Lūk, kuras zodiaka zīmes sievieti viņš vedīs pie altāra! Ideālās laulības horoskops

Zvaigznes var pateikt priekšā, ko katra Zodiaka zīme vedīs pie altāra.

Auns: Svari
Auniem nepieciešams cilvēks, kas būs emocionāli atbilstošs viņiem, sniegs viņiem telpu, kad tāda būs nepieciešama, kā arī būs ieinteresēti savā partnerī. Svari ir vairāk individuālisti, viņi ir gatavi vienlaikus pabūt visur, viņi ir interesanti un sociāli, pat mazliet mistiski, kas ļoti patiks Auniem.

Vērsis: Skorpions
Gan Vērsis, gan Skorpions savās vēlmēs ir ļoti spēcīgi un kaislīgi – vienalga, vai tas ir labs ēdiens, vai sekss. Skorpions palīdzēs Vērsim ieraudzīt plašo pasauli. Vērša un Skorpiona laulība tiktu vienota visdziļākajās emocijās un viskaislīgākajā seksā.

Dvīņi: Strēlnieks
Šī būs radniecīgu dvēseļu laulība! Dvīņi un Strēlnieki ir līdzīgi daudzos līmeņos. Abas šīs zīmes ciena brīvību un piedzīvojumus, kā arī ienīst garlaicību un dīkstāvi. Viņi abi kopā uzziedēs un viens otra dzīvē ienesīs prieku, taču arī viņiem patīk laiku pa laikam pabūt vienatnē. Viņi lieliski sapratīs, kad pienāks laiks sniegt savai otrajai pusītei mazliet telpas un atelpas. Strēlnieki nebūs prasīgi, un tas ļoti daudz ko nozīmē Dvīņiem.

Vēzis: Vērsis
Vērsis spēs dalīties ar visām emocionālajām vērtībām par ģimeni, mīlestību un saticību, kādas ir Vēzim. Viņu laulība būs ļoti solīdas, un, ja gadījumā radīsies kādas problēmas, tad viņi abi spēs tās atrisināt un pēcāk piedot to visu.

Lauva: Strēlnieks
Šis ir viens no visjautrākajiem pāriem, ar kuriem visi vēlas būt kopā un atrasties viņiem blakus. Šis ir pāris, kas iedvesmo. Gan Lauvas, gan Strēlnieki ir ekstraverti, kuriem patīk būt uzmanības vidū, turklāt viņi stimulē un iedvesmo viens otru. Kad Lauva apprecas ar Strēlnieku, notiek vispatiesākie brīnumi!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru