Šādas problēmas tevi sagaida, ja veidosi attiecības ar katru no zodiaka zīmēm

Dvīņi

Dvīņi daudz flirtē, un dažreiz to dara pat neapzināti. Tas nenozīmē, ka viņi ir neuzticīgi, bet var sarunāt ko tādu, kas tev liks nosarkt. Vēl viena problēma ir tā, ka viņi ļoti daudz runā, par visu. Viņus ir grūti apklusināt, it īpaši, ja gribi iet gulēt. Dvīņi mēdz runāt arī pa miegam, un viņiem ir grūti aizmigt, tāpēc jācer, ka neesi no tiem, kas iet gulēt ļoti agri.

Vēzis

Nereti viņus piemeklē ļoti pesimistiskas domas, kad viņi sāk šaubīties par esošo attiecību ilgumu. Ļoti greizsirdīgi, kaut arī to cenšas neizrādīt. Viņi ir ļoti ievainojamas būtnes, kā arī jūtīgas dabas, tāpēc viņu sirdis dzīst ļoti ilgu laiku, tāpēc ar viņiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem, viss skarbais un nepatīkamais jāmāk pasniegt ļoti saudzīgi un mierīgi.

Lauva

Lauvai vienmēr un it visā ir jābūt taisnībai, un tieši šis faktors var izraisīt strīdus attiecībās, tāpat viņam ir svarīgi dominēt. Kādam vienmēr būs jāpiekāpjas, un tikai retos izņēmumos tas būs pats Lauva. Neatņemama sastāvdaļa attiecībās Lauvai ir uzmanība, ja viņš izjutīs tās trūkumu, tad sāks to meklēt citur. Tas uzreiz nenozīmē krāpšanu, tomēr pretējā dzimuma atzinību viņš pratīs atrast. Viņam ir svarīgi justies neaizstājamam un pašam labākajam, tāpēc partnerim ir jāziedo ļoti daudz pašam no sevis, lai attiecības ar Lauvu izdotos. Reizēm var gadīties, ka šīs zīmes pārstāvis kategoriski atsakās risināt problēmas saudzīgā ceļā.

Lasi arī: Attiecību horoskops: kāpēc tev ir grūti uzticēties savam partnerim

Jaunava

Jaunavas baidās no emociju izpaušanas, parasti nemēdz klausīt savai sirdij, bet rīkojas tā, kā prāts uzskata par pareizu. Nereti tas noved pie dažādiem pārpratumiem attiecībās. Viņam ir grūti atzīt savas kļūdas, jo tiecas pēc ideālā, tāpat arī ļoti smagi uztver kritiku. Jaunavai ir nepieciešams, kāds, kas viņa redzējumu uz dzīvi padarītu krāsaināku. Nereti gadās tā, ka tieši karjera un domas par darbu bojā attiecības.

Svari

Esi uzmanīgs ar kritiku! Kaut arī ārēji var šķist, ka viņi to uztver visai mierīgi, iekšēji viņi sāk kļūt nedroši un šaubīties. Šie cilvēki ir arī ļoti neizlēmīgi, tāpēc nereti gala vārds ir jādod tieši otrajai pusītei. Nereti notiekošo uztver bez emocijām, reizēm tik mierīgi, ka partneris to var pārprast, padomājot, ka Svariem ir vienalga. Nebaidies izrādīt savas jūtas un emocijas uz āru!

Skorpions

Skorpions apkārt sev ir uzbūvējis lielu emocionālu mūri. Ņemot vērā to, ka Skorpions ir ūdens zīme, viņš ir īpaši emocionāls un jūtīgs, tomēr viņa pašlepnums ir pārāk liels, lai ļautu šīs īpašības demonstrēt. Tā kā, likt Skorpionam atvērties var būt gana grūts uzdevums, kas nav pa spēkam katram. Ja vēlies, lai šīs zīmes pārstāvji uzticas tev un ir gatavi tev parādīt savu ievainojamību, tev viņiem jāatklāj tas, ka arī tu esi viegli ievainojams. Skorpions mēģina savaldzināt savu “upuri” iespaidojot, iebiedējot to un spēlējot vien viņiem zināmas spēlītes, lai censtos nolasīt otra cilvēka emocijas.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir visgrūtāk aizmirst pēc šķiršanās

Strēlnieks

Strēlnieka piemīt vieglprātība un bezrūpība un viņš cītīgi sargā savu brīvību. Kad kāds piekļūst pārāk tuvu, viņš var aizbēgt prom. Strēlnieka lielākais šķērslis ir tas, ka viņš tuvas attiecības redz kā lamatas. Viņam jāatrod tāds cilvēks, kas viņam ļaus justies brīvi. Strēlnieki ļoti viegli un ātri var mainīt savus lēmumus un neturēt solījumus, kas ir izskaidrojams ar to, ka viņos ir apvienota bērna nepastāvība ar alkām pēc brīvības.

Mežāzis

Dažkārt Mežāzis aizmirst, cik svarīgi ir atpūsties no darba . Mežāži ir tik apņēmīgi, ka viņiem neatliek laika, ko veltīt pašiem sev. Ja jums sarunāts randiņš, bet tavai otrajai pusītei uzrodas pēkšņa nepieciešamība palikt darbā ilgāk, tev jābūt gatavam, ka randiņš tiks atcelts, jo darbs bieži vien ir svarīgākais. Tas var kļūt kaitinoši, it īpaši, ja tā notiek bieži. Ja tas, kā tu rīkojies Mežāzim nešķiet pieņemami, tad vari būt pārliecināts, ka viņš meklēs kādu citu cilvēku. Mežāži ir ārkārtīgi sīkumaini pret saviem romantiskajiem partneriem, tādēļ, ja tu pilnībā neapmierini Mežāzi, viņš tevi pametīs, neatskatoties atpakaļ.

Ūdensvīrs

Problēmas varētu sākties tad, kad Ūdensvīrs ģimenes dzīvei nevelta pietiekami daudz laika un uzmanība. Viņi nemēdz būt ģimenes cilvēki, kuri visu laiku sēž mājās. Ūdensvīrs meklē jauno un nebijušo regulāri. Vienu dienu viņš ir laimīgs būdams ar tevi kopā, bet nākamajā viņš jau ir neapmierināts. Nepastāvība ir viena no kaitinošākajām lietām, ko vien cilvēks var piedzīvot. Tu domā, ka tavs mīļotais cilvēks ir uzticams, bet kādā brīdī tu vairs nevari izsekot viņa domu gājienam. Lai gan Ūdensvīrs nav atturīgs visu laiku, viņš dažkārt mēdz tāds kļūt un tas ir ārkārtīgi kaitinoši. Konflikta laikā šī īpašība šķiet pazemojoša un līdz sirds dziļumiem sāpīga otram cilvēkam.

Lasi vēl: TOP 4 pašas seksīgākās un kaislīgākās Zodiaka zīmes – vai tava zīme ir sarakstā?

Zivis

 Zivju sirdis ir visvieglāk ievainojamas salīdzinājumā ar pārējām zodiaka zīmēm. Viņas mīl cilvēkus un lietas, kas nav pilnībā saprotamas. Lai sadzīvotu ar Zivīm jāuztver viss ar atvērtu sirdi un prātu. Zivis viegli iemīlas un uzticas mīļotajam cilvēkam, tomēr nereti viņām nākas vilties apkārtējos. Vārdi viņas var ļoti sāpināt, un varbūt tas arī ir iemesls, kāpēc Zivis reizēm ir nerunīgas. Runājot ar Zivīm, ir jābūt īpaši piesardzīgam, kā arī patiesam attiecībā uz savām sajūtām, jo Zivis jūt arī citu emocijas. Ja tevi nomāc stress, tad Zivis pavisam noteikti to sajutīs! Ja satiecies ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi, tad tev būs vajadzīga pacietība vai arī prasme patstāvīgi pieņemt grūtus lēmumus.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru