Pašu riebīgāko sieviešu reitings – kura zodiaka zīme ir pati lielākā maita?

Un atkal kopā ar jums ir pasaulē visprecīzākais horoskops! Vēlies uzzināt, kura ir pirmajā vietā? Tad lasi mūsu horoskopu!

12. vieta – Jaunava

Vienīgā zodiaka zīme, kurai nav ne pilītes “maitiskuma”. Tāpēc, ka “maitiskums” pats par sevi nosaka, ka Jaunavai būtu jāizjūt kaut kādas emocijas pret apkārtējiem, kas, kā jūs saprotat, principā nemaz nevar būt. Kas, protams, nekādā ziņā nenozīmē, ka Jaunava neuzvedas, kā maita – o, nē. Bet tas nozīmē, ka viņa “pārbauda jauno programmatūru”. Tas ir – tēlo maitu, lai paskatītos, kas no tā sanāks. Tas viss nav pa īstam. Bet tas, protams, ir vājš mierinājums, ņemot vērā to, ka Jaunava tēlo visaukstasinīgāko, nežēlīgāko un cietsirdīgāko maitu pasaulē. Nu bet tas ir tāpēc, ka viņa vai nu visu dara lieliska, vai arī nedara nemaz.

11. vieta – Auns

Teorētiski Auniem vajadzētu atdot pēdējo vietu, bet nostatīt Aunu pret Jaunavu ir tikpat cietsirdīgi un bezjēdzīgi, kā ielaist jauno aitiņu voljērā pie izsalkušajām hiēnām. Tāpēc Auniem tiek pirmspēdējā vieta – par “maitiskuma” neesamību principā, jo tiek uzskatīts, ka maita – tas ir viltīgs un aprēķina radība, kas, pēc būtības, ir pilnīgs Auna pretstats: ja nu kas – viņa jums vienkārši galvu noraus, nepārspīlējot.

10. vieta – Mežāzis

Mežāži ieslēdz maitas režīmu vienā vienīgā gadījumā: kad tas ir nepieciešams, lai novirzītu tuviniekus uz patiesā ceļa. Bet līdz tam Mežāzis izmēģinās visus citus veidus, tā kā, ja jums ir pagadījies maitisks Mežāzis – tas ir iemesls aizdomāties: vai jūs gadījumā neesat koka Buratino? Visos citos gadījumos Mežāzis “maitiskumu” neizrāda. Precizējam: tas, ka viņa ir visgudrākā, visveiksmīgākā, vislabāk par visiem visu zina un prot – tas nav maitiskums. Tas ir nožēlojams, bet pilnīgi neapstrīdams fakts. Samierinieties.

9. vieta – Vēzis

Vēži, kā jau galvenie zodiakālie cilvēka dvēseļu inženieri, mēdz būt etalona maitas, tā ir tīra patiesība. Manipulēt, šantazēt un darīt labu viņi prot virtuozi. Bet dara to ārkārtīgi reti, dodot priekšroku veidiem, kas nebojā viņu reputāciju. Tā kā ieraudzīt maitu Vēzī var, ja tīšām uzkāpj tam uz spīlēm un kārtīgi palāčo. Kas, principā ir iepējams, bet maz ticams: pirmkārt, Vēzis savas spīles rūpīgi slēpj, un otrkārt, kustina tās zibenīgi. Klik-klik. Kas nav noslēpies – Vēzis nav vainīga.

8. vieta – Svari

Tas gadījums, kad govij ragi nav iekļauti bāzes komplektācijā: Debesu Kanceleja Svariem iedalījusi īpašības, kas nepieciešamas īstai maitai, bet pa virsu no muļķes pievienoja cilvēkmīlestību un tieksmi uz pārdomām. Un tagad nabaga Svari no sākuma ieslēdz maitu, un pēc tam ilgi mokās sirdsapziņas pārmetumos, pārdzīvo un lej krokodila asaras. Un tas viņiem atņem tik daudz garīgos spēkus, ka, godīgi sakot, vienkāršāk ir nemaz nesākt, nekā sevi tā mocīt.

7. vieta – Dvīņi

Dvīņi – tā ir tā noslēpusies maita, lellīte: noteiktās dienās viņā dzimst tārpiņš, vij kokonu, un pēc tam no tā izšķiļas infernāls monstrs. Bet ilgāk par diennakti šis zobeņzobu skaistulis, kā likums, nedzīvo, tāpēc, ka būt par maitu ilgāk par 24 stundām Dvīņiem ir neticami garlaicīgi. Te ir tikai divas problēmas: pirmkārt, briesmoņa dzīves cikls vienkāršiem mirstīgajiem ir absolūti nesasniedzams. Un otrkārt, izdzīvot pēc tikšanās ar Dvīni, kurš ir maitas režīmā, liekas, vēl nevienam nav izdevies. Nu, vai arī visi tie nelaimīgie pārvērtās lupatās, uzbēra sev uz galvas pelnus un aizgāja mežos, kur nodibināja Apokalipses Liecinieku sektu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru