Šova “Ekstrasensu cīņas” dalībnieku privātās dzīves – kas ar viņiem notiek tagad?

Konstantīns Getsat

2017. gada beigās Konstantīns kļuva par sagaidāmo 18. sezonas TV šova uzvarētāju. Pēc pārsteidzošas un beznosacījuma uzvaras pret pretiniekiem, Konstantīnam bija paredzama nākotne ar Sonju Jehorovu, bet baumas, ka tas viss tiecas uz attiecībām, netika apstiprinātas.

Konstantīns, tāpat kā Merilina Karro, ir diezgan noslēpumains, bet sociālajos tīklos viņš joprojām ir aktīvs. Konstantīns pieticīgi apliecinot viņa vārdus par sevi. Tagad viņš ir iedziļināties palīdzībā cilvēkiem, tāpēc viņš ir aizņemts ar pacientu uzņemšanu. Viņš jau ilgi saprata, kas ir viņa vieta šajā pasaulē, tādēļ viņš cenšas nepakļauties dažādiem apjukumiem. Protams, viņš meklē otro pusi, bet līdz šim viņš nav atradis tādu, ar kuru viņš varētu kļūt labāks un laimīgāks.

Vlads Kadoni

Šī persona ir diezgan labs uzņēmējs, kuram nav nepieciešams reklamēt sevi. Viņš ir Jeļenas Golovonovas dēls – Sibīrijas ragana, kas kļuva par Ekstrasensu cīņu 13. Sezonas finālistu. Pašlaik Vlads vada teleprojektu “Dom-2”, kurā viņš piedalījās agrāk. Viņam patīk būt uzmanības centrā, kā īstam šovmenam. Vlada Kadoni dzīve ir kļuvusi diezgan tāla no ezoteriskuma, lai gan viņš pilnībā neatstāj šo darbības jomu, nonākot sarunu šovā. Pēdējo reizi tas bija pēc viņa draudzenes nāves – Ilonas Novoselovas.

Darja Voskoboeva

Daudzi ir aizmirsuši šo skaisto dalībnieci un finālisti, kas parādīja spēcīgu personību un vēlmi uzvarēt. Darja vada ļoti mierīgu un izmērītu dzīvi, kuru ieskauj divi viņas bērni. Viņa ir šķīrusies, bet pēdējā laikā ir paradījušās baumas, ka viņa ir iemīlējusies. Viņas arsenālā ir tā pati Austrumu maģija, ko viņa nepārstāj izmantot un palīdz cilvēkiem.

Mehdi Ebrahimi Wafa

Tālajā trešajā “kaujas” sezonā Mehdi uzvarēja. Tie, kuri atceras trešo sezonu, var viegli pateikt, ka šis burvis un ekstrasenss ir ļoti pieticīgs cilvēks. Tagad viņš dzīvo kopā ar savu sievu Krievijā un neizrāda viņu attiecības. Viņam ir mīļākā lieta, vaļasprieki un bērni, viņš ir laimīgs.

Nikola Kuznjetsova

Šai sievietei neizdevās uzvarēt šovā, bet viņa varēja pierādīt sevi, sasniedzot finālu 2015. gadā. Viņa atvēra burvju skolu, saucot to par pareizo skolu. Tas nozīmē, ka cilvēki mācās tur, lai pienācīgi aplūkotu lietas, lai viņu darbības neradītu problēmas. Ekstrasenss palīdz cilvēkiem meklēt sevi, veicot labu darbu. Nikole apprecējusies ar Aleksandru Sadokovu, kurš ir Pirmā Kanāla vadītājs. Viņiem jau ir savs bērns un bērns no iepriekšējās meitenes laulības.

Viktorija Raydos

Viktoriju var apsveikt ar dēla dzimšanu 2018. gada marta sākumā. Sešpadsmitās sezonas uzvarētāja kļuva par mammu otro reizi. Viņai viss ir labi gan ģimenes dzīvē un ezotēriskajos jautājumos. Viņa vada seminārus par burvju mācīšanu un prasmju pilnveidošanu. Viņa pieņem augsta līmeņa viesus, kuriem tiek doti ieteikumi. Daudzi apzinās faktu, ka viņa ir pastāvīgs viesis projektā “Stratēģiskā kaujas”.

Swami Daši

Šis vienkāršais un saprotamais visiem cilvēks neizraisīja tikai sašutumu, bet varēja novest šovu jaunā līmenī. Swami Daša talantiem var skaust gandrīz jebkurš ekstrasenss no iepriekšējām sezonām. Daša bija viesis 18. sezonas finālā, bet parasti vada diezgan noslēpumainu dzīvi, kas nav redzama visiem. Viņš joprojām vada seminārus un palīdz cilvēkiem personiskās tikšanās. Ekstrasenss izdeva savu grāmatu. Viņam privātajā dzīvē viss ir labi ar savu otro sievu.

Jūlija Vanga

Jūliju bieži sauc par skaistāko ekstrasensu meiteni, kura kādreiz ir apmeklējusi šovu. Varbūt tas ir pārāk skaļi teikts, bet burtiski neviens nelīdzinās viņas harizmai. Daudzi ciena viņu par to, ka viss viņas bombasts tika zaudēts pēc piedalīšanās šovā. Vanga turpina dzīvot ārzemēs kaut kur Lielbritānijā. Viņa dzīvo ne viena, bet neviens nezina viņas izvēlētā vārdu. Viņa pēc pasūtījuma izgatavo lelles-talismanus.

Katrs “kaujas” dalībnieks ir mainījies, jo šovs radīja daudzas izmaiņas. Daži no tiem ir guvuši labumu, bet kāds, diemžēl, nē. Tā bija ar Ilonu Novoselovu, kas vispirms bija ļoti priecīga, ka viņa nokļuvusi uz šovu, bet pēc tam viņai sākās dziļa depresija, balstoties uz nelaimīgu mīlestību un nespēju atrast sevi šajā dzīvē. Galu galā viss beidzās slikti. Mierina tikai doma, ka ragana pati jau zināja, ka drīz viņas dzīve beigsies.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru