10 lietas, kas AUNU padara par tik lielisku zodiaka zīmi

10 interesanti fakti par Auna zvaigznājā dzimušajiem!

1. Aunam bieži vien ir tās pašas labākās idejas, bet tās bieži vien tiek paturētas pie sevis. Un, kaut bieži tā nešķiet, Auns vēlas būt pats labākais draugs, kāds vien iespējams. Bet tad, kad tev šķiet, ka par tevi Auns ir aizmirsis, zini, ka tu esi viņa domās vairāk, nekā jebkas cits.

2. Tu lieliski spēj noteikt brīdi, kad citiem cilvēkiem nepieciešams uzmundrinājums, tieši tādēļ visai bieži tu centies cik vien spēj, lai uzlabotu viņiem garastāvokli. Tu nekad nepametīsi nevienu nelaimē.

3. Tu esi tik reālistisks, cik, nu, reālistisks cilvēks vien spēj būt un citiem ir jāsaprot tas, ka tu nekad nevilcināsies, lai parādītu to, kā tu jūties.

4. Lai arī viņš reti visu rūpīgi pārdomā un rīkojas impulsīvi, tomēr pateicoties tam bieži izrādās priekšā visiem pārējiem!

5. Aunam ir svarīgi būt savas dzīves noteicējam, viņš nav tas cilvēks, kurš pacietīs apkārtējo spiedienu un pielāgosies citiem. Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir īsti līderi, kuri nemīl pakļauties noteikumiem.

6.  Aunam nepatīk kļūdīties, it īpaši necieš, kad viņa kļūdas viņam tiek bāztas sejā. Aunam savu vainu atzīt ir visai grūti, tomēr nav tā, ka viņš to nespētu pilnībā. Dodiet viņam laiku!

7.  Nekad nedomā, ka vari pavēlēt Aunu. Tajā brīdī, kad tiek pacelta balss pret viņu, sākas problēmas.

8. Attiecības ar Aunu nebūt nav miermīlīgas un harmoniskas. Tur ir jāgatavojas regulārām pārmaiņām. Viņi nekad nesamierinās ar pašu mazumiņu.

9. Viņu nesaista mierīgi cilvēki, jo Auns pats pēc dabas ir traks un dinamisks. Tomēr par skādi nenāktu, ja būtu kaut viens draugs, kurš būtu mazliet konservatīvāks. Nereti vērtīgi ir arī šādu cilvēku ieteikumi.

10. Auns attiecības nereti piedzīvo to, ka partneris viņam neatveras tik ātri, cik gribētos. Iemesls ir pavisam vienkāršs – katram ir nepieciešams savs laiks. Kādam tas notiek ātrāk, kādam vēlāk! Nesteidzini mīļoto cilvēku, mēģini būt pacietīgs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru