Rudens randiņu idejas – Ko šoruden sagaida katra zodiaka zīme?

LAUVA: Lauva, protams, vēlas, lai par viņu rūpētos kā par karalieni. Jo ekstravagantāki plāni, jo laimīgāka būs Lauva. Ja plāno, tad kārtīgi – sākot jau ar brokastīm gulta, kam seko, piemēram, ekskursija uz modernās mākslas muzeju, tad džeza koncertu un labāko restorānu pilsētā, un galu galā vakaru ar vīna glāzi pie kamīna. Jā… Lauva murrās kā kaķēns pēc šādas dienas.

JAUNAVA: Veselīgā un ekoloģiskā Jaunava mīl pavadīt laiku dabā – iespēja doties uz laukiem, lai ievāktu ķirbju vai vīnogu ražu, noraugoties īsta darba un darba prieka procesā, ir Jaunavas brīvdienu sapnis. Un pēc šī darba Jaunava sagaida, ka jūs kopā pagatavosiet vakariņas, lai pēc tam ieritinātos segās un baudītu vakaru divvientulībā.

SVARI: Rudens ir īstais laiks, lai Svari izbaudītu vienu no ekskluzīvākajām un aristokrātiskākajām gastronomisko izvirtību baudām – vīna degustācijas. Un Latvijā piedāvājums ir gana plašs – sākot jau ar Līgatni Gaujas Nacionālajā parkā, beidzot ar Sabiles vīna kalniem. Apvieno garšas kārpiņām patīkamo ar acīm baudāmo – ceļojot uz šīm vietām, gūsiet iespēju iepazīt Latviju tās skaistākajās rudens nokrāsās.

SKORPIONS: Mistika un neatrisināmas mīklas – tas ir Skorpiona garā. Pat maldīšanās kukurūzas laukā Skorpionam sagādās adrenalīnu, jo tas jau līdzinās šausmu filmām. Aizved Skorpionu uz Padomju bunkuriem vai noslēpumu istabām, vai par spoku apsēstām mājām – adrenalīna deva būs pietiekama, lai Skorpions būtu sajūsmā visu atlikušo dienu.

STRĒLNIEKS: Strēlnieks mīl ceļot vienatnē, tādēļ tev būs jābūt vislabākajam kompanjonam, kas iespējams. Piedzīvojumi un vēl neredzētas vietas ir Strēlnieka garā. Izplāno šo piedzīvojumu un vienkārši aizved Strēlnieku tajā – nesakot neko.

MEŽĀZIS: Mežāzim nevajag pārāk daudz – skriešana caur nobirušās kļavu lapām un patiesa, emocionāla saruna nobeigumā būs tieši laikā. Mežāzim ir nepieciešama skaista vide ap sevi – ja tu spēj to nodrošināt, tu jau esi uzvarētājs. Un vai tad Latvijā mums trūkst skaistu vietu pie dabas krūts?

ŪDENSVĪRS: Ūdensvīrs mīl padarīt pasauli par labāku vietu, tādēļ brīvprātīgo darbs vai organizēšana cēla mērķa labā liks Ūdensvīram justies laimīgi. Jūs variet kopā palīdzēt, piemēram, suņu patversmēm, jauniešu organizācijām vai vienkārši sakopjot savu apkārtni. Spēja nesavtīgi strādāt liks tev izskatīties labi un cēli Ūdensvīra acīs.

ZIVIS: Zivis ir pati romantiskākā zīme no visām, tādēļ vēlas izjust tuvību emocionālā līmeni. Atpūta jogas nodarbībās, meditācija vai garīgās izaugsmes treniņi – tie tev ļaus iemantot Zivs atzinību un, iespējams, pat mīlestību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru