Sieviešu kļūdas, kuras ir pilnīgi normālas – lūk, kāpēc!

Mēs katrs pieļaujam kļūdas, bet kuras no tām visām paplašina sievietes redzesloku?!

14 secinājumi ar humora pieskaņu…

 

1.Tikties ar vīrieti, kurš izsaka neskaidrus un tēlainus komentārus par filmām un grāmatām, lai redzētu vai tu tos saproti. Kad esi izdzīvojusi ko tādu, tas liek tev novērtēt īstu inteliģenci un tos vīriešus, kuri necenšas tik smagi, lai izliktos gudrāki kā ir.

2.Nejaušības pēc uzvilkt galīgi nepiemērotu apģērbu uz darba interviju. Izglītojoša rakstura kļūda.

3.Gatavot pēc receptēm, kuras ir daudz par sarežģītu priekš tevis un galu galā ēdienu sabojāt. Vismaz tagad zini, ka nav jāseko receptēm, lai pagatavotu garšīgas tostermaizes vai musli ar pienu.

4.Doties uz Brazīliešu vaksāciju, lai saprastu, ka tagad tev patīk pūkains.

5.Iztērēt kaudzi naudas priekš satriecošas vakarkleitas, kura nevalkāta karāsies tavā skapī, jo to valkājot nejūties pēc sevis. Katru reizi uz to paskatoties, atcerēsies vienmēr palikt patiesa, kad runa ir par tavu modes personību. Pat, ja tai personībai labāk pie sirds iet kedas ar T-kreklu.

6.Tikt pie modīga matu griezuma. Vismaz tagad tev ir nojauta, ka ‘’ponijs’’ nav domāts priekš visiem. Jo vairāk zini, jo labāk.

7.Tikties ar ‘’slikto puisi’’, lai saprastu, ka ‘’pareizie’’ puiši nemaz nevarētu būt tik slikti un garlaicīgi.

8.Piekrist randiņam ar paziņu, bet tā vietā, lai uz to dotos, palikt mājās sēžot siltā vannā ar vīna glāzi rokās un mīļāko mūziku fonā. Pēc šīs pieredzes zināsi, ka nav jāsaka ‘’jā’’, tikai lai neaizvainotu cilvēku. Tu zini, ka tā pat visiem neizpatiksi, tāpēc pieturies pie svarīgākā viedokļa – savējā.

9.Vismaz vienreiz darīt darbu, kas ir galīgi nepiemērots tavai personībai. Tas liek tev saprast, ko tu savā karjerā negribi.

10.Pēc tikko pavadītiem viesiem, aiziet gulēt, kad virtuvē ir kaudze ar nenomazgātiem traukiem. Vismaz tagad tu zini, kā ir uzņemties namamātes lomu, kas, iespējams, liks tev atturēties no impulsīvas viesu uzlūgšanas.

11. Pārspīlēt ar pucēšanos. Tu varbūt pārspīlēji, bet vismaz nebija jālauza galva par to, kurš izskatījās satriecošāk par visiem.

12.Veikt izvēli dzemdēt dabīgi. Priekš dažiem cilvēkiem tā ir pareizā izvēle, bet tagad tu zini, ka tu esi no tām sievietēm, kas dos priekšroku zālēm un sāpes noņemošiem līdzekļiem.

13.Valkāt savu mīļāko, labi pieguļošo, gaiši dzelteno blūzīti, kad esi kopā ar 7 mēnešus vecu zīdaini. Divi vārdi: zaļgani vēmekļi.

14.Neklausīties mātes teiktajā. Tagad dzīvē ir pierādījies, ka visām tām manieru, runas un stājas mācībstundām, bija labs iemesls un viņai bija taisnība.

Avots: redbookmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru