Perfektā partnera raksturojums katrai zodiaka zīmei

Lauva

Jums ir nepieciešams partneris, kas palīdzēs jums augt, tā vietā, lai akli piekristu visam tam, ko sakāt. Tāpat viņam vajadzētu pateikt kaut ko brīžos, kad jums nav taisnība, turklāt viņam jāprot piedot un aizmirst tad, kad tā būs vajadzīgs.

Jaunava

Jums patīk kritizēt, turklāt jūsu partnerim būs jāprot sadzīvot ar to. Turklāt viņam ir jāprot saredzēt visu to, ko jūs šo attiecību dēļ darāt. Jums ir nepieciešams kāds, kas ļaus jums justies priecīgiem un pasargātiem.

Svari

Jums ir nepieciešams draugs, kura klātbūtnē jūtaties komfortabli. Viņš jūsos ieklausīsies un reizēm sapratīs pat tad, kad neko neteiksiet. Šāds partneris ļaus jums justies pašpārliecināti un tikt galā ar visu, ko dzīve jums ir sagādājusi.

Skorpions

Jums nepieciešams partneris, kas jūs cienīs, būs uzticams un lojāls. Partneris, kurš nekad jūs nesāpinās.

Strēlnieks

Jums ir nepieciešams partneris, kurš ieviesīs jūsu dzīvē stabilitāti bez jebkādiem limitiem. Jums ir nepieciešams kāds, kas liks jums justies mīlētiem un lolotiem.

Mežāzis

Jums ir nepieciešams kāds, kas ļaus jums izjust katru dzīves brīdi. Taču jums vienmēr visur ir jābūt līderiem attiecībās.

Ūdensvīrs

Jums ir nepieciešams labākais draugs ar ko parunāt, taču tas nozīmē arī to, ka jums ir nepieciešams partneris ar augstu intelekta līmeni.

Zivis

Jums ir nepieciešams spēcīgs partneris, kas spēs tikt galā ar visām jūsu problēmām. Tāpat viņam jābūt pacietīgam un emocionāli stabilam.

Avots: betterme.guru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru