Sengrieķu horoskops – kura dievība esi tu?

Visi zina horoskopus, kas balstīti uz Zodiaka zīmēm. Katrai zīmei pretī ir atbilstoša stihija, talismans vai akmens. Taču daudzi nemaz nezina, ka katrai Zodiaka zīmei ir pretī arī sava dieviete.

Aunus pārvalda viena no visievērojamākajām grieķu dievietēm – Atēna. Viņa ir ļoti gudra, viņas galvenās stihijas ir zinātne un militārā joma. Vīrieši Auni ir ļoti drosmīgi un sportiski, bet sievietes Auni ir ļoti apņēmīgas un gudras.

Vēršus ar savu labvēlību apdāvina Dēmetra, kas ir auglības un zemkopības dieviete. Viņa ciena godīgu darbu un priecājas par visparastākajām lietām. Tieši tādēļ Vērši visvairāk no visām zīmēm ciena labu vīnu un gardu ēdienu. Taču viss nav tik vienkārši, kā šķiet, jo Vērši ir priecīgi un apmierināt ar dzīvi tik ilgi, kamēr vien viņus neviens neaiztiek, taču, līdzko kāds viņus aizvainos – sagaidiet atriebšanos, turklāt tā būs ļoti drastiska un skarba.

Lasi arī: Zodiaka zīmes attiecībās: Galvenais faktors, kas ietekmē tavas attiecības

Dvīņus pārvalda Irīda, kas ir visu dievu vēstnese. Viņa izplatīja ziņas un rīkojumus pa visu pasauli, pat devās uz mirušo valstību. Arī Dvīņiem piemīt vieglas darba gaitas, kaisle pret ceļošanu un dažādām avantūrām.

Vēžus sargā visu stihiju māte – Gēja. Viņa bija zemes, debesu, jūras un titānu māte. Tā ir dabas vara, kas veltīta gudrībai un labai sirdij. No Vēžiem sanāk lieliski vecāki, kas rūpējas par savām atvasēm, kā arī labi ģimenes cilvēki.

 Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru