3 zodiaka zīmes, kuras taisa vislielākās drāmas – it īpaši attiecībās

STRĒLNIEKS

Šī Zodiaka zīme no vaiga šķiet ļoti dzīvespriecīga un tā arī ir līdz brīdim, kamēr nebeidzas vārds prieks. Ja Strēlnieku kaut kas nomāc, viņš pārvēršas par īstu nervu kamolu. Izliekas, ka viss kārtībā, taču tajā pašā laikā, staigā nervozi šurpu turpu un pamāca.

Māca un māca, kā vajag un kā nevajag, un vispār, ja nesanāks- visi esat idioti. Nu, varbūt drusku pārspīlēts, taču domu Jūs sapratāt. Viņiem patīk mācīt, tas ir fakts. Bet, visvairāk viņiem patīk to darīt tad, kad kaut kas nenotiek tā, kā vajag, jo Strēlnieks vienmēr zina- kā vajag.

Viņam ir plašas zināšanas par dažādām tēmām, taču tas, protams, nenozīmē, ka viņš ir speciālists tajās visās. Tik pat labi, vienreiz izlasījis Forbes, un jau iesaka, kā vajadzētu rīkoties ar ģimenes finansēm. Pamēģiniet viņam nepiekrist- dabūsiet pašu vellu redzēt!

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kuras nekad nepadodas

SVARI

Neskatoties uz to, ka Svari vienmēr tiecas uz harmoniju, tas nemaina faktu, ka viss, kas nav viņu iztēlotajā harmonijā- ir par tādu jāpadara. Svari var ļoti kaislīgi mesties aizstāvēt kādu ideju, cilvēku vai lietu, par ko viņi ir nolēmuši.

Vai arī, visbiežāk ir tieši otrādi- viņi nevar izlemt, kā tad īsti ir. Kā labāk? Vai man labāk darīt to, vai šo? Vai man vajadzētu, vai es varēšu, vai es nenomiršu? Svari ir pilni ar šaubām, jo, protams- kā gan viņi jau tagad varētu zināt, kas būs nākotnē?

Tāpēc ir visai loģiski, ka šīs šaubas pastāv- visiem taču tās ir. Bet, tā kā nevienai citai Zodiaka zīmei nav svarīgāks iznākums kā Svariem (jo ir nepieciešams precīzi tas, ko ir izdomājuši Svari, jo tikai tas ir „harmonijā” jeb gana labs utt.), tad viņu lēmumu pieņemšanas process var būt īstas mokas apkārtējiem (bet ne tik lielas, kā pašiem Svariem).

Ja vien viņi noticētu, ka viņi ir Svari tieši tāpēc, ka viņiem ir dota šī spēja JUST, kas un kā ir labāk, nevis izvērtēt ar prātu un loģiku. Kā jums šķiet, ar ko visbiežāk Svari „sver”? Ar prātu! Taču daudz gudrāks instruments ir sirds. Ja viņi samainītu šo proporciju un „svērtu” ar to, kas ir pilns ar mīlestību, nevis šaubām, kā prāts, tad viņiem vairs nekad nebūtu jāpiedzīvo drāma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru