Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

Noskaidro, ar kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem tev ir vislabākā seksuālā saderība! 

Uzzini, kāds ir katras zodiaka zīmes seksa stils, kas viņus uzbudina, bet kas viņiem nepatīk. Tāpat arī noskaidro, kuras ir seksuāli saderīgākās zodiaka zīmes!

Lasi arī: Horoskops vīriešiem: Saderība mīlestībā ar katras zodiaka zīmes sievieti

AUNS

Seksa stils: Kaislīgs un nepacietīgs, šis mīlnieks pēc iespējas ātrāk vēlas nonākt pie lietas. Viņu neinteresē uzmanības veltīšana seksa partnerim, dāvinot viņam ziedus un romantiku. Auns ir darītājs, nevis sapņotājs un viņi dod priekšroku pikantam, enerģiskam seksam, nevis mīlēšanās sesijai.
Viņi vēlas to, ko vēlas un grib to iegūt tagad. Ja Auns grib tevi, tev būs partneris, kurš starp palagiem ir gatavs apmierināt katru tavu vajadzību – cerams, ka neesi priekšspēles cienītājs, jo šajās attiecībās tās tik pat kā nebūs.

Seksuāli saderīgās zīmes: Lauva, Strēlnieks, Dvīņi, Ūdensvīrs

Uzbudina: Jebkas jauns un neizmēģināts, agresīvi partneri. Uzbrukums. Auns kļūst gana trakulīgs, ja tiek iepriecināts un pārsteigts.

Nepatīk: Viss ierastais. Seksa ieplānošana katru trešdienu un sestdienu garantēti nobeigs Aunu.

Lai lasītu tālāk par pārējām zodiaka zīmēm, šķir otru lapu!

 

VĒRSIS

Seksa stils:  viņi vēlas tikt aprūpēti un nesteidzīgi pavedināti. Šie jutekliskie mīlnieki ilgi domā, bet, kad ir izlēmuši, ka esi īstais, tad vēlēsies būt kopā ar tevi un tikai tevi. Uzticamajiem un komunikablajiem Vēršiem patīk piesardzīgs, vienkāršs sekss, taču viņu libido ir tik spēcīgs, ka ļauj nenogurt visas nakts  garumā.

Seksuāli saderīgās zīmes: Jaunava, Mežāzis, Vēzis, Skorpions, Zivis.

Uzbudina: visas tradicionālās pavedināšanas metodes. Izsmalcināta gultas veļa,  ar ziediem izdekorēta istaba, labs vīns un romantiska mūzika. Varbūt tev tas nepatiks, jo atgādinās 70. gadu mīlas ligzdiņu, bet pozitīvais šajā visā ir tas, ka tava simpātija, iespējams, jau pie otrās dziesmas sāks izģērbties.

Nepatīk: ja piespied viņu pie sienas vai uzrodies pie viņa mājās neķītrā kostīmā, jo tad Vērsis, iespējams, metīsies bēgt. Šiem tradicionāli domājošajiem cilvēkiem nepatīk pēkšņa pavedināšana vai neķītras spēlītes.

 

DVĪŅI

Seksa stils:Apdomātas, mutiskas atzīšanās ir svarīgākās šajā procesā, bet fiziskās aktivitātes paliek otrajā plānā. Tiklīdz Dvīņi būs uzbudināti, ieteicams viņus ātrāk dabūt iekšā gultā, jo viņu prāts ātri spēj pārslēgties uz ko citu. Sekss būs aktīvs un karsts, neizpaliks arī sarunas.

Dvīņiem patīk seksa laikā runāt par seksu. Gulšņāšana gultā satrauc Dvīņus, tādēļ neliecies izbrīnīts, ka tūliņ pēc pasākuma beigšanas šīs zīmes pārstāvis metas ārā no gultas.

Seksuāli saderīgās zīmes: Svari, Ūdensvīrs, Auns, Lauva, Strēlnieks

Uzbudina: Karstas diskusijas un jauna informācija. Pastāsti Dvīņiem, ko grasies ar viņiem darīt un pārliecinies, ka tas ir kas neizmēģināts. Dvīņi tik bieži maina domas, ka viņi labprāt piekritīs klēpja dejai trešdienas vakarā un karstam seksam burbuļvannā ceturtdien.

Nepatīk: Dvīņiem nepatīk pieķeršanās. Viņa klātbūtnē neizrādi vajadzību pēc viņa; lai arī Dvīņi spēj būt monogāmi, viņiem nepatīk, ka tiek ierobežota viņu brīvības sajūta.

Lasi vēl: Horoskops sievietēm: Erotiskā un mīlas saderība 10 baļļu sistēmā katrai Zodiaka zīmei

VĒZIS

Seksa stils: Vēžiem nepatīk vienkārši iekrist gultā. Lielākoties emocionālie Vēži vēlas attiecības, un, kad nokļūsti viņu nagos, tad tik ātri prom netiksi.

Šie spēcīgie, nopietnie un privātīpašnieciskie mīlnieki koncentrējas tikai uz vienu partneri, ar kuru nodoties visām jutekliskajām aktivitātēm. Sākumā viņi var būt kautrīgi, bet, kad atbrīvojas un jūtas ērti, tad kļūst ļoti maigi un sirsnīgi.

Seksuāli saderīgās zīmes: Vērsis, Jaunava, Mežāzis, Skorpions, Zivis.

Uzbudina: labs ēdiens un uzticēšanās. Pagatavo Vēzim garšīgu maltīti un liec saprast, ka viņš var tev uzticēties un justies brīvi, un tad varēsi baudīt nebeidzamus mīlas priekus.

Nepatīk: lai ko tu darītu, nesāpini viņu un pat nedomā par sānsoļiem. Jūtīgos Vēžus var ļoti viegli aizvainot, un, tā kā viņiem ir labākā atmiņa no visām Zodiaka zīmēm, viņi nekad neaizmirsīs tavas kļūdas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru