Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

LAUVA

Seksa stils: Mītiskais Lauva vēlas būt zvaigzne un kā gultā, tā arī dzīvē ir dramatisma pilns. Lauva vēlas gūt atzinību, tādēļ, ja vien tu turpināsi slavēt, viņš tevi apmierinās. Viņš vēlas tikt glāstīts pa spalvai, kā pārnestā, tā arī tiešā nozīmē.
Lauva ir dzimis mīlnieks un viņš izceļas ar īpašu seksualitāti, turklāt viņš ir arī izdomas bagāts un uzticams. Lauva nepieņem tādu atbildi kā “nē”. Piekrīti un Lauva tev garantēs individuālu šovu.

Seksuāli saderīgās zīmes: Auns, Strēlnieks, Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Uzbudina: Nebeidzami glaimi. Saki Lauvam, ka viņš ir brīnišķīgs, gudrs un brīniķšīgs gultā. Viņa libido paaugstināsies līdz maksimumam un tu pretī saņemsi neaprakstāmu baudu.

Nepatīk: Lauvam vienmēr jābūt situācijas noteicējam, vai vismaz jādomā, ka viņš tāds ir. Ja tev ir svarīgs iekšējais miers, tad labāk neizrīko Lauvu.

 

Lasi arī: Saderība mīlestībā pēc abu partneru acu krāsas

 

JAUNAVA

Seksa stils: visi domā, ka Jaunavas ir nevainīgas, bet patiesībā viņas ir ļoti izvēlīgas. Viņām patīk romantiska atmosfēra. Jaunavas pašas ir ļoti jaukas, romantiskas mīlnieces, kas vēlas mierīgas attiecības un dod priekšroku tādiem partneriem, kas nav agresīvi.

Pat, ja viņas šķiet pārsteigtas, kad tu piedāvā kaut ko neķītru, patiesībā viņām tas patīk. Tāpēc droši pierunā Jaunavu izmēģināt to akrobātisko kamasutras pozu, par kuru lasīji. Ja nekas netiks sastiepts, tad Jaunavai noteikti patiks.

Seksuāli saderīgās zīmes: Vērsis, Mežāzis, Vēzis, Skorpions, Zivis.

Uzbudina: jauni palagi, tradicionāla aplidošana, pārbaudītas vērtības. Pret viņām ir jāizturas ļoti uzmanīgi. Sarūpē jauku dāvanu, nolasi dzeju, un vienkārši ņem vērā, ka Jaunavai ir vecmodīga gaume.

Nepatīk: ja mēģini viņas nogrūst zemē un pārsteigt ar neplānotu seksu.

 

SVARI

Seksa stils: Sarežģītie Svari ir intelektuāļi un perfekcionisti – viņi ir izcili gultas biedri, pat tad, ja šķiet nedaudz atsvešinājušies. Apdomīgie Svari seksam pieiet no psiholoģiskā aspekta, viņus saista erotika un jauni baudas gūšanas veidi.

Viņš ir atklāts un rafinēts savās vēlmēs, gatavs iesaistīties itin visā, ja vien tas nav pārāk piņķerīgi.

Seksuāli saderīgās zīmes: Dvīņi, Ūdensvīrs, Auns, Lauva Strēlnieks

Uzbudina: Gaumīgi iekārtota guļamistaba, vislabāk ar skatu uz pilsētu. Tas guļamistabas atmosfērai piešķir zināmu romantiku. Lai arī Svari nevēlas to atzīt, viņam patīk dārgas dāvanas.

Nepatīk: Sekss viesnīcā. Tāpat izvairies no Svaru vilkšanas pārgājienos un nakšņošanas teltī. Viņam nepatīk nekas, kas saistīts ar rupjumu. Tāpat, Svari nav sajūsmā par mīlēšanos zvaigžņu gaismā, ja vien jūs neatrodaties luksus klases viesnīcā ar skatu uz debesīm.

Tevi varētu interesēt arī: Lielais saderību horoskops | Zodiaka zīmju savstarpējā saderība

SKORPIONS

Seksa stils: visi zina, ka Skorpioni ir traki, bet patiesībā viņi ļoti vērīgi. Noslēpumainie un kaislīgie Skorpioni var būt nemitīgi noskaņoti uz seksu, taču labāk izvēlas celibātu nekā kautrīgu seksu. Skorpioniem patīk dažādība nevis 20 minūtes misionāra pozā. Viņiem ir vajadzīgs kaut kas vairāk par seksu un mīlestību, ir jābūt stiprākai saiknei.

Seksīgais Skorpions, kas nesaprot frāzi “Greja nokrāsas”, ir vai nu pilnīgi vienaldzīgs vai arī tieši otrādi – koncentrējas tikai uz tevi. Kad Skorpions izlemj, ka tu esi īstais cilvēks, tad izrāda mīlestību un to apliecina ar erotiskām aktivitātēm. Ja vēlies būt kopā ar Skorpionu, sāc piestrādāt pie savas fiziskās sagatavotības.

Seksuāli saderīgās zīmes: Vēzis, Zivis, Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Uzbudina: sapratne. Kad tu saproti, ko tavs Skorpions vēlas, dari to. Ja gribi izmēģināt sasiešanu, tad šī ir zīme, kurai vari piedāvāt izmantot virvi un pletni. Skorpioni nebaidās no neķītrībām.

Nepatīk: noraidoša attieksme, stulbi un nepacietīgi cilvēki, kas mēģina kaut ko uzspiest. Ja tu domā vai mēģini apgalvot, ka visu kontrolē, tad Skorpions tevi atraidīs.

 

STRĒLNIEKS

Seksa stils: Kvēlais un entuziastiskais pasaules apceļotājs Strēlnieks liks tev justies kā vienīgajam cilvēkam pasaulē. Ir tikai viena nianse, ja viņš sadzirdēs saucam ceļa jūtis, tev nāksies noskatīties, kā Strēlnieks steigšus dodas prom.
Tomēr, tik ilgi, kamēr Strēlnieks ir tev blakus, lieliska laika pavadīšana ir garantēta. Vari sagaidīt, ka Strēlnieks kļūs iekāres pilns atrodoties jaunā vietā. Viņš tevi apmierinās un pretī sagaida tieši to pašu. Šīs zīmes pārstāvis ir gatavs pamēģināt itin visu un nodarboties ar seksu jebkurā vietā.

Seksuāli saderīgās zīmes: Auns, Lauva, Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Uzbudina: Piedzīvojumi. Pakaļdzīšanās. Jaunas pozas un eksotiski seksa paņēmieni. Sekss lidmašīnā.

Nepatīk: Paredzamība. Ja katru sestdienu vēlies palikt mājās un dirnēt pie televizora ekrāna, Strēlnieks dosies piedzīvojumus meklēt citur. Ja vēlies iegūt intimitāti, pierausties no dīvāna un saplāno kādu aizraujošu aktivitāti.

Lasi arī: Noskaidro, kāds gultā ir katras Zodiaka zīmes pārstāvis

MEŽĀZIS

Seksa stils:  no malas var šķist, ka viņi ir darbaholiķi, taču, nonākot guļamistabā, Mežāzis parāda tādu pašu atdevi. Tā ir viena no kaislīgākajām Zodiaka zīmēm, bet neviens to nezina.

Uz Mežāzi var paļauties, viņš ir mērķtiecīgs un atbildīgs, un parasti atklāti neizrāda savu seksuālo iekāri. Tomēr, neskatoties uz profesionālo ārieni, Mežāzis ir gatavs darbībai. Kad viņš iesildās, tad ir ļoti maigs, bet reizē arī tiešs un apņēmīgs, ka arī nenogurdināms.

Seksuāli saderīgās zīmes: Vērsis, Jaunava, Vēzis, Skorpions, Zivis.

Uzbudina: gudri un pieredzējuši cilvēki, kas ir gatavi spert pirmo soli un ir pietiekoši pacietīgi, lai viņus aizvilinātu prom no darba ar seksīgu tērpu, romantiskām vakariņām un jutekliskām izklaidēm. Viņiem patīk jau iepriekš izplānot randiņu un laicīgi sagatavoties “seksa vakaram”.

Nepatīk:  spontāni lēmumi un dīvaiņi, pēkšņas spēlītes, kas pārtrauc viņa sakārtoto grafiku, un tāpat arī laika tērēšana ar cilvēku, kurš neiederas viņa izplānotajā dzīvē.

 

ŪDENSVĪRS

Seksa stils:Neviens nespēj piesātināt ekscentrisko Ūdensvīru. Lai arī visas šīs trīs gaisa zīmes ir krasi atšķirīgas, tās tomēr vieno intelekts. Ūdensvīra libido aug attiecībā pret prāta stimulāciju. Viņš ir gatavs pamēģināt visu, kas izklausās interesanti.

Seksuāli saderīgās zīmes: Dvīni, Auns, Lauva, Strēlnieks

Uzbudina: Sarunas, neparastas personības, intelektuāli meklējumi. Ūdensvīrs ir viena no retajām zīmēm, kurām guļamistabā patīk baudīt visu – sākot no mīlēšanās, līdz pat perversām idejām.

Nepatīk: Ja tu esi pavisam parasts cilvēks, kurš nav apveltīts ar asu prātu vai tumšo pusi, Ūdensvīrs tev nedos mazāko iespēju viņu pavedināt. Tāpat, necenties neko panākt no viņa ar varu. Ja Ūdensvīrs sajutīs, ka ierobežo viņa brīvību, viņš muks kā negudrs.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes seksīgākā īpašība. Kāda ir tava?

ZIVIS

Seksa stils: šie mīlnieki ir īsti hameleoni, kas spēj mainīties atkarībā no tavām vajadzībām un vēlmēm. Viņi ir patiešām maģiski un emocionāli. Zivīm pietrūkst praktiskuma, un mīlošā daba, miesiskā iekāre un dabiskā empātija padara viņus prasmīgus gan citu apmierināšanā, gan arī baudas saņemšanā.

Tas, kas citām zīmēm šķiet neķītri, Zivīm ir jautri, un viņas ir atvērtas mīlas rotaļām. Viņas zina, ka kopā pavadītais laiks vienmēr būs īpašs.

Seksuāli saderīgās zīmes: Skorpions, Vēzis, Vērsis, Jaunava, Mežāzis.

Uzbudina: ja otrs ir laimīgs, tad arī Zivis ir laimīgas. Tāpēc parādi, ka novērtē to. Zivis ir sapņotājas, un viņām patīk arī lomu spēles.

Nepatīk: vēsa attieksme un emociju slēpšana, jo tas liek zaudēt interesi. Zivīm ir jāsajūt atbildes reakcija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru