Dienas horoskops 30. novembrim – saglabā vēsu prātu!

Noskaidro, kas jauns un interesants šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Pēc planētu stāvokļa iespējams noteikt to, kāda katrai zodiaka zīmei būs katra diena. Uzzini, kāda –  laba vai slikta būs tieši šī!

AUNS Ģimenes problēmas liks Tev justies nervozam un steigties. Šodien nāksies improvizēt, jo viss neies, kā plānots- saglabā vēsu prātu.

ĒRSIS Laiks pārmaiņām – visvairāk savos nākotnes plānos saistībā ar izglītību un darbu. Meklē padomu pie kāda zinošāka cilvēka!

DVĪŅI Uz labu mainīsies Tava finansiālā situācija. Iespējams, arī paaugstinājums. Domā par savām attiecībām- kaut kas ir jāmaina.

VĒZIS Kaut kas pozitīvs iesoļos Tavā dzīvē uz palikšanu. Tava intuīcija šoreiz Tevi nepievils un ļaus izdarīt pareizos lēmumus. Pozitīva diena.

Lasi arī: Mīlestības un romantisko attiecību horoskops 2018. GADAM

LAUVA Tevi piemeklēs veiksme, ja nekoncentrēsies tikai uz sevi. Tu šodien būsi uzmanības centrā- izbaudi šo uzmanību pilnībā.

JAUNAVA Ass pagrieziens, kas aizvedīs uz vēl labāku dzīvi. Neļauj sev sabēdāties, skaties uz priekšu un ne ar mazāko kaktiņu atpakaļ!

SVARI Tu pieturējies pie saviem stratēģiskajiem plāniem, bet šodien tas mainīsies. Tava sabiedrība kādam sāks krist uz nerviem.

SKORPIONS Tev tiks piedāvāta palīdzība- noteikti izmanto to, lai arī liksies, ka visu vari izdarīt viens. Šoreiz nevari, tādēļ ļauj sev palīdzēt.

Lasi vēl: Horoskops no 27. novembra līdz 3. decembrim

STRĒLNIEKS Diena, kad būsi starp uzvarētājiem- neļauj sev atkāpties no tā, ko esi sasniedzis. Gaidi jaunu pavērsienu draudzībā.

MEŽĀZIS Tev blakus parādīsies jauki cilvēki- kāds no tiem var kļūt Tev par labu draugu. Kāds Tavu sapni pārvērtīs par realitāti.

ŪDENSVĪRS Nepiekasies citiem cilvēkiem par sīkumiem. Daudz kas stāvēs uz jautājuma zīmes. Iegādājies kaut ko jaunu savam priekam.

ZIVIS Tev ir šī diena, lai papildinātu sevi-domā vairāk par to,kā izskaties citu acīs.Iespējams,satiksi jaunu cilvēku, kurš ienesīs kaut ko jaunu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru