Rīgas Centrālā bibliotēka aicina brīvprātīgos

Rīgas Centrālā bibliotēka (RCB) aicina brīvprātīgos pieteikties vadīt radošās darbnīcas bērnu vasaras brīvlaikā!

Radošās darbnīcas paredzētas jaunākā skolas vecuma bērniem, un tās tiek rīkotas Rīgas Centrālās bibliotēkas Bērnu nodaļā un piecās RCB filiālēs: Daugavas, Imantas, Sarkandaugavas filiālbibliotēkās un filiālbibliotēkās “Vidzeme” un “Zemgale” .

Gaidām vismaz 18 gadus vecus cilvēkus, kas vēlētos strādāt ar bērniem un kas prastu vismaz vienu bērnus saistošu rokdarbu (zīmēšana, papīra māksla, veidošana, pērļošana, burvju triki u.tml.). Projekta laikā piedāvājam apgūt vēl vienu prasmi – grāmatas veidošanu, kā arī iespēju noklausīties lekciju “Pedagoģiskie ieteikumi darbam ar bērniem”. Projekta noslēgumā brīvprātīgie saņems sertifikātu un piemiņas dāvaniņu.

Projekta mērķis ir aktualizēt brīvā laika pavadīšanas problēmu tiem bērniem, kuri vasarās nebrauc uz laukiem, nometnēm un ceļojumos kopā ar vecākiem. Radošās nodarbības bibliotēkā ļaus viņiem bez maksas saturīgi un interesanti pavadīt laiku draudzīgā, iedvesmojošā un pozitīvā vidē un aiznest sev līdzi pašu darinātas rotaslietas, zīmējumus un citas labas lietas.

Radošajiem darbiem projekta laikā tiks nodrošināti nepieciešamie darba materiāli (piemēram, pērļošanai pērles, grāmatu veidošanai papīrs, līme un kartons u.tt.).

Pieteikties lūdzam līdz 2018.gada 18. maijam tuvākajā Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālē vai pa tālruni 67037479, vai e-pastu [email protected]

Informācija par projektu – www.rcb.lv

Rīgas Centrālās bibliotēkas projekts “Radošās darbnīcas bērniem” tiek finansēts Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru