Pavāru horoskops – lūk, kā gatavo katra zodiaka zīme!

Protams, viss nāk ar praksi. Tomēr, ja kulinārija nav sirdij tuva, tad diez vai no tāda cilvēka var gaidīt kaut kādu ekstravagantu ēdienu.

Kāpec vieni mierīgi cep tortes, bet citi sāk pārklāties ar sviedriem, vien paskatoties uz makaroniem un iedomājoties, ka tie ir jāizvāra? Uz šo jautājumu jums atbildes sniegs zvaigznes.

Šodien mēs jums pastāstīsim par to, kā dažādas Zodiaka zvaigznes gatavo.

Auns

Jums īpaši nepatīk gatavot, tāpēc bieži apmierinieties ar pelmeņu un citu pusfabrikātu iegādi. Bet virtuvē ieejat tikai, lai kaut ko uzsildītu mikroviļņu krāsnī. Bet potenciāls jums ir, aiziet.

Vērsis

Mēs nezinām, kam ir jānotiek, lai jums pēkšņi sagribētos kaut ko pagatavot. Jūs esat lielisks pavārs, bet bieži vien jums vienkārši nav noskaņojuma vai arī iedvesmas. Tomēr, ja jūs tomēr ielūkojaties virtuvē, tad vienmēr gatavojat kaut ko oriģinālu un pikantu.

Dvīņi

Tikko jūs sākat gatavot, jūs vairs nekas nevar apstādināt. Jums nepatīk gatavot kaut kādas banalitātes, piemēram, kotletes ar kartupeļu biezeni, tāpēc jūs bieži vien meklējat neparastas ēdienu receptes internetā.

Vēzis

Jūs gatavojat bieži un daudz, un tāpēc jums prāts nenesas uz kulinārijas smalkumiem. Jūsu jājamzirdziņš ir vienkārši, bet garšīgi un sātīgi ēdieni.

Lauva

Nu nepatīk jums gatavot, jūs to darāt tikai un vienīgi citu dēļ. Nu, bet, ja jūs dzīvojat viens/viena, tad dodad priekšroku pasūtīt ēdienu uz mājām – suši un pica ir jūsu labākie draugi.

Jaunava

Jums patīk gatavot. Turklāt savu ēdienu jūs cenšaties pilnveidot līdz ideālam. Bet tuvinieku uzslavas neticami apmierina jūsu pašcieņu.

 

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru