Sākas jauno iPhone XS priekšpārdošana

Jau no šodienas Lattelecom veikalos un interneta veikalā iespējams pieteikties jaunākajiem Apple viedtālruņiem – iPhone XS un iPhone XS Max. Pirmie klienti savas jaunās XS ierīces saņems to pirmajā tirdzniecības dienā – 28. septembrī. Savukārt, iPhone XR priekšpārdošana sāksies 19. oktobrī.

Apple iPhone jaunāko modeļu prezentācija norisinājās 12. septembrī, kad pasauli iepazīstināja ar 5.8 collu iPhone XS, 6.5 collu iPhone XS Max, kā arī iPhone XR.

Galvenais, kas atšķir jaunās paaudzes XS modeļus, ir lielāks ierīču darbības ātrums – procesora mašīnmācīšanās daļa strādā ar 9 reizes lielāku ātrumu, kā arī uzlabota energoefektivitāte. Ar vienu uzlādi iPhone XS darbosies par pusstundu, bet XS Max – par pusotru stundu ilgāk, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Telefoni ir aprīkoti ar OLED displejiem ar Super Retina izšķirtspēju (458 ppi), abiem ir 3D Touch funkcija un Face ID jeb sejas atpazīšanas tehnoloģija.

Aizmugurē jauniem modeļiem ir divu 12 megapikseļu kameru komplekts ar attēla optisko stabilizāciju, 2x optisko un 10x digitālo tālummaiņu, kā arī uzlabotu četru krāsu diožu zibspuldzi. Priekšpusē ir ievietota 7 megapikseļu kamera. iPhone XS ir pieejami trīs krāsās ar 64 GB, 256 GB vai 512 GB iebūvēto atmiņu.

Vienkāršāka un lētākā jaunā iPhone variācija – XR – ir aprīkota ar 6.1 collas LCD displeju ar 1792 x 828 pikseļu (326 ppi) izšķirtspēju. Aizmugurējai kamerai ir 12 megapikseļi, un maksimālais iebūvētās atmiņas apjoms ir 256 GB. Šīs modelis ir pieejams sešās dažādās krāsās.

Visus iPhone modeļus ir iespējams iegādāties Lattelecom veikalos un internetveikalā bezprocentu nomaksā, izvēloties sev ērtāko maksāšanas periodu līdz pat 36 mēnešiem. Iepriekš pasūtīto jauno iPhone XS un XS Max modeļu izsniegšana sāksies 28. septembrī, bet XR – 25. oktobrī, un telefonu varēs izņemt Lattelecom veikalos lielākajās Latvijas pilsētās vai saņemt ar kurjeru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru