Planētu horoskops – kā tas ietekmē tavu raksturu?

Katras Zodiaka zīmes valdošajai planētai ir liela ietekme uz šajā zvaigznājā dzimušā cilvēka raksturu un īpašībām.

Uzzini, kura ir tavas horoskopa zīmes planēta un kā tā ietekmē tavu personību!

Auns. Auna zīmē dzimušo rīcību nosaka Marss, kas norāda uz tieksmi pašapliecināties, paaugstinātu seksualitāti, enerģiskumu un dzīvīgumu. Cilvēki, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, ir impulsīvi, spriedumos pārsteidzīgi un asi.  Tai pat laikā, Auniem piemīt neatlaidība, bezrūpība, viņi ir nenogurdināmi un godkārīgi. Izteikts sacensību gars.

Vērsis.  Valdošā planēta ir Venera, kas ir mīlestības un skaistuma simbols. Šiem cilvēkiem imponē viss skaistais. Kaut arī var daudz strādāt un labi nopelnīt, skaisti dzīvot viņiem neaizliegsi. Vērša zīmē dzimušie ir maigi un kaislīgi, silti un draudzīgi, lai arī reizēm noslēgti un slēpj savas patiesās rakstura īpašības. Mērķu sasniegšanai bieži izmanto spēku. Vērši vienmēr zina, ko vēlas, un dara visu iespējamo, lai to sasniegtu.

Dvīņi. Dvīņu ceļus vada Merkurs, kurš apbalvojis savus padotos ar asu prātu, labas runas dotībām, teicamu koordināciju un izcilu intelektu. Viņi viegli spēj adaptēties jebkurā vidē. Dvīņu raksturs atkarīgs no viņu garastāvokļa. Slikts garastāvoklis mudina viņus rīkoties neapdomīgi. Reizēm Dvīņu rīcība liek pašiem par sevi kaunēties.

Vēzis. Vēža valdošā planēta ir Mēness, kas apzīmē izteiktu zemapziņu, spēcīgus instinktus, izdomas bagātību. Šīs zīmes pārstāvjiem nereti gadās tā, ka emocijas ņem virsroku pār prātu, ļaujas pašplūsmai.  Vēži ir ļoti emocionāli, viņi viegli pakļaujas noskaņām, ir jutekliski. Viņi ir kautrīgi, lēni virzās nodomātā mērķa virzienā. Bet tad pēkšņi sakampj savu laupījumu un nekad vairs to neatlaiž. Vēžu meitenes ir maigas un romantiskas.

Lauva. Šai zīmei spēku dod pati Saule, kuras pārstāvjiem raksturīgs dzīvesprieks, spēks un mākslinieciskums. Lauvas ir stabili, patstāvīgi, enerģiski un draudzīgi. Viņi tiecas pēc varas un panākumiem. Sievietes parasti ir ļoti patmīlīgas un lepnas, kuram katram pakaļ neskrien un nepakļaujas sabiedrības spiedienam. Pateicoties izcilajam prātam un graciozajām manierēm, Lauva ir karaliska būtne.

Jaunava. Jaunavas valdošā planēta, tāpat kā Dvīņiem, ir Merkurs, kas šīs planētas pārstāvjus ir apdāvinājis ar lieliskām runas dotības spējām, nereti piemīt rakstnieka talants. Savus padotos Merkurs apveltījis ar ilgu mūžu. Viņi vienmēr izskatās jaunāki par saviem gadiem. Jaunavām ir izteikta analītiskā domāšana un saasinātas maņas: garša, oža, redze un dzirde.

Svari.  Tāpat kā Vērša, tā arī Svaru dzīvi nosaka Venera, kura pilnā mērā viņus apveltījusi ar mīlestību un skaistumu. Ko citi panāk ar smagu darbu, tas Svariem nāk viegli un nepiespiesti. Raksturīga lietu atlikšana uz vēlāku, slinkums.  Svari bieži ir svārstīgi tieši savā jūtu dzīvē. Šīs personības ir gaišas un oriģinālas individualitātes. Viņu burvība ir neierobežota.

Skorpions. Skorpiona vadošā planēta ir Plutons, kura galvenais simbols ir izmaiņas transformācijas ceļā uz augstāko pilnveidošanos. Šie cilvēki ir pakļauti tieksmei uz avantūrām. Skorpiona personība ir mainīgs pretrunīgu spēku savijums. Reizēm liekas, ka viņš ir tīrais sātana izdzimums, bet reizēm – gatavais eņģelis. Tas viss tikai tāpēc, ka dažādās viņa personības puses savā starpā cīnās. Skorpiona zīmē dzimušajiem ir stiprs gribasspēks, tomēr agresivitāti būtu vēlams apvaldīt.

Strēlnieks. Jupiters, šīs zīmes valdnieks, ir veiksmes planēta, kas ir ļoti labvēlīgs cilvēka liktenim. Raksturīgs optimisms un panākumi. Tā var apveltīt ar veiksmi, godu, slavu un labklājību. Tomēr Strēlniekam vispirms jāveic ļoti grūts uzdevums – jāatrod pašam sava ideālā būtība. Viņam grūti saprast, ka iekšējais miers atkarīgs no apkārtējās pasaules uztveres. Strēlnieki ir nenogurdināmi – viņi vēlas visu redzēt, izjust, izbaudīt un zināt.

Mežāzis. Mežāzi vada Saturns, kas māca būt savaldīgam, panest nelaimes bez kurnēšanas. Saturna cilvēki var būt tendēti uz pesimismu, tieši šīs iezīmes dēļ parasti veltas cerības sev nedod un līdz ar to arī neviļas dzīvē tik ļoti kā pārējie.  Vairums šīs zīmes pārstāvju ir visai gurdeni un inerti. Ārēji viņi rada maigu un biklu iespaidu. Tomēr tas nebūt nenozīmē, ka viņi patiešām tādi arī ir. Parasti viņi nespēj samierināties ar to, ko citi uzskata par veiksmi. Viņu mērķis – sasniegt kaut ko ekstraordināru. Mežāži ir ļoti praktiski ļaudis, uz šiem cilvēkiem var paļauties.

Ūdensvīrs. Ūdensvīri savu dzīvi vada Urāna zīmē, kas ir ekscentriska planēta. Ģenialitāte, kas robežojas ar bezprātu.  Urānu cilvēku uzvedība nav nosakāma, apkārtējie viņus bieži pārprot. Viņi grib pārtaisīt pasauli, uzlabot visu cilvēci, bet paši vēlas palikt brīvi un neaizskarami. Ūdensvīriem piemīt spējas, kas padara viņus neuzvaramus. Viņi ir gudri, neatlaidīgi un uzstājīgi, prot atbrīvot savu dzīvi no sīkām ikdienas lietām, kas citiem traucē sniegties pēc augstiem ideāliem. Ūdensvīri tiecas pēc oriģinalitātes un pašizteiksmes. Nerūpējoties par sekām, viņi vienmēr teiks un darīs to, ko uzskatīs par vajadzīgu.

Zivis. Zivs personība ir ārkārtīgi sarežģīta. Zivis ir pašas ekscentriskākās personības. Pār viņām valda Neptūns, kas padara savus aizbilstamos nervozus un nemierīgus. Šī planēta cilvēka dzīvē var ienest neparedzētus notikumus un grūtības. Ar Neptūnu saistās cilvēka mistiskās, okultās spējas, pastiprināta interese par tām. Zivis bieži ļaujas tieksmei izlikties un mānīties, viņiem ļoti patīk fantazēt un arī apkārtējo īstenību viņi labprātāk skaidros fanātiskā un sapņainā veidā. Zivis ir ļoti līdzjūtīgi un iejūtīgi. Viņu spējas bieži robežojas ar prātam neizskaidrojamo.

Avots – “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre, “Izdevniecība Aplis”, Rīga, 2001.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru