzticīgākie vīrieši pēc zodiaka zīmes

Vīrieši – Svari pēc savas dabas ir uzticīgi, viņi diez vai intrigas dēļ riskēs ar nopietnām attiecībām.

Vīrietis – Skorpions – kaislīgs, spilgts, impulsīvs, mīl atrasties uzmanības centrā, bet tas nav iemesls satraukumam. Kad vīrietim – Skorpionam attiecībās viss ir kārtībā, viņš mīļoto sievieti nekrāps. Cita lieta ir, ja trūkst intīmās tuvības, vai arī atriebības vārdā..

Vīrietis – Strēlnieks viegli padodas kārdinājumam. Skaista, interesanta sieviete viegli var tādu vīrieti iemānīt savos tīklos, turklāt Strēlniekam “sekss uz vienu nakti” ir diezgan bieža un neko nenozīmējoša parādība.

Vīrietis – Mežāzis pēc savas dabas ir ļoti uzticīgs. Viņi pastāvīgi domā par darbu, vai arī par to, kā uzlabot savu finansiālo stāvokli, un dara to pat savas mīļotās sievietes apskāvienos. Kāda tur var būt krāpšana!

Vīrietis – Ūdensvīrs – viņu pārmērīgā komunicēšanas mīlestība un ziņkārība noved pie biežiem kārdinājumiem. Bet viņus vairāk iekārdina pati komunikācija, nevis vajadzība krāpt. Ja tāda iespēja apvieno abu intereses, tad, protams, viņš neatteiksies un to izmantos.

Vīrietis – Zivis var patiesi un dziļi mīlēt sievieti, bet viņu krāpt. Vīrieši – Zivis ir gatavi “peldēt”pie jebkuras iepatikušās sieviešu dzimtes makšķerniecies. Bet no ģimenēm zivis praktiski nekad neaiziet.

Avots:

 

Iesaki šo rakstu citiem!