5 Zodiaka zīmju vīrieši, kurus pēc šķiršanās ir visgrūtāk aizmirst

Uzzini, kāpēc tieši šo 5 Zodiaka zīmju vīrieši parasti pēc šķiršanās sievietēm liek skumt un ilgoties pēc viņiem. 

Katrs šķiršanos uztver citādāk – kāds mēdz ilgi skumt un ilgoties, bet kāds tam ātri tiek pāri. Protams, liela nozīme ir tam, kāds bija tavs partneris. Ja viņš tev sniedza drošības un mīlestības sajūtu, vai arī piedāvāja bezgalīgu mīlestību, tad pilnīgi iespējams, ka tev aizmirst viņu būs daudz grūtāk.

VĒRSIS

Tu neesi pārliecināta, ka jebkad spēsi atrast otru tādu, kurš spētu sniegt tik lielu drošības un mīlestības sajūtu kā Vērsis. Viņš nebija kaprīzs un vieglprātīgs, viņš nedraudēja ar šķiršanos pie katras problēmas ar kuru sastapāties attiecības, tu zināji, ka viņš tavā dzīvē ir uz ilgu laiku, lai arī viss neizdevās kā cerēts. Tu zini, ka viņš tevi mīlēja no visas sirds un arī tu viņu tik pat ļoti mīlēji. Daļa tevi jūt, ka šī mīlestība tevi nekad nepametīs.

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras šķiršanos uztver vissāpīgāk

VĒZIS

Tu nespēj pārvarēt sajūtu, ka nekad nesaņemsi tādu beznosacījumu mīlestību, kādu piedāvāja Vēzis. Viņš pastāvīgi tev atgādināja, cik lieliska tu esi un, ka viņš mīl visu, kas padara tevi tādu, kāda esi. Vai tavā dzīvē vēl kādreiz būs kāds, kuram būs tik pat liela sirds, kā tavam bijušajam Vēzim?

 

 

SVARI

Ar Svariem viss bija tik vienkārši – viņš nebija neaprēķināms vai noslēpumains, viņš izbaudīja katru mirkli, kuru pavadīja kopā ar tevi un viņam bija jautri. Tu vienmēr varēji atslābināties un uzticēties, ka viņš centīsies visu saskatīt no tava skatu punkta. Nebija konfliktu. Ar viņu nenācās strīdēties par nenozīmīgām lietām; viss bija mierīgi un tu ar to biji apmierināta.

STRĒLNIEKS

Neviens nespēs likt tev smieties tā, kā to darīja Strēlnieks. Tu skumsti pēc viņa optimisma un tā, kā viņš tevi iedvesmoja būt atklātai pret cilvēkiem un atvērtai jaunai pieredzei. Tomēr, visvairāk tev pietrūks tā, cik brīva tu juties attiecībās ar Strēlnieku.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras parasti iemīlas nepareizajos vīriešos

DVĪŅI

Dvīņi tev iemācīja to, kā palūkoties uz situāciju no dažādiem rakursiem un kā domāt ārpus rāmjiem. Tagad šķiet, ka tu uz dzīvi spēj palūkoties tikai no viena skatu punkta, un tam noteikti jābūt pareizākajam. Viņš parādīja tev, cik svarīgs ir citu cilvēku viedoklis un cik sarunas var būt seksīgas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru