Septiņi iemesli, kāpēc ir vērts iemīlēties Zivīs

1. Viņa visu jūt intuitīvi un uzticas savām sajūtām vairāk nekā jebkam citam

Neuzdrošinies melot Zivīm, jo tu tāpat tiksi pieķerts. Kā viņa to uzzinās? To vienkārši jūtot!

2. Viņa ir ļoti emocionāla

Viņas acis pastāvīgi mirdz, gatavas liet asaras. Godīgi sakot, tas var kļūt mazliet kaitinoši.

3. Zivis var būt nedaudz laiskas

Zivju dabā ir celties no gultas krietni pēc pusdienas laika, ja vien iespējams – un noteikti arī brīvdienās. Zivīm patīk pavadīt vakarus uz dīvāna ar gardām uzkodām un romantiskām filmām; labāk nekā doties uz klubu.

Lasi vēl: ZIVIS. Psiholoģiskais portrets

4. Zivis ir ārkārtīgi gādīgas

Gandrīz pārāk gādīgas. Bet viņas vienkārši vēlas rūpēties par savu otro pusīti. Tas ir kā spēlēt mūžīgu jautājumu un atbilžu spēli ar partneri: Vai tu paņēmi savas atslēgas? Telefonu? Maku? Vai tu šodien esi ēdis? Ko tu gribētu vakariņās?

5. Zivis nebaidās aiziet, ja izturēsies nepareizi

Zivju zīmē dzimusi sieviete neinteresējas par dzīves negatīvo pusi un ir gatava aiziet no toksiskām attiecībām vai draudzības. Viņa vienkārši nesaprot, kā citi var paciest mūžīgu drāmu savā dzīvē, kad draugi vai partneri pastāvīgi nodod vai neizturas ar cieņu.

6. Zivju zīmē dzimušas sievietes lielākais ienaidnieks ir viņa pati

Reizēm viņu pārņem pašnožēlošanas lēkmes. Viņa var sēdēt viena pati tumšā istabā, kaut ko nožēlojot vai apraudot. Viņa pati sev ir lielākā kritiķe, kas nozīmē, ka partnerim reizēm jāatgādina, ka patiesībā viņa ir lieliska.

7. Zivis mēdz apmaldīties savās radošajās domās

Ko tas nozīmē? Viņa var izskatīties nedaudz promesoša. “Es domāju, ka tu esi tik iedomīga, kamēr neiepazināmies.” Tas ir teikts par Zivīm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru