Patentbrīvo medikamentu ražotājs Zentiva uzsāk darbību neatkarīga uzņēmuma lomā

Šodiena tiek atzīmēta kā patentbrīvo (ģenērisko) zāļu ražotāja Zentiva pirmā diena neatkarīgas organizācijas lomā pēc tam, kad tika pabeigta uzņēmuma iepriekš paziņotā atsavināšana no Sanofi.

Zentiva galvenā mītne atrodas Prāgā, un kompānija, ko tagad atbalsta Advent International, viens no pasaules lielākajiem un pieredzējušākajiem privātā kapitāla investoriem, ienāk jaunā neatkarības un pārveides laikmetā.

“Zentiva” vadītājs Patriks Aganjans uzskata, ka atsavināšana dod jaunas iespējas uzņēmumam un tā klientiem, kā rezultātā bizness kļūs ātrāks, elastīgāks.

“Zentiva” saknes sniedzas 530 gadus atpakaļ līdz “Black Eagle” aptiekai, nelielam biznesam Prāgā. Mēs esam lepni par savu mantojumu un turpināsim paplašināt mūsu ietekmi ģenērisko un bezreceptūras zāļu jomā visā Eiropā. Šis mantojums ne tikai stiprina mūsu apņēmību saglabāt uzmanību uz klientiem, bet arī virza mūsu nākotnes prioritātes, lai uzlabotu veselības aprūpi ar vēl vairāk personalizētu pieeju. Mēs uzskatām, ka veselības aprūpe ir tiesības, nevis privilēģija un ka veselības aprūpes risinājumiem ir jābūt pieejamiem pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam.”

“Mēs vēlamies veidot reputāciju, kas ir sinonīms mūsu partneru vērtībām,” viņš turpina. “Strādājot līdzās veselības aprūpes speciālistiem, farmaceitiem un veselības aprūpes sistēmas lēmumu pieņēmējiem, mums ir tāda pati sociālā pienākuma sajūta, lai palīdzētu samazināt izmaksas un uzlabotu piekļuvi veselības aprūpei. Mēs cenšamies atbalstīt cilvēku ikdienas veselības aprūpes vajadzības.”

Patriks piebilst, ka šī jaunākā nodaļa uzņēmuma vēsturē ir arī pozitīvas ziņas tā darbiniekiem: “Mūsu organizācijas iecerētā izaugsme paver jaunas iespējas mūsu cilvēkiem un labi pozicionē mūs, lai piesaistītu labākos talantus mūsu nozarē. Šis ir aizraujošs laiks Zentiva, un mēs esam pārliecināti, ka ar Advent atbalstu mēs varam realizēt mūsu ambīcijas.”

Par Zentiva

Uzņēmumā Zentiva mēs uzskatām, ka veselības aprūpe ir tiesības, nevis privilēģija. Vairāk nekā jebkad agrāk cilvēkiem ir vajadzīga labāka piekļuve veselības aprūpei. Šodien mēs visi esam atkarīgi no patiesi svarīga veselīgas dzīves pamata.

Zentiva strādā Eiropā dzīvojošajiem cilvēkiem. Līdzās veselības aprūpes speciālistiem, farmaceitiem un veselības aprūpes sistēmas lēmumu pieņēmējiem mums ir tāda pati sociālā pienākuma sajūta, kas palīdz samazināt izmaksas un uzlabot veselības aprūpes pieejamību. Kā ģenērisko un ārpusbiržas zāļu aizstāvis mēs cenšamies atbalstīt cilvēku ikdienas veselības aprūpes vajadzības.

Vairāk nekā 2 500 cilvēku visā Eiropā un 2 ražošanas vietās Prāgā un Bukarestē mēs centīsimies kļūt par līderi ģenērisko un bezreceptūras zāļu jomā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru