Pašu nemīlamāko zodiaka zīmju TOP 4 – Cerams, ka tevis nav šajā sarakstā!

Ne visas zodiaka zīmes mīlēt ir viegli..

Taču reizēm tie, kuri ir ļoti mīlami, uzvedas tā, it kā nevēlētos tikt mīlēti…

 

4. VIETĀ – ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri parasti ir mierīgi un klusi cilvēki. Viņiem nav ieradums atvērties citiem cilvēkiem. Cilvēkiem ir ārkārtīgi grūti saprast un atklāt Ūdensvīru patieso dabu. Ūdensvīriem līdzās nepieciešams kāds, kas liks viņiem justies droši un komfortabli, nebaidoties par to, ka ir iespējams arī iemīlēties.

3. VIETĀ – STRĒLNIEKS

Viņi vienmēr ir gatavi argumentiem un nevajadzīgai impulsivitātei. Viņi nav nobrieduši, tādēļ nekad nespēs uzsākt nopietnas attiecības. Viņi vienmēr atrodas kaut kā jauna un aizraujoša meklējumos. Viņi nespēj būt attiecībās, jo uzskata tās par garlaicīgām. Strēlnieks var būt patiesi laimīgs tad, ja atradīs cilvēku, kas būs tik pat piedzīvojumiem bagāts, kā viņš pats.

2. VIETĀ – SKORPIONS

Skorpioni ir lieliski pazīstami tamdēļ, ka viņi nezina, ko vēlas, turklāt bieži uzvedas ļoti bērnišķīgi. Vienā brīdī viņi ir priecīgi un mierīgi, bet jau nākamajā brīdī viņi ir pikti un ārdās. Kā partneri viņi var būt ļoti negatīvi – tas ir iemesls, kādēļ viņiem ir ārkārtīgi grūti veidot ilglaicīgas attiecības. Visam pāri – viņi vēl ir ļoti nenobrieduši.

1. VIETĀ – JAUNAVA

Jaunavas ir viena no vispašpārliecinātākajām un neatkarīgākajām zodiaka zīmēm. Viņi vienmēr kārtīgi pārdomā, pirms kaut ko saka – tas ir iemesls, kādēļ lielākā daļa cilvēku uzskata viņus par racionāliem un stabiliem cilvēkiem. Attiecības ar Jaunavu var būt ārkārtīgi sarežģītas. Viņi ir izveidojuši sienu sev apkārt, tādēļ jums būs jābūt ļoti neatlaidīgiem, lai to patiešām nojauktu nost. Līdzko jums izdosies to izdarīt, sapratīsiet, cik patiesībā Jaunavas ir lieliski partneri.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru