Plašs raksturojums katrai zodiaka zīmei

Uzzini, kāds Tu esi, pēc savas zodiaka zīmes! 

Auns

Auniem pasaulē viss šķiet interesants, vienmēr darbībā un labprāt savās aktivitātēs iesaista arī apkārtējos. Rīkojas strauji, daudz nefilozofējot vai to tiešām vajag. Ja auns ir izlēmis, tad rīkojas! Grib būt pirmais, kas nav slikti, jo kompānijā vienmēr vajag kādu ar iniciatīvu. Ejot ar aunu zaļumos, grills vienmēr būs aizdedzināts laikā un telts uzslieta. Ja kaut kam ļoti nododas, tad to var darīt dienu un nakti, nedomājot par to, ka tas ir  egoistiski pret tuviniekiem, kas cieš no auna izrādītās uzmanības trūkuma. Dabiska zīme, neies izlikties citu priekšā- kā māku, tā maunu. Un citiem arī patīk, jo maun ar pārliecību.  Daudz neiespringst par  šķēršļiem savā ceļā. Apzinās, ka tie ir, bet tāpēc dvēseles sāpi dzejā nepaudīs. Grūti vadāms, vienmēr visu grib izlemt pats. Tiecas pēc harmonijas un skaistuma, nepieciešama īsta mīlestība, tāda no sirds un līdz kaulam. Diemžēl, diplomātija nav auna trumpis, taču tas netraucē turpināt uzņemto kursu mērķa sasniegšanai. Mierīgi var pateikt- fu, kā Tev mute smird, bet es tāpat gribu bučoties. Prot visus iedvesmot. Ja esat atbraukuši ciemos pie auna un viņš  pēkšņi saka, ka jāiet vagā kartupeļus lasīt, pat nepamanīsiet, ka pats raujaties ātrāk uz lauku, jo tur taču tie superīgie kartupeļi. Mājās braukt negribēsiet, bet palikt vagā. Un vismaz 2 dienas.

Vērsis

Mīl dzīvi un stabilitāti, viss ir brīnišķīgi, ja ir nauda.  Izteikts estēts, kas pratīs novērtēt skaisti izdekorētu ēdienu vai perfekti pašūtu uzvalku. Nemūžam nepieļaus uzvilkt kaut ko prastu, kā no centrāltirgus, vai izturēties prasti. Spēj novērtēt mākslu, arī pašam ir dotības šajā jomā, ja vien var pārvarēt slinkumu. Ja otu atnesīs un molbertu noliks priekšā, pēc stundas, iespējams, izdomās arī kaut ko uzzīmēt. Un uzzīmēs tā, ka pārējiem žoklis atkārsies.  Pretēji aunam, vērsis ir mazāk spontāns un nav tik ātrs, taču, ja viņš ir kaut ko iesācis, nekad neapstāsies. Iekustās lēni, bet, kad aiziet, tad ir neapturams. Ļoti mīl mājas un mājīgumu, patīk pierasta atmosfēra, ir viesmīlīgs. Vērsi varētu salīdzināt ar Džeimsu Bondu palēninājumā, jo visu dara pamatīgi un ir spītīgs, patīk skaistas meitenes/puiši, un, kad viņu nokaitina, kas izdodas ļoti reti- labāk bēgt, ko kājas nes. Ja kāds saka, ka regulāri spēj izvest no pacietības vērsi, tad ziniet, tas cilvēks ir patiešām ļoti kaitinošs. Piemīt tādas īpašības kā taisnīgums, centība un pienākumu apziņa. Bieži vien, cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē, var būt ļoti zinoši un smalkjūtīgi, taču, tā kā viņi nav ārišķīgi un neplātās kā mazi gailēni, apkārtējie var pat nenojaust par viņa iekšējo viedumu.

Dvīņi

Cilvēki, kas dzimuši dvīņu zīmē, ir visiem draugi, vienmēr aprunāsies un izveidos jaunus kontaktus, nonākot nepazīstamā kompānijā. Apbrīnojama viņu spēja darīt vairākas lietas vienlaicīgi, sevišķi labi tas padodas sievietēm- var ar vienu roku mazgāt zobus, ar otru roku fēnot matus un ar kāju šūpināt bērna sēdeklīti, paralēli dziedot līdzi fonā skanošajam radio (cik nu, ar zobu birsti mutē, labi sanāk). Ļoti patīk ceļot un nepretojas pārmaiņām. Ar dvīņiem mierīgi var iet zirgus zagt un meklēt pasaules malu, ja vien spēj izturēt viņu nepastāvīgo dabu un mūžīgo svārstīšanos. Ja kompanjons dvīņiem ir iedvesmot un pārliecināt spējīgs, kā arī, prot nekavējoties pieņemt lēmumus, tad tā ir debesīs slēgta savienība. Nereti piemīt netikums, kas izpaužas kā pārlieku liela vēlme uz klačošanos, bet, to var uztvert arī kā pozitīvu īpašību- mārketings par brīvu. Tie ir cilvēki, kam ir maz patiesu draugu, lielākā daļa ir tikai paziņas ar kurām kopā var pavadīt brīvo laiku. Dvīņi spēj apvienot nesavienojamo un būt par vidutāju jebkurā situācijā, līdz ar to, izceļas ar apķērīgumu. Prot novērtēt informācijas svarīgumu. Ja uzņemtu filmu, kur dvīnis ir galvenajā lomā, tad tā būtu par kāda noslēpuma nosargāšanu, ar kārdinājumiem šo informāciju kādam izstāstīt. Taču dvīnis noturās un par to saņem miljonu, kur, pēdējā filmas kadrā, aizejot no notikumu vietas ar saglabāto noslēpumu un miljonu, fonā viss uzsprāgst.

Vēzis

Pret vēzi labāk izturēties ar īpašu uzmanību, jo viņš ir ļoti jūtīgs, nekādi aizvainojoši komentāri, vai, itkā domāti joki, viņam nepaslīd garām. Vēzim patīk svētki un viņš prot novērtēt tradīcijas, cenšas tās ievērot un nosargāt. Ja svinot Jāņus, kāds uzstāj, ka ir vajadzīgs ugunskurs un vainags, tad tas visticamāk būs vēzis. Savukārt, ja meklējat kādu ar ko Ziemassvētkos aiziet uz kazino, vēzim nezvaniet. Grūti samierināties ar zaudējumu, visam pieķeras un neko nevēlas atdot, ja tas reiz bijis viņa. Nereti tēlo neaizskaramo stiprinieku, izliekas, ka nekas nespēj viņu ne sāpināt, ne aizvainot, taču tā ir tikai maska. Un šī maskas esamība nemaz nav slikta, jo sievietes spēj novērtēt vēža vīrieti- parasti dāmām patīk ārēji spēcīgi vīrieši, kas, tajā pašā laikā, var dzejoli uzrakstīt un izraudāties. Vienā brīdī viņi var svarīgā balsī runāt par biznesu, bet otrā, paņemt tavu roku un dziļi, dziļi ieskatīties acīs.  Parasti dzīves pirmie zaudējumi  un neizdošanās tiek smagi pārdzīvotas, kā rezultātā viņš ar laiku izstrādā aizsargmehānismu un rada sev šīs bruņas jeb masku. Un tas, kas ir zem bruņām, apkārtējiem ir neatminams noslēpums. Apveltīti ar pienākuma apziņu un vēlmi parūpēties par tuviniekiem.

Lauva

Cilvēki, kas dzimuši šajā zīmē, ir ļoti radoši, vienmēr spēs izdomāt risinājumu jebkurai situācijai. Tas noved pie atvērtības pret pasauli, jo lauvai nav nekā tāda ar ko viņa nevarētu tikt galā. No dabas dots talants vadīt un valdīt, taču šīs īpašības ne vienmēr izpaužas negatīvā gaismā, jo viņai nevajag cīņu. Šie cilvēki panāk savu mierīgi un metodiski, nevis ar varu, agresiju un spēku, jo viņi nav karotāji- viņi ir valdnieki. Lauva parasti ir ļoti dāsns, viņam nekā nav žēl priekš tiem, ko mīl. Izceļas ar cēlsirdību un nekad nedarīs pāri tam, kas jau ir ievainots. Tas vienkārši ir zem viņa goda.  Uzplaukst, ja viņa centienus novērtē, tad cenšas ar dubultu sparu, lai attaisnotu uz viņu liktās cerības. Tie ir cilvēki, kas mēdz vairāk censties priekš citiem nekā priekš sevis, bet tikai tad, ja tas tiek novērtēts. Svešā mājā var nomazgāt traukus, kamēr paša izlietnē trauku kalns līdz griestiem. Izpalīdzīgs un draudzīgs, ar viņu viegli sadzīvot, ja netiek aizskarts lauvas pašlepnums un apšaubītas viņa vērtības. Obligāti jāmācās un jāpilnveidojas, lai ir iemesls un iespēja kļūt par līderi, pretējā gadījumā, neapmierinātās ego alkas pēc uzmanības un atzinības pārvērtīs brīnišķīgo lauvu par kaitinošu kaķi meklēšanās laikā. Tie burkšķošie pensionāri sabiedriskajā transportā visticamāk ir sevi nerealizējušas lauvas, jo tā ir zīme, kurai visgrūtāk pārdzīvot panākumu negūšanu un apkārtējo cieņas neiemantošanu dzīves laikā.

Jaunava

Cilvēki, kas dzimuši jaunavas zīmē izceļas ar savu mīlestību pret kārtību. Pāmēģiniet tikai kaut ko nenolikt vietā vai, pasarg Dies’, nenolaist podam brilli un nesavākt no ķemmes izņemtos matus. Ļoti lielu uzmanību pievērš detaļām, vienmēr piefiksē, kādas nepieskaņotas zeķes ir pretī sēdošajam kungam vai nolupusi nagu laka blakus sēdošajai dāmai. Diemžēl, bieži neredz lietu kopainu un zūd darbības galvenās jēgas izjūta, jo lielākā uzmanība tiek veltīta tieši detaļām. Jaunavām ir izteikta pienākuma un atbildības sajūta, vairāk nekā citām zīmēm. Viņas vēlas būt noderīgas un ar savu darbu būt vajadzīgas. Tie ir cilvēki, kas grūti pielāgojas pārmaiņām un jauniem paziņām, katrā ziņā, ienākot nepazīstamā kompānijā, jaunava nebūs tā, kas metīsies pie visiem ar izstieptu roku iepazīšanās nolūkā. Bet, kad citi būs spēruši pirmo soli šā cilvēka virzienā, viņš labprāt komunicēs un iesaistīsies notiekošajās aktivitātēs. Brīnišķīgi darbinieki un padotie, jo visu vēlas izpildīt pēc labākās sirdsapziņas un standartiem. Reizēm trūkst iniciatīvas, taču, ko tad mēs iesāktu, ja visi cilvēki gribētu būt pirmie ar savām idejām, tāpēc jaunavas trumpis ir šo ideju realizēšana, kas izpaužas kā apbrīnojamas darbspējas un skrupulozitāte.

Svari

Svari ir labākie diplomāti, jo viņu iedzimtā tieksme uz kompromisu un problēmu nolīdzināšanu spēj paveikt brīnumus. Cilvēks, kas dzimis svaru zīmē, visticamāk nepieļaus situāciju, ka strīdoties viņš iekarsīs un aizbēgs, aizcērtot durvis, un tad apvainosies uz nedēļu un nerunās. Vienmēr tiecas uz līdzsvaru, kā rezultātā, grūti pieņemt konkrētus lēmumus, kas ir “melns” vai “balts” izpratnē, jo tas neļauj izdarīt tā, ka visiem ir labi. Viņi piekāpsies, taču tikai līdz konkrētai robežai, jo, aiz ārēji maigās svaru būtnes, slēpjas stingrs kodols. Svari ir pieklājīgi un laipni, taču tā nav zīme, kas ātri pieķeras un ir kaislīga emocijās. Visam vairāk pieiet ar prātu nekā ar sirdi. Viņi nav radīti fiziskam darbam un to apzinās, cenšoties izvairīties no visiem piedāvājumiem, kur jārok, jāšķūrē, jāgrābj, ilgi jāiet vai jāskrien. Svari labprāt piedalīsies funktierēšanā, kā un ko labāk darīt, taču negaidiet, ka viņi ar milzīgu entuziasmu metīsies iekšā tikko izdomātajos darbos. Viņi labāk pagudros vēl un pakoriģēs no malas, kā labāk strādāt tiem, kas strādā. Un šī īpašība ir svētīga ar to, ka vienmēr visiem darbiem ir nepieciešams uzraugs, kas vēro vai viss tiek izdarīts kā nākas. Šiem cilvēkiem droši var prasīt padomu par ģērbšanos, mājas iekārtošanu vai citām ar gaumi saistītām lietām, jo tā viņiem ir ļoti laba.

Skorpions

Šie ir cilvēki, kas, ja nevarēs ienākt pa durvīm, iekāps pa logu. Tiks sveikā cauri no jebkuras situācijas, spējīgi pārdzīvot jebkādus dzīves triecienus un atdzimt no jauna kā fēnikss no pelniem. Skorpionam ir ļoti labi attīstīta intuīcija, kas palīdz izvairīties no kaislību radītajām negatīvajām sekām. Ar savām emocijām spēj ietekmēt apkārtējos, tāpēc labāk gādāt, lai skorpionam ir priecīgs noskaņoJums, pretējā gadījumā, viņš arī apkārtējiem būs ne tik priecīgs. Dzīves pārbaudījumi, kuriem skorpionam nākas iet cauri, padara viņu viedāku un ļauj atdzimt jaunā kvalitātē. Viņš, atšķirībā no citiem, biežāk mācās no savām kļūdām. Pateicoties savām spēcīgajām emocijām, mēdz būt greizsirdīgs un privātīpašniecisks. Skorpiona biežāk uzdotais jautāJums sev ir “kāpēc”, jo viņš cenšas nonākt līdz dziļākajai lietu būtībai, izzināt, kas slēpjas aiz ārējām cilvēku un notikumu izpausmēm. Viņi var būt ļoti labi psihologi, ja vien pārbaudījumus savā dzīvē spēj pieņemt ar mīlestību kā mācībstundas dvēseles attīstībai, nevis ļauties aizvainojumam par netaisnīgajiem dzīves apstākļiem.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti enerģiski un nenogurdināmi līksmotāji. Piedzīvojumu meklētāji. Šie cilvēki nebūs no tiem, kurus nevarēs izvilkt no ērtā mājas dīvāna. Viņi ir labi skolotāji, tas sanāk dabiski, pamācīt un pastāstīt kā labāk. Protams, citiem tas var šķist kaitinoši, taču, mīļā miera labad, šīs pamācības vajadzētu pieņemt, jo strēlnieks māca gribēdams tikai labu, nevis, lai speciāli kaitinātu. Izceļas ar savu mērķtiecību un parasti draudzējas ar tiem, kas viņam šo mērķi var palīdzēt sasniegt. Un tās lietas, kas ir ārpus nospraustā mērķa, viņam diez ko neinteresē. Ja strēlnieks ir izlēmis kļūt par ārstu, viņš savus vakarus pavadīs mācoties, lai par tādu kļūtu, nevis tos pavadīs apmeklējot kulinārijas kursus izklaides pēc. Viņš ir optimists un jautras dabas, taču šķietami nenopietnā attieksme ir tikai ārējs tēls. Patiesībā strēlnieks nemitīgi tiecas pilnveidoties un attīstīties, iekarot jaunas virsotnes un iegūt jaunus panākumus. Un tas nav grūti, ja piemīt tāda īpašība kā azarts un tieksme pēc neatkarības un brīvības. Ļoti svarīga ir nauda un finansiālā stabilitāte, bieži vien tā ir motivācija, kāpēc vispār kaut kas jādara. Šī ir arī seksuāla zīme un neskatoties uz biežajiem seksuālajiem kontaktiem, strēlnieks nereti jūtas vientuļš. Viņš neliekuļos un teiks, ko domā, precīzi trāpot sāpīgākajā pretinieka vietā. Tas ir iemesls, kāpēc strēlniekam nav tik daudz draugu kā gribētos, jo kuram gan patīk, ka uz viņa kļūdām norāda tieši un asi, neko neizpušķojot.

Mežāzis

Mežāžiem raksturīga izteikta neatlaidība, kā arī nevēlēšanās, lai citi kontrolē viņu dzīvi. Parasti netic tam, kas ir ārpus loģikas un nav racionāls. Visam meklē pamatojumu un pierādījumus, tikai tad, kad tie ir, viņš pieņem notiekošo. Ar cieņu izturas pret vecākiem cilvēkiem un sagaida, ka jaunākie tāpat izturēsies pret viņu. Mežāzi varētu salīdzināt ar vienpati, ārēji patīk komunicēt un biedroties, taču, tajā pašā laikā, pārāk tuvu sev nevienu nelaiž, kā kaķis, kas staigā, kur pašam tīk. Tāpēc negaidiet, ka varēsiet viņu paglaudīt, kad gribas Jums. Tas būs iespējams tikai tad, kad viņš pats to vēlēsies. Tiecas pēc drošības un stabilitātes, kā rezultātā patīk kontrolēt, taču viņš nav tāds kontrolētājs no kura būtu jābaidās. Mežāzis var arī uzupurēties un uz viņu vienmēr varēs paļauties. Izteikts čaklums. Nemēdz izplūst garos runas plūdos, līdz ar to, apkārtējiem diez gan patīkams- čakls, askētisks, nevārās kā putras katls un prot priecāties par dzīvi, kad sasniedz iecerēto. Ļoti patīk novest lietas līdz galam. Ja iesāk ādīt zeķes, tad noteikti noadīs abas, nevis tikai vienu, kā vairums cilvēku, kuriem ātri viss apnīk. Ja kaut ko dara, tad pamatīgi. Nav kosmonauti, kas kaut ko mūždien fantazē un būvē nepamatotas gaisa pilis. Viss, ko mežāzis domā, ir reāls un paveicams ar kārtīgu un neatlaidīgu darbu. Ja druknas formas traktorists, savos labākajos gados, Jums stāsta, ka plāno iestāties baletskolā, tas noteikti nav mežāzis.

Ūdensvīrs

Šī ir visneprognozējamākā no visām zodiaka zīmēm, tie ir cilvēki, kuriem nesagādā grūtības būt oriģināliem un pārsteigt apkārtējos ar savām idejām un izpausmes veidiem. Tas, kas citiem nav saprotam, ūdensvīram uzreiz “pielec”, viņš vienmēr iet laikam pa priekšu un bieži vien spēj paredzēt to, kas būs, kamēr citi vēl acis berzē un vispār ir knapi pamodušies. Ūdensvīrs ir no tiem, kas māk sarunu pagriezt sev izdevīgā gultnē, sarunu biedram to pat nepamanot. Itkā tikko runājām par laikapstākļiem, bet, te, pēkšņi, viņš prasa, vai negribi fotogrāfēties pa pliko. Un viņam tas šķitīs ļoti normāli, tā, ka

Tev būs jādomā, kas te- tikko, vispār notika. Tam visam nāk klāt arī tāda īpašība, kā robežu neapzināšanās, jo viņi jūtas brīvi un relaksēti jebkurā situācijā. Ja vajag parunāt par kādu delikātu tēmu, ūdensvīrs noteikti nekautrēsies un prasīs konkrēti. Apkārtējiem var nepatikt ūdensvīra mainīgā daba, kas izpaužas kā krasas viedokļa maiņas. Ja vakar viņš, ar putām uz lūpām, mēģināja Jums iegalvot, ka smēķēt ir slikti, tad šodien viņš pats var uzpīpēt un paziņot, ka nekā tik slikta jau tur nav, citādi, taču uz vietas būtu beigts. Tā kā viņi ļoti ciena brīvību, pienākumu apziņa un sirdsapziņa, kā tāda, nav viņu stiprā puse. Brīvo attiecību modeļi drīzāk būs pieņemami tieši ūdensvīram, nekā kādai citai zodiaka zīmei.

Zivis

Šajā zīmē dzimušajiem ļoti patīk socializēties,  tieši tas ir viņu trumpis- spēja veiksmīgi kontaktēties ar jebkuru cilvēku. Ja zivis tik ļoti neizceļas ar izcilām prāta un iegaumēšanas spējām, tad viņi noteikti izceļas ar savu komunikabilitāti. Šī īpašība iet roku rokā ar spēju izvairīties no jebkurām nepatīkamām situācijām, vienmēr izlīdīs caur adatas aci. Apkārtējiem šie cilvēki var šķist arī bezkaunīgi, jo viņi prot panākt kāroto vairāk ar savu runāšanu nekā darīšanu. Viņi labi iederas bohēmā un labprāt to bauda. Pilnīgi mierīgi mākslas vārdā ļausies, lai bagāta mīļākā/ais viņu uztur. Patīk arī iedzert un uzpīpēt (un ne vienmēr tikai to, kas ir legāls). Zivis var būt ļoti mīlošas un maigas būtnes, taču tajā pašā laikā arī ātri apvainoties un būt nepacietīgas. Vienmēr viesmīlīgas, pie kurām būs patīkami ciemoties, taču tajā pašā laikā, nepārdzīvojiet, ja ballītes laikā nama saimnieks- zivs, ļoti runājās un visu uzmanību pievērš tikai Jums, taču pēc 10 minūtēm, ar tādu pašu entuziasmu, kādam citam. Viņam tas ir normāli, un viņš pat neaizdomāsies, ka ar savu izturēšanos ir radījis nepamatotas cerības pretējā dzimuma pārstāvim. Priekš zivīm nereti tā ir tikai spēle, kuru viņš pats nemaz nezina, ka spēlē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru