Rakstura īpašību horoskops – 57. daļa: Kas raksturo dažādas zīmes?

Uzzini, kādas rakstura iezīmes piemīt tev un citiem, atbilstoši horoskopam!

Lielu ietekmi uz tavu raksturu var atstāt datums, kurā esi dzimis. Savukārt, pēc dzimšanas datuma iespējams uzzināt zodiaka zīmi, kura sevī ietver vairākus faktus par raksturu un īpašībām.

AUNS

Aunam piemīt stipra griba un noturība. Viņš vēlas iesākto vienmēr novest līdz galam, lai gan ceļā uz panākumiem nereti iestājas “pauzītes”. Auns pats no sevis gaida ļoti daudz, tādēļ dažkārt ir vīlies, ja neatbilst pats saviem uzstādījumiem.

VĒRSIS

Vērsis ir ļoti spēcīgs. Šim cilvēkam noteikti ir jānodarbojas ar kādu sporta veidu, jo viņš šajā jomā ir spējīgs gūt lielus panākumus. Vērsis ir materiālists, lai arī pats to neatzīst – ja viņam kontā nav pāris simti, viņš nejūtas labi, uztraucas un nespēj normāli padomāt.

DVĪŅI

Dvīņi ļoti labi spēj pielāgoties jaunām situācijām, cilvēkiem – lai gan dažkārt baidās no jaunajām lietām, viņi ātri vien tiek pāri šīm īslaicīgajām bailēm. Dvīņiem ļoti patīk komunicēt, bet nepatīk pārāk daudz runāt par savām dziļākajām jūtām – tās lai labāk paliek pie paša.

VĒZIS

Ģimene un draugi Vēzim ir primārās dzīves vērtības – cilvēkus, kuri izrāda interesi par viņu, vēlas satikt un komunicēt, Vēzis vērtē ļoti augstu. Viņš ir ļoti labs draugs, tādēļ cilvēkam ir paveicies, ja viņa dzīvē ienāk Vēzis. Viņam ļoti svarīgas ir savas “saknes” – labākā dāvana Vēzim ir viņa dzimtas koks.

LAUVA

Viņai ļoti patīk atrasties uzmanības centrā. Drāma ir labākais rīks, ar kura palīdzību viņa var iegūt visu, ko vien vēlas. Lauva ir taisnīga, prot novērtēt citus cilvēkus, tomēr prot arī labi melot – reti kurš cilvēks ir spējīgs atkost Lauvu viņas melos.

JAUNAVA

Viņai padodas ļoti daudz lietu, praktiski jebkas, kam viņa pieķersies, viņai ar laiku padosies. Tieši tādēļ dzīvē viņa ir spējīga gūt lielus panākumus, ja vien neuznāk slinkums. Viņai patīk pavadīt brīvo laiku aktīvā gaisotnē, bet tajā pašā laikā viņa var izgāzties dīvānā un nedarīt neko.

SVARI

Viņiem patīk sevi ieskaut skaistumā un mākslā – ja viņiem apkārt viss nav sakārtots un moderns, Svari nejutīsies labi, nespēs atrast dzīves līdzsvaru. Mūzika baro Svaru dvēseli, tādēļ tai vienmēr ir jābūt viņiem kaut kur tuvumā.

SKORPIONS

Viņam patīk “liels” un “trekns” dzīvesstils. Nekas parasts un ikdienišķs Skorpionu nepievelk. Dzīvē viņam ir jāpārkāpj ne viens vien šķērslis, tomēr ar katru nākamo šķērsli Skorpions kļūst arvien spēcīgāks, kas ļauj ar problēmām dzīves gaitā lieliski tikt galā.

STRĒLNIEKS

Viņš ir diezgan liels filozofs, kuram patīk savos uzskatos dalīties ar citiem – patīk komunicēt par dziļām tēmām un uzklausīt citu cilvēku viedokļus. Strēlniekam piemīt milzīga enerģija, kas ļauj viņam būt kustībā 24/7 – tieši tādēļ blakus viņam vajag cilvēku ar atbilstošu enerģijas daudzumu.

MEŽĀZIS

Viņš ir ļoti praktisks problēmu risinātājs un izcils organizators. Lai gan viņu “pievelk” dažādas sarežģītas zinātnes, viena no atbilstošākajām profesijām ir pasākumu organizators – tur viņš var atrasties nepārtrauktā kustībā, kā arī konstanti attīstīt savas radošās spējas.

ŪDENSVĪRS

Viņu piesaista bohēmisks dzīvesveids, patīk atrasties uzmanības centrā, vienmēr iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Viņš pieņem dažāda rakstura personības, nešķiro, jo uzskata, ka katrs var būt citādāks, un tas viņam cilvēcē arī šķiet pats interesantākais.

ZIVIS

Zivīm uznāk tādi brīži, tomēr pārsvarā viņām nepatīk atrasties uzmanības centrā. Vairāk prasa rūpes no savas otrās pusītes, kuras meklējumi dzīves laikā sagādā diezgan daudz grūtību. Zivīm ir vajadzīgs milzīgs piepildījums dzīvē, lai viņas vispār justos labi, tādēļ, ja to nesaņem, Zivis diezgan daudz pārdzīvo.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru