Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (50. daļa)

AUNS Auns attiecības nereti piedzīvo to, ka partneris viņam neatveras tik ātri, cik gribētos. Iemesls ir pavisam vienkāršs – katram ir nepieciešams savs laiks. Kādam tas notiek ātrāk, kādam vēlāk! Nesteidzini mīļoto cilvēku, mēģini būt pacietīgs!

VĒRSIS Tava lielākā problēma – tev ir grūti atzīt savas kļūdas un savu vainu! Tāpat grūtības sagādā atvainošanās. Mēģini tikt pāri tam, un darīt to, kas ir labākais! Tomēr tu vienmēr pamanies paveikt to, ko esi apsolījis.

DVĪŅI Nereti tavi lēmumi ir sasteigti un nepārdomāti. Dod sev vairāk laika. Neradi lieku stresu, mēģinot ar visu tikt galā pēc iespējas ātrāk! Viss tāpat notiks tā, kā tam jānotiek!

VĒZIS Vēži ātri vien spēj iemantot apkārtējo cilvēku simpātijas. Bieži vien tas nav tas, ko viņi saka, bet gan tas kā viņi to pasniedz. Viņi vienmēr spēj pateikt ko tādu, kas cilvēkam ir jādzird un liktu viņam justies labāk.

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (49. daļa)

LAUVA Lai arī kas ar tevi neatgadītos, tu apzinies, ka varētu būt sliktāk, tomēr nereti uz āru laid pilnīgi pretējo. Lauvas necieš tos cilvēkus, kas pie pirmajām grūtībām, padodas, jo paši pēc savas būtības ir cīnītāji.

JAUNAVA No visām divpadsmit zodiaka zīmēm, tieši Jaunavas ir visvieglāk nokaitināmākie cilvēki. Nekad necenties viņu apzināti izvest no pacietības. Jaunavai ir savs limits tam, cik daudz idiotisma un stulbību viņš spēj paciest.

SVARI Svari nav tie cilvēki, kuri spēj mainīties no zila gaisa. Viņi mācās no savām kļūdām, pat ja tas prasa kāpšanu uz viena un tā paša grābekļa vairākkārt.

SKORPIONS Nekad nepievil Skorpionu, citādi par to nāksies rūgti samaksāt! Sākumā viņš ieturēs distanci un tad pazudīs no tavas dzīves pavisam. Ar viņu joki ir mazi!

Lasi arī: Rakstura īpašību horoskops- noskaidro, kāds tu esi pēc savas Zodiaka zīmes! (48. daļa)

STRĒLNIEKS Lai dzīvē ienāktu gaišās un pozitīvās lietas, sākumā ir jāatbrīvojas no nepatīkamajām, un Strēlnieki to lieliski apzinās. Tiesa, nereti šī “atbrīvošanās” viņiem ir nežēlīga.

MEŽĀZIS Ja tu viņam nepatīc, tad tā jau ir tava problēma, nevis viņa. Stājies rindā! Viņu reti kad uztrauc apkārtējo cilvēku viedoklis.

ŪDENSVĪRS Viņš necieš cilvēkus, kuriem nav absolūti nekādas intereses atklāt un apgūt jaunas lietas. Ūdensvīram ir nepieciešams kāds, kas ar viņu saprastos no pusvārda, turklāt būtu tik pat inteliģents un zinātkārs kā viņš pats.

ZIVIS Viņi vienmēr tiek sveikā cauri, lai arī kāda būtu situācija. Arī Zivis problēmsituācijas spēj rast optimālus risinājumus, dodiet tikai laiku un mieru!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru