Šī zodiaka zīme tiek uzskatīta par visneveiksmīgāko: lūk, kāpēc!

1. Šīs zodiaka zīmes simbols ir kalnu kaza. Šie dzīvnieki ir raduši dzīvot skarbos apstākļos. Viņu biotops ir kalni, stāvas klintis un aizas. Šādās vietās, protams, gandrīz nekas neaug, tāpēc, lai iegūtu pārtiku, kalnu kazai, manevrējot pāri dziļajām aizām, ir jākāpj stāvajās klintīs, tāpēc šis grūtais kalnu kazu dzīvesveids tiek piedēvēts arī Mežāžiem, turklāt kalnu kaza tiek asociēta arī ar “grēkāzi”. Tiek pieņemts, ka Mežāži bieži vien ir spiesti atbildēt par citu cilvēku kļūdām, kas uzveļ viņiem pārmērīgu atbildības slogu.

Lasi arī: 10 iemesli, kādēļ Mežāzis ir vislabākā zodiaka zīme

2. Otrais iemesls, kāpēc Mežāzis tiek uzskatīts par visneveiksmīgāko zodiaka zīmi, ir tas, ka viņus pārvalda skarbā planēta Saturns. Tā ir atbildīga par ierobežošanu, pārbaudēm, pacietību un spēju pārvarēt grūtības, tāpēc pār šo zodiaka zīmi klājas šīs planētas drūmais raksturs.

Beidzot ir pienācis laiks noskaidrot, cik tad veiksmīgi vai neveiksmīgi šīs zīmes pārstāvji patiesībā ir. Vairums Mežāžu parasti saka – man neveicas sīkumos, bet veicas lielās lietās. Piemēram, maz ticams, ka pieturā tūlīt piebrauks vajadzīgais autobuss vai arī viņš regulāri laimēs loterijās, taču Mežāzim tas arī nebūt nav vajadzīgs. Viņš ir pārliecināts, ka, lai kaut ko dabūtu, ir jāliek lietā lielas pūles un pie tā jāstrādā, tāpēc uz veiksmi viņš nemaz tik ļoti nepaļaujas, taču viņš noteikti saprot, ka laime viņam uzsmaida ļoti svarīgos un nozīmīgos jautājumos. Visticamāk, viņš teiks – man ir mīloša ģimene, burvīgi bērni, labs darbs un materiālais nodrošinājums, tāpēc pa lielam esmu laimīgs cilvēks, bet mazās nepatikšanas vajag vienkārši ignorēt.

Mežāzim, protams, reizēm gadās būt arī par “grēkāzi”, taču tikai tāpēc, ka viņš ir pieradis uzņemties atbildību, tāpēc arī bieži vien viņš ieņem līdera pozīcijas, bet, esot tādā amatā, ir jāspēj uzņemties atbildība ne tikai par sevi, bet arī visiem pārējiem. Saturns, neskatoties uz atšķirīgajiem viedokļiem, dod Mežāzim ne tikai noslieci uz pesimismu, bet arī dažas visnotaļ noderīgas īpašības – pacietību, izturību un nopietnību, un bez šīm īpašībām viņam būtu diezgan grūti bruģēt ceļu uz laimīgu nākotni!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru