Sapņu tulks – 10 populārāko sapņu skaidrojumi

Nav noslēpums, ka cilvēks pavada vienu trešdaļu no sava mūža guļot  un, apmēram, 6 gadus sapņojot.

Visi cilvēki visos laikmetos ir sapņojuši. Uzzini par ko liecina šie izplatītie sapņi!

Krišana. Ja sapnī krīti, tavs prāts tev cenšas paziņot par situāciju reālajā dzīvē, kurā ir sajūta par zaudētu kontroli. Palūkojies ciešāk uz savām attiecībām, karjeru, financēm u.c. nozīmīgām jomām, un centies atšifrēt kurā no tām kaut kas virzās ne tā, kā vēlies.  Centies šo situāciju labot cik ātri vien iespējams.

Vajāšana. Ja sapnī tevi kāds vajā, tas liecina, ka reālajā dzīvē no kaut kā izvairies. Kurš tevi dzenā? Vai reālajā dzīvē tu centies izvairīties no konfrontācijas? Varbūt no atbildības vai pienākumiem? Pārstāj bēgt, atrisini situāciju nostājoties ar to aci pret aci.

Izkritis zobs. Sapnī izkritis zobs apzīmē izdzīvošanas problēmas un instinktus. Tev ir nepieciešami veseli zobi, lai ēstu, lai savaldzinātu partneri – pārotos. Sapņi par zobiem pamodina tavus aizsargāšanās instinktus, kas liek jautāt – vai reālajā dzīvē tu jūties tā, it kā kāda situācija grauj tavu pašpārliecinātību?

Apmaldīšanās. Ja sapnī esi apmaldījies vai ko izmisīgi meklē, tas norādā par tavu nemieru reālajā dzīvē. Vai tu piedzīvo ko tādu, kam jūties nesagatavojies? Ja sapņo, ka kāds cilvēks ir apmaldījies vai esi viņu pazaudējis, nozīmē, ka jūsu starpā varētu būt kāda neatrisināta situācija.

Ūdens. Ūdens sapnī apzīmē attīrīšanos, pārmaiņas, atjaunošanos un jaunu dzīvību. Konteksts ir svarīgs. Piedāvāt ūdeni citiem – tu piedāvā jaunu dzīvi vai pozitīvas pārmaiņas. Ja tevi aizskalo taifūnā –  justies dzīves pārmaiņu pārņemtam.

Zirnekļi. Zirnekļi sapnī tiek asociēti ar manipulāciju. Vai nu ar tevi kāds manipulē, un tev nepieciešams to saskatīt reālajā dzīvē, vai arī tu esi tas, kas ar kādu manipulē un tev tas ir jāpārtrauc. Zirnekļi auž tīklus un veido lamatas. Saproti kur tu ievilini citus vai kur tiec ievilināts tu pats.

Reprezentē pārspīlētu sevis apziņu vai ievainojamību. Vai tu izliecies par kādu, kas neesi? Gribi likties labāks kā esi tādējādi radot mākslīgu paštēlu? Šis sapnis to atmasko. Primitīvi runājot, ja esi kails, tavs stāvoklis nav izdevīgs – piemēram, nav kur nolēpt ieroci.

Ja esi stāvoklī. Ja sapnī esi stāvoklī, tas liecina, ka tev jāatmodina sava radošā puse. Tevī ir nepamanīta vēlme pēc jaunām idejām, pašradītiem mākslas darbiem vai neparastiem projektiem. Ja vīrietis sapņo, ka ir stāvoklī, tas var liecināt par to, ka viņš alkst tā spēka, kas ir sievietēm, kad viņas kļūst par mātēm.

Nāve. Simboliski norāda par kaut kā beigām. Tas ne vienmēr nozīmē, ka kāds patiešām nomirs. Nāve sapnī – spirituālas transformācijas pārdzīvošana vai jaunu sākumu meklēšana. Mīļotā civlēka nāve – šis cilvēks vairs nav tavas dzīves daļa, vai tev trūkst attiecīgas īpašības, kas ir šim cilvēkam.

Kavēšana. Ja sapnī kavē, tas liecina, ka realitātē jūties tā, it kā iespēja justies piepildītam un laimīgam, izslīdētu caur roku pirkstiem. Tas arīdzan var būt indikators nespējai veidot saistības, nožēlai par zaudētu iespēju vai vajadzībai savest savu dzīvi kārtībā. Fokusējies uz lietām, kas tev ir svarīgas un nepārslogo sevi.

 

Avots: magic.piktochart.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru