Dienas horoskops 18. jūlijam – cietīs tava reputācija!

Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu!

Auns Ja ņemsi visu pie sirds, tad cietīs tavi nervi. Nemaz neklausies tajā, ko apkārt baumo citi, koncentrējies uz to, kas tev pašam jāizdara!

Vērsis Neaprunā citus aiz muguras, pat ja tas ir tikai, lai iepatiktos apkārtējiem! Cietīs tava reputācija, un vēlāk nāksies lieki skaidroties!

Dvīņi Neizpaud savu viedokli skaļi, jo citiem tas varētu šķist aplams un pat pārāk skarbs. Paturi savas domas pie sevis un vienkārši māj tik ar galvu!

Vēzis Saskarsies ar cilvēkiem, kuri ir ļoti aizspriedumaini un  konservatīvi, tāpēc tavas idejas tiks izmestas miskastē! Neraizējies, tā nav tava vaina, ka viņi ir tik nesaprotoši!

Lauva Nespēsi izlemt un izdarīt izvēli, nesteidzini sevi, bet gan mierīgi apdomājies. Nebaidies konsultēties arī ar citiem cilvēkiem, kam šajā jomā ir lielāka pieredze!

Jaunava Tavā laimes kausā būs iekļuvis arī kāds darvas piliens, kurš traucēs tev mierīgi dzīvot. Centies atbrīvoties no šīs problēmas cik ātri vien iespējams!

Svari Būsi nesaprašanā par kāda cilvēka rīcību un vārdiem. Neņem pie sirds – daudzi runā un nemaz nedomā! Atvainošanās nebūs tik ilgi jāgaida!

Skorpions Kāds nespēs tevi saprast, tāpēc nevērsies pie cilvēkiem, kam nav nemazākās nojausmas kam tu pašlaik ej cauri. Problēmu stāstīšana nedos tev pilnīgi nekādu labumu!

Strēlnieks Neuztraucies, ja viss neiet kā pa diedziņu. Bieži vien liktenis mums piespēlē tādus uzdevumus, nevis, lai sarežģītu dzīvi, bet gan lai sagatavotu nākotnei un dotu pieredzi!

Mežāzis Maz citi zina, kas notiek tavā galvā un lai arī paliek neziņā! Jutīsies nesaprasts, taču pašlaik visprātīgāk būtu savas domas nevienam neatklāt.

Ūdensvīrs Nedod emocijām vaļu, bet gan centies uz visu skatīties no malas! Kaut arī tas nebūs viegli, bet tas palīdzēs tik asi nereaģēt uz notiekošo.

Zivis Vilšanās kādā cilvēkā tev liegs spēju produktīvi strādāt. Būs grūti savākties, bet tagad vismaz zināsi, ka uzticēties var tikai dažiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru